Zep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Suark said: Rotweiler said: Sezen AKSU olayına gelince sanatsal kişiliği yüzünden asılmış bir tabela neden siyasi kimiği/seçimleri yüzünden indiriliyor o halde? Hani İzmir gâvurdu? Bıreaah allasen ya. Harbiden mahalle baskısıymış yani... siyasi kimliği yüzünden değil karakteri yüzünden indirilmek isteniyor. Ha izmirde mahalle baskısı yokmudur, vardır. Ama bu olay onunla alakalı deil yani, karaktersiz sanatçı istemiyoruz. bu nasıl bi mantık abi neden karaktersiz oluyo kadın anlamadım önce hayır dicem demişte sonradan döneklik mi yapmış,yoksa izmirli olması onu default chp seçmeni mi yapıyo,yoksa yoksa sadece evet dediği için mi karaktersiz oluyor
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Beni tanımayan bir kişinin oy kullanamaması son derece doğal. ehuahea abi ne olur biri su adama bonzi falan versin
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Zep said: Suark said: Rotweiler said: Sezen AKSU olayına gelince sanatsal kişiliği yüzünden asılmış bir tabela neden siyasi kimiği/seçimleri yüzünden indiriliyor o halde? Hani İzmir gâvurdu? Bıreaah allasen ya. Harbiden mahalle baskısıymış yani... siyasi kimliği yüzünden değil karakteri yüzünden indirilmek isteniyor. Ha izmirde mahalle baskısı yokmudur, vardır. Ama bu olay onunla alakalı deil yani, karaktersiz sanatçı istemiyoruz. bu nasıl bi mantık abi neden karaktersiz oluyo kadın anlamadım önce hayır dicem demişte sonradan döneklik mi yapmış,yoksa izmirli olması onu default chp seçmeni mi yapıyo,yoksa yoksa sadece evet dediği için mi karaktersiz oluyor Zamanında Kenan evrenin elini öpmüş kendisi, bundan öncede kim iktdara gelirse gayet temiz yalakalık yapmış ( bu kadar açık şekilde deil ama ). Bu karaktersizlik değil mi şimdi?
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Aşağıda söylendiği gibi sanatçı kişilikle siyasi kişiliği karıştırmak asıl olay işte bide farklı kültürlerin ortak noktası diye reklam ederler izmiri sfd Rotweiler said: Sezen AKSU olayına gelince sanatsal kişiliği yüzünden asılmış bir tabela neden siyasi kimiği/seçimleri yüzünden indiriliyor o halde? Hani İzmir gâvurdu? Bıreaah allasen ya. Harbiden mahalle baskısıymış yani...
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kıskançlar sizi =) Vallahi, Soad, Ahmet kaya dinlerim ben Ama Sezen Aksu'yu bıraktım yani. Zaten konserine gitmiştim çok soğumuştum kendisinden. İbo'da zaten Yıldız Tilbe olayında bitmişti. Öle güzel müzik yapıyo deil olay sadece, karakterli olucak bi duruşu olucak sanatçının. Boru değil bu sanatçı, politika yapacak halkı yönlendirecek. Yoksa şarkıcı der geçersin yahu
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 konu melihten sezene gelmiste yaziyim yani o tabelayi koyan izmir halki simdi indirmek istiyen izmir halki istanbullularin koydugu tabelayi sokmuyor yani adamlar, sehri kendi sehirleri kimin adini isterlerse onu verirler
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Gerçek sanatçı asla bi siyasi oluşumun yanında olamaz, anılamaz çünkü sanatçı halka mâl olmuş insandır..AKPnin kampanyalarında reklam malzemesi olarak kullanılmaktan hiç mi utanmadı bu insanlar merak ediyorum açıkçası..Melih Gökçek içinde dicek bi şeyim yok..Ankaralılar benden daha iyi tanıyor onu =)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 BalisticGel said: Gerçek sanatçı asla bi siyasi oluşumun yanında olamaz Şu o kadar yanlış ki.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Niye olmasın abi sanatcı da senden benden biri yani neticesinde. Ama gorusunu acıklamaması lazım.
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben bu adamı çok beğeniyorum. siz niye kızgınsınız ki bu adama bu kadar?
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 melih gökçek kadar akıllı olamadıkları için kızgınlar bence
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Melih kesinlikle akıllı birti ondan kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum. Ama aynı zamanda kaypak pis vs bilimum çocuklara söylenen her türlü kötü adamların özelliği var.
akinci Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ugur Dündar bile dayanamamisti Melih'in karizmasina :)
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sanatçının insani yönü ayrıdır toplumsal yönü ayrıdır. Elbette bu insanlar oy kullanacaklar ama oylarını söyleyip taraflarını belli etmeleri çok ayrı bişey..Sanatçı siyasi taraf olamaz sanatçı halktan taraftır..Dediğimde hiç bir yanlış yok..Şöhretini, siyasi bir oluşumun yada tarafın reklam kampanyalarında kullanmak, kusura bakmayın ama kim yaparsa yapsın bana göre çok aşağlıkça bişey..CHP AKP MHP vs. ayrımda yapmıyorum..
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sanatçı diye insanlar siyasetle uğraşamazlar mı yani illa halkçı mı olacak diyosun ve kalkıpta aşağılık diyerek hakaret ediyosun. kitlenir bu topic müdür
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 melih doğru demiş bu sefer, yelkovanın günde iki kere yaptığı gibi. :p
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sanatçı neden rengini belli edemiyor onu anlamadım, rengini belli etmemek yanlış bence, herkes vatanına sahip çıkacak arkadaş, koyacaksın varını yoğunu öyle çekilip kenara "bana bişe olmasın" yok, dinleyici kaybederimcilik yok. Çıkıp adam gibi, yönlendirmeni yapacaksın, fikrini belli edeceksin. Sezen yaptı, bu konuda bravo ama her iktidar zamanında o iktidarı tutuyor bu kadın. Benim için yaptığı aşk şarkısının hiç dğeri yok artık yani. Yalan
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ihavetwoproblem said: sanatçı diye insanlar siyasetle uğraşamazlar mı yani illa halkçı mı olacak diyosun ve kalkıpta aşağılık diyerek hakaret ediyosun. kitlenir bu topic müdürSanatçının işi sanattır siyaset değil..Hakaretle ifade özgürlüğü farklı şeyler. Küfretmedim, kişilikleri hakkında yorum yaptım..
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Tabi bide ben evetçilerin çooğuna vatan haini gözüyle bakıyorum o da etken olabilir heh.
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Suark said: sanatçı neden rengini belli edemiyor onu anlamadım, rengini belli etmemek yanlış bence, herkes vatanına sahip çıkacak arkadaş, koyacaksın varını yoğunu öyle çekilip kenara "bana bişe olmasın" yok, dinleyici kaybederimcilik yok. Çıkıp adam gibi, yönlendirmeni yapacaksın, fikrini belli edeceksin. Sezen yaptı, bu konuda bravo ama her iktidar zamanında o iktidarı tutuyor bu kadın. Benim için yaptığı aşk şarkısının hiç dğeri yok artık yani. YalanSezen Aksu dinleyenlerin arasında çok sayıda hayır diyende vardı. Şimdi bu yaptığı hayranlarına ihanet değil midir?
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 BalisticGel said: ihavetwoproblem said: sanatçı diye insanlar siyasetle uğraşamazlar mı yani illa halkçı mı olacak diyosun ve kalkıpta aşağılık diyerek hakaret ediyosun. kitlenir bu topic müdürSanatçının işi sanattır siyaset değil..Hakaretle ifade özgürlüğü farklı şeyler. Küfretmedim, kişilikleri hakkında yorum yaptım.. kominist şarkılar yapanları dinlemeyi biliyosunuz da sezen kalkıp evet diyeceğim deyince sanatçı dediğin sanat yapmalımı oluyor
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ihavetwoproblem said: BalisticGel said: ihavetwoproblem said: sanatçı diye insanlar siyasetle uğraşamazlar mı yani illa halkçı mı olacak diyosun ve kalkıpta aşağılık diyerek hakaret ediyosun. kitlenir bu topic müdürSanatçının işi sanattır siyaset değil..Hakaretle ifade özgürlüğü farklı şeyler. Küfretmedim, kişilikleri hakkında yorum yaptım.. kominist şarkılar yapanları dinlemeyi biliyosunuz da sezen kalkıp evet diyeceğim deyince sanatçı dediğin sanat yapmalımı oluyorBen komünist değilim arkadaşım, sosyal demokratım..Komünizme ve siyasi mesajlar taşıyan hertürlü "sanat eserine" de karşıyım..
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sana koministsin demedim ben örnek verdim sadece ha birde bi üst mesajı genelde alıntılamıyoruz
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Viktor said: meslegi olan trolluk sanatini icra ediyor, ne yapcak asdfasfdfads adam master troll ne masterı, adam grandmaster troll. türkiyede 1 numara üstüne tanımam
Öne çıkan mesajlar