barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aynı paraya nexus s yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bilmem var mı? :p yenisi çıkmicak mıydı bunun? hmm, nexus s zaten yenisiymiş galiba ahah. ama biraz daha pahalı desire hd'ye göre, değer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 forumda çok olumlu konuşuyodu insanlar hakkında ama kullanan birine sormak lazım. arama yap çıkar konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 şu vodafone kampanyası çok fena aklıma yattı ya. ama avealıyız o kadar limitli kredi kartı da yok of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Vodafone'un iki kampanyası var. Birisinde samsung ve nokia veriyor. Bu dediğim tarife Vodafone Red 95tl + 11TL telefon ücreti. Sanırım HTC Desire mini de var. Diğeri de Vodafone Red+ 145tl + 11TL Verdiği telefon HTC Desire HD. Sordum ben kanmayın reklamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 baktım nexus s konusuna ondan alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben gun icinde yogun kullaniyorum telefonu. Skype da bagliyim surekli ve wireless aktif halde. Gelen emailler otomtik senkronize ediliyor. Ayni sekilde facebook ve twitter hesaplari da bagli. Ustune 20-30 dk muzik dinliyorum ve oyun oynuyorum bir o kadar. 15-20 dk kadar internette sorf yapiyorum. Aksam pil turuncu gosteriyor bazen de nerede ise bitiyor. Sorun degil her aksam yatmadan sarja birakiyorum ertesi gun yetiyor zaten onemli olan da gun icinde idare etmesi. Pil omrunu uzun tutmak icin App killer yukleyin ve arka planda gereksiz calisan programlari kapatin bu sekilde. Ayrica GPS ve 3g ile wireless kullanmadiginizda kapali tutun. Ekran parlakligini dusurerek de pil omrunu artirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dynamıc task kıllerı kaldır,juıce defender yukle;pil suresı 2 gune cıkıyor.ilk başta bende sasırdım ama suan bu sekılde kullanıyorum ve cok basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Tam olarak ne iş yapıyor bu Juice defender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bugli diyorlar Juice defender icin. 3g baglantisini etkiliyor mus. ayrica senkronizasyonda sorun cikiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kendı ayarlarım juıce defenderda;saat bası 5 dakıka 3g yı acıyor,gece belli saatler arası tum verı transferını kesıyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ne harika telefon çıktı. Bu kadar beklemiyordum. duvara tutup portal açsa şaşırmıcam =P (tamam abarttım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Turkcell kullanıp ekranda 3g'yi görebilen varmı? Ya HSPA ile bağlanıyor ya da Edge ile. Ne yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kablosuz aglardan 3g yı acın,h ıbaresı zaten 3g baglantı oldugunu gosterıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 HSPA = 3.5G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 e o zaman kullanım klavuzundaki 3G simgesi ne olunca beliriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aktiftablet said: HSPA = 3.5G HSDPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ShadowFax said: e o zaman kullanım klavuzundaki 3G simgesi ne olunca beliriyor? HSDPA olunca H belirmesi lazim ama telefondan telefona degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 xetraynex said: aktiftablet said: HSPA = 3.5G HSDPA wikipedia'dan: High Speed Packet Access (HSPA)[1] is an amalgamation of two mobile telephony protocols, High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) and High Speed Uplink Packet Access (HSUPA), that extends and improves the performance of existing WCDMA protocols. WCDMA dediği de 3G oluyor, turkcell'in vınn'ında gördüm ama vodafone'da hiç görmedim, hep "H" görüyorum ben de, ya da "E"ye düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tabi hspa uploadi da sayiyor ama hsdpa olarak goruyorum ben cogu yerde (downlinkin d'si). telefonda bir onemi yok zaten uploading 300-500 byte header yollar alti ustu dfgdfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 HSPDA olsa 3G çıkardı herhalde. hep HSPA ya da Edge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bende bu telefondan aldım bir tane de okuyorumda kararsız kaldım rom yüklersem telefonda daha çok özellik açılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 gizli odalar açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Sorularım var; 1- Elimdeki HTC Desire Super LCD'li sanırım. ROM yüklerken görüntü gidebilirmiş. Ne yapmam gerek? 2- Vodafone boot screen'i kaldırmak istiyorum. Official HTC Desire 2.2 ROM'u diye bir şey var mıdır? 3- Mesela Oxygen 2.3 gingerbread kurdum. Sonra HTC 2.3'ünü çıkardı. Orijinal Rom'a dönmek diye bir şey var mi? 4- Hadi diyelim Oxygen 2.3'ü kurdum. HTC'nin sense arayüzünü kurabilir miyim? Yani istediğim 2.3 kullansın, Oxygen romu kullansın fakat HTC'nin istediğim widgetini, temasını kurabilir miyim? 5- Root ettikten sonra servise göndermem gerekti, tekrar vodafone romunu yükleyebilir miyim? 6- Root etmek niye garanti kapsamı dışına cıkartıyor cihazları? 7- Rootlarken en fazla ne kadar kötü bişey olabilir? Geri dönüşü olmayan zararlar verebiliyor muyuz? 8- Diyelimki Turkcell Market'i kullanıma açtı. benim telefonum Vodafone'dan çıkma fakat Turkcell kullanıyorum. Ben market'e girebilcek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar