aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Desire (ya da daha başka android) kullananlar hangi navigasyon yazılımını kullanıyor? Sık sık şehir dışına çıkan birisi olarak benim için olmazsa olmaz. Google maps falan demeyin gerçek navigasyon uygulaması lazım bana. HD2mde bayağıdır igo kullanıyorum. HD2den Desire'a geçme konusunda kafamı bayağı kurcalıyo bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 google maps brute baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 türkiyeden nasıl alırız bu desireyi ? alıpda türkiyede kullanan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gittigidiyor'da falan satılıyor. Doğubank ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Ne zaman getiricek desire ve legend i ithalatcisi artik acaba? haziran temmuz gibi turkiyeye girer dedim, kasima giricez neredeyse daha haber yok. Telefon piyasaya girene kadar yasini alicak resmen. legend a kadar cok nadiren bi telefona pre order vermeye niyetlenemisimdir, onun da gelmeyecegi tuttu. tutupa 1k lik telefonuda garantisiz almak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 legend eskidi zaten desire icin de yeni modeli cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mart-nisan cikisli bi telefon icin eskidi demek icin biraz erken gibi sanki. desire hd ye katiliyorum biraz fazla erken geldi, hardware updateleri de desire kullanicilarini uzecek cinsten ama daha eski desire yokken ortada onun giris tarihini hic sormuyorum dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben legend daha önceden cikti saniyordum onun islemcisi vs düsük diye pek dikkatimi cekmedi bu zamana kadar sadece kasasi güzel aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Desire HD 14 Şubatta vodafone'a geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 desire HD gelince desireın fiyatı düşermi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aldım HTC Desire. TR de fiyatı düşmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 geçen eskişehir.net te ilanlara bakıyorum adam 800e htc desire satıyor 1 hafta kullandım demiş yok artık dedim gittim adam berber. 2 tane keko ikisi de desire almış adam kullanmaktan bi haber facebook'a girmeyi öğrenmiş o kadar gıcır gıdırdı telefon hala. 750'ye düştü. ağlamak istedim. almadım ama içimden bişiler dur dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 desire gerçekten iyi. desire hd tabiki daha iyi ama 1500 çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 desire almayı düşünüyorum bende. Şarjı çok çabuk bitiyormuş okuduğuma göre. Kullananlar da bu sorunu yaşıyor mu ? Eğer sorun varsa çözüm yolu var mı ? Şarj olayı önemli ya her gün her gün telefonu şarj etmeye üşenirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 şarj olayının 3 çözümü var: 1- pili kalibre et 2- sistem kullanımını miniuma çek, yardımcı appler var bunun için 3- e şarjı bitince şarj et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 @Dragonmax Aldın mı Desire'ı? - Kılıf olarak ne almalıyım? Zagg invisible shield aldım. O yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 muhtemelen olur zagg shıeld.gecenlerde arkadasın bırı defender dıye bır kılıf gostermıstı,hepsıburadada satuılıyor,paran yetiyorsa kıyabılıyorsan 100 tl ye o cok ıyı.ucuz olsun dersen pdaturk sıtesındekı sılıkon kılıf yeterlı,ben 3 aydır onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 100 liralık kılıf ne abi, abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya birşey soracam desire ui'deki ana ekrana koydugum itemları kitlemenin bir yolu varmıdır, bir şekilde bazen kilit açılıyor ve yer değiştiriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 güzel aletmiş de market olmadan app nerden bulup kuracağım anlamadım. apk uzantılı dosyaları nereye atıcaz da app kurulcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Dragonmax said: şarj olayının çözümü: şarjı bitince şarj et. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 no shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ShadowFax said: güzel aletmiş de market olmadan app nerden bulup kuracağım anlamadım. apk uzantılı dosyaları nereye atıcaz da app kurulcak? herhangi biyere at, meslea bi klasör oluştur appler diye. Sonra telefondan üstüne tıkla dosyanın(and explorer dosya yöneticisi olarak çok iyi) kurimmi diye sorcak kur evladım de. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 vodafone güzel kampanya yapmış. 100 liralık bi tarife yapmış konuşma falan sınırsız, 1500 sms 1gb net. 12 ay taahhüt. alınır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 desire hd alınır mı ya, yurtdışından alma durumum var öyle alıcaksan onu alma bunu al diyeceğiniz bi telefon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar