Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pinkporing said: üzülüyorum halinize,sizdeki bu zihniyet 2300 yılında iktidara gelebilecek böyle giderse,düşünsenize sahilde 3*5 tane burjuvazi şehri hariç tüm Türkiye evet diyorsa oturun düşünün bence artık bazı şeyleri,ana muhalefet lideri bile hayıra eli varmadı varın gayrı siz düşünün gerisini... abi anlamıyorum ki bi ülkede kuvvetler ayrılığı istemek yargı bağımsızlığı istemek niye bu kadar kötü iktidar olmayı imkansız kılan bir zihniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 parası yoksa bulaşmayacaktı bu işlere. görende adil bi dövüş olcak sanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 takkenizi onunuze koyun ve düşünün artık.ben rengimi degiştiriyorum evetçilerin yolundan gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Allahım argümanlar arkası arkasına geliyor. Beynim mavi ekrana çok yakın. red araya girmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Red said: takkenizi onunuze koyun ve düşünün artık.ben rengimi degiştiriyorum evetçilerin yolundan gideceğim Hangi cemaata yancı olsam diye bende düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 MOAAAAAAArRr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben de pensilvanyaya gidiim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pinkporing said: Hürriyetten bir yorum; Murat Yildirim 12/09/2010 - 19:48 Tebrikler Turkiye Islam Cumhuriyeti. Vatandasligi en kisa surede birakiyorum, artik vergilerimi ABD'ye oderim. hey Allahım ne manyak insanlar var yahu,10 senedir aynı muhabbeti yapıyor böyle tipler noldu ne değişti bu ülkede,ab dönem başkanı finlandiya dışişleri bakanı bile,ab üyelerinin toplamı bile türkyienin yaptığı aktif dış politikayı yapamıyor diye sızlanıyor millet hala böyle davranıyor hayret bir şey yahu abi sen hangi ülkede yaşıyorsun bizim aktif dış politikamız ermeni açılımıyla kendimizi rezil etmekten kıbrıs fiyaskosundan, 1 milyar dolar para karşılığı amerikaya ıraka girmeyeceğimizi taahhüt etmekten, nato emriyle gürcistana yardım etmekten, davosta artistik çekip gemimize saldırılınca sineye çekmekten başka nedir? hangi avrupalı türkiyeyi alkışlayıp keşke bizimkiler de bu kadar ülkeyi çüktürse diyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Devir cemaat devri değil, ılımlı takılmanız lazım. Akıllı olun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi adam akıllı söleyin hangi ülkenin vatanda$lığını almak en kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 afrika ülkeleri en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 komşu ülkelerden başla onlar daha kolay oluyor.sonra avrupaya göç edersin ben ocak gibi avrupaya gidicem.belki dönmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tamamdır sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben kanadayı düşünüyorum, asker dönüşü ciddi ciddi göçmenliğe başvuracam. Kabul ederlerse arkama bile bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o diilde modlar bu konuya girmiyor mu yoksa bilerek mi bıraktılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o kadar çok açıldı ki konu artık baydılar kitlemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ordu herhalde mavileri karıştırdı, orda bile evet yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 başka ülkeye gidecem diyenlerde komik geliyor bana :P. evet çıkmış olabilir ama bu herşeyin bittiği anlamına gelmiyor.önümüzde seçimler var asıl önemli olan o seçimler.büyük ihtimal onuda geriye çekicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gidicem diyenler akp iktidara geldiğinde de gidiyorlardı, askerlik her uzayacak dendiğinde de gidiyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben facebookta görüyordum valla 93-94-95li tipler coşuyordu :D Red said: şu facebukta hayır diyenlerden kaç tanesi oy verdi acaba genç nesilde iş yok arkadaş 80 milyon nufus 7 milyon oy kullanıyor 1 milyon kişi bi şekilde kullamadı diyelim 72 milyon insan 18 yaş altında mı :) yada 100 yaşında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 gitmeyen akpli olsun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bugünkü sonuçlardan sonra önümüzdeki seçimlerde net değil mi ? Esnaf said: başka ülkeye gidecem diyenlerde komik geliyor bana :P. evet çıkmış olabilir ama bu herşeyin bittiği anlamına gelmiyor.önümüzde seçimler var asıl önemli olan o seçimler.büyük ihtimal onuda geriye çekicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ahaha askerlikten mi korkan var bu forumda,türkiyenin en yüksek karakollarından birinde yaptım askerliği 5-6 metre karın içinde ,bana bile koymadı sivildeki o kadar imkanıma rağmen 15 ay hemde,korkmayın 4*5 aycık size bişe yapmazlarD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu arada beyler hayir isaretli oylarinizin rsmini cektiniz mi izmirli kiza maillicaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Hotdog said: bugünkü sonuçlardan sonra önümüzdeki seçimlerde net değil mi ? Esnaf said: başka ülkeye gidecem diyenlerde komik geliyor bana :P. evet çıkmış olabilir ama bu herşeyin bittiği anlamına gelmiyor.önümüzde seçimler var asıl önemli olan o seçimler.büyük ihtimal onuda geriye çekicekler evet=akp hayıt eşittir=chp diye bakarsan belli. nitekim referandumda akp chp oylanmadı anayasa değişikliği oylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar