Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Şu an kanaltürk kanalında cezalandırıcı isimli (demolition man) filmi izlerken şöyle bir konuşma geçti: http://www.youtube.com/watch?v=vnUiiO8UOs4 Daha sonra merak ettim araştırdım film 1993 yılında çekilmiş, Arnoldun başkan olacağı söyleniyor. Ve Arnold ise filmden yaklaşık 10 sene sonra vali olarak ortaya çıkıyor... Ne bilim garip geldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hep baskan olmak istiyodu arnold, sonradan cikmadi, tabi kennedylerin yegenini almasiyla da alakasi vardir. bi de demo manin stalone olmasi var tabi, geyikler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 baskan olmak istiyodu demeyelimde, politikaci kisiligi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 diyelim bence başkan olucam ben diye geziyo hep ortalıkta =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bence stallone'nin filmi gelecekte çekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ne filmdi bu da be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 valla sevusgenlik sahnesi efsaneydi.. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar