gecko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bugün derse gittiysem hepsi boştu döndüm bidaa gidicem şimdi kesin o da boş olacak allah belasını versin :(
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Hele LOooyyY LooYYOOyY LoooyYY Kibaağrr Yğaaariğm ĞĞEssmeEEĞRim OY!
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 burnumu karisdirip sumugu koltuga cakdim
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya lanet Türk kral Türk hızlı ne türk kurnaz ne varsa bizde var ileriye gidelim Allahım ne olur.
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Neden yakınken bu kadar yakın da... Uzakken bu kadar uzak... İstese neler olacak... Allah'ım! yardım et! Gönlünü dinlesin!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 çok kötü bi gün lan.. hani tarif edemedim öle kötü bi gün. kırarım ben böle günü!
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Eski sevgilim biriyle birlikte olmaya başlamış umrumda mı? Galiba umrumda da fazla değil en azından
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 üstünüze alınmayın bende bunları söyleyerek rahatlıyorum bayım
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 unac said: çalışmaktan nefret ediyorum!! korkutun bizi böyle afferim.. biz surda ders calsmaya useniorz mezun olnca sizi örnek alp netcez bilmiorm :D
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Dartanian said: Eski sevgilim biriyle birlikte olmaya başlamış umrumda mı? Galiba umrumda da fazla değil en azından karı milleti salla
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 içimden geleni buraya yazsam permaban yerim şu saniye. küfür çok pis hepsi
screwy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bende de sevgili staj yaptıgım yere gelsin synısından.. bi defteri imzalatamadım gittim onca yolu helal sana!
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ulaaaaannnnnn cumartesi günü mat vizesi oldgnu bugun ögrendimmm... c.tesi görusmk üzere
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Dartanian said: Eski sevgilim biriyle birlikte olmaya başlamış umrumda mı? Galiba umrumda da fazla değil en azından Salla evladım önündeki maçlar daha bir derby.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Vingthor said: içimden geleni buraya yazsam permaban yerim şu saniye. küfür çok pis hepsi Senin küfürlerinden kutsal kitap olur brom, mod olsam özel iznin vardı zaa.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi bütün yavsaklari Auschwitz'de... hunharca... yok rahatlayamiyorum, olmuyo.
Hell_Angel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 cebi bana dolu , diğerlerine boş görünen bi pantalonum olsun istiyorum. çok mu şey istiyorm fck!
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Allah belasını versin yaa Şu dakikada gol mü atılır ya Ağzına tüküreyim ya Gitti lan güzelim kupon
Öne çıkan mesajlar