Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Referandum Sonuçları

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Giovanni said:

Penthesilea said:

Laurelin said:

YOK yerinde durudgu surecede kimse 12 eylulle yuzlestik diye gezmesin ortada, cok komik oluyor
ABI ALLAH RAZI OLSUN YA.

bir insan mi anlmiyor diye deliriyorken sunu gordum, simdi facebook'a yardiriyordum ben de, abi su siteye girdim ve afakanlar basti bildigin.

http://www.yetmezamaevet.com

kufur edicem devam edersem, ne kadar bos, gosteristen baska isi olmayan insanlar bunlar ya.

Yeni anayasayla kaldirilacak.

http://i.imgur.com/o4QtyAw.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:

AKP'nin demokratikleşme dediği yargıya yerleşmiş Kemalist cumhuriyetin koruyucusu olduğunu düşünen statükoyu devirmektir arkadaşlar yok çocuk yasasıyla daha mı demokratik oldu vs. böyle bir iddia zaten yok. Niyetler son derece açıkça ortadaydı hep. Defalarca muhalefet de her yerde iyice açıkladı. İktidar da defalarca bu yönde amacı olduğunu defalarca söyledi. Bunlar sonucunda halk evet demeye karar verdi. Yani ne oyunu ne kandırması?

http://www.haberekspres.com.tr/images/haberler/erdogan_sinsi_planlari_goremedik_milletimiz_bizi_affetsin_h92469.jpg

sir said:

arkadaşlarım, biraz haberleri takip etseydiniz yakında YÖK'ün değişeceğini bilirdiniz. evet, artık rektör atamalarında YÖK'ün rolü olmayacak, bu belki de referandumdaki paketlerin toplamından bile daha önemli bir reform.

http://i.imgur.com/8X4NJED.jpg

gok tengri razi olsun necrodan, gece gece iki kadeh ayran esliginde cok iyi gidiyor bu topak <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

veeeee aradigimi buldum :3

sir said:

hahah korku imparatorluğu-sivil dikta söylemi hiç bayatlamıyo. tıpkı "eğitim şart", "önce eğitelim sora demokrasi" söylemi gibi.

ben de bi kriter getirmek istiyorum o zaman, 25 yaşın altındakiler de oy kullanmasın, bence sağlıklı karar veremezler, etki altında kalırlar. mesela komünist manifesto okumayanlar da kullanmasın oy, çünkü bilinçsizler. mümkün olduğunca kısıtlı sayıda oy kullanılsın ki demokrasimiz şenlensin.

sezen aksuya yapılan, adalet ağaoğluna yapılan baskı değildir ne de olsa, "demokratik tepkidir".

bugün ergenekonda yargılananların hiçbiri yazdıkları nedeniyle yargılanmıyo, hiçbirinde "şunu şunu yazdı" ya da "düşünce suçu işledi" tarzı bir suçlama yok. hepsi örgüt üyeliğinden yargılanmakta.

referandum boyunca ana akım medya basbaya 24 saat hayır propagandası yaptı, açın bakın hürriyet, milliyet, vatan, sözcü gazetelerini, köşe yazılarını..izleyin star, show, kanald ana haber bültenlerini..hangi gazeteci kovuldu? hangisi susturuldu? hangisi kapatıldı? chp mi susturuldu? mhp mi susturuldu?

bakın bdp susturuldu işte, ama o da kimsenin umrunda oldu mu? muhalefetten kck tutuklamalarına karşı bi ses yükseldi mi? tıs.

kısacası baskı bu ülkenin tarihiyle yaşıttır. diktatorya bu ülkenin tarihiyle yaşıttır. özgürlüklerin kısıtlanması her daim söz konusudur. bununla mücadele henüz bitmiş değil, bitmeyecektir de.

ama bugün bu ülkede radikal olan tek bişey varsa, o da alışılagelmiş sistemin çökmesidir. yüksek yargıdaki "al gülüm-ver gülüm" sisteminin çökmesidir. halkın iradesine müdahale etmek isteyenlerin artık yargılanıyor olmasıdır radikal olan. ve vesayetin artık sona ermekte oluşudur.

olası tehditler, komplo teorileri, karamsar tablolar falan üzerine kafa yorarken gözünüzün önündeki tehditleri, gözünüzün önündeki apaçık baskıyı ve vesayeti görmediniz, görmek istemediniz. ama halk gördü, hep görmüştü, dün de ayarı verdi. eğer eğitimsizlik o duyarlılığa ulaştırıyorsa insanları, vesayete karşı duruşu güçlendiriyorsa, ben de eğitimsizliği yeğlerim doğrusu.

çünkü diktatörler cehaletle değil, modernleşmeyle, milliyetçilikle, sözde bir ülke sevdasıyla, sözde bir "kurtuluş" söylemiyle elele yürümüşlerdir iktidara her daim.

AHAHAHAAHAH resim bile koyamiycam o derece karnim agriyor gulmekten heleki su son cumleye asdfadsfsadfsdaf

verba volant, scripta manent <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Giovanni said:

AKP'nin demokratikleşme dediği yargıya yerleşmiş Kemalist cumhuriyetin koruyucusu olduğunu düşünen statükoyu devirmektir arkadaşlar yok çocuk yasasıyla daha mı demokratik oldu vs. böyle bir iddia zaten yok. Niyetler son derece açıkça ortadaydı hep. Defalarca muhalefet de her yerde iyice açıkladı. İktidar da defalarca bu yönde amacı olduğunu defalarca söyledi. Bunlar sonucunda halk evet demeye karar verdi. Yani ne oyunu ne kandırması?

http://www.haberekspres.com.tr/images/haberler/erdogan_sinsi_planlari_goremedik_milletimiz_bizi_affetsin_h92469.jpg

sir said:

arkadaşlarım, biraz haberleri takip etseydiniz yakında YÖK'ün değişeceğini bilirdiniz. evet, artık rektör atamalarında YÖK'ün rolü olmayacak, bu belki de referandumdaki paketlerin toplamından bile daha önemli bir reform.

http://i.imgur.com/8X4NJED.jpg

gok tengri razi olsun necrodan, gece gece iki kadeh ayran esliginde cok iyi gidiyor bu topak <3 <3 <3

nane at nane, zevkin katlanır
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

yannzi yargida askerde gg oldu

artik hukumet her failladiginda yahudileri veya masonlari suclar asdffads

7 sene once bu gunleri net goren sosyal bilimci issiz, dolar 1tl olucak diyen, esad 3 hafta dayanamaz diyen, dolara yatirim yaparsaniz yaya kalirsiniz diyen insanlar ulke yonetiminde, menemen yiyemiyorsan mehter ye diyen adamlar televizyonda bas koselerde <3

http://i.imgur.com/fckK1Lz.png
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Sanırım dünyada tüm ulusalcılık kökenli görüşler çökmeye başlıyor. Mit müsteşarı 2004'teki raporunda böyle bir görüşten bahsetmişti, zaman onu haklı çıkarıyor. Chp ve Mhp'yi safdışı bırakan bu sürecin Bdp'yi de bırakabileceğini düşünüyorum. Sanırım işler biraz farklılaşıyor.

bu da gözden kaçmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık: 2010 Referandum Sonuçları
Tarih : 13 Eylül 2010

Giovanni said:

nileppezdel said:

Demokrasinin ne kadar sakıncalı bir şey olduğunun, devlet yönetiminin d'sinden haberi olmayan, okuduğunu anlamaktan aciz insanların devletlerin nasıl ve kimler tarafından yönetileceğini belirlemesinin ne kadar yanlış olduğunun kanıtı çıktı bugün. İyi bir eğitim sistemi ve eğitimlilerin aristokrasisi çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Oyunu bir çuval kömüre satan adam devletin yönetimine etki etmemeli, edememeli

Çoğu kimse özgeçmişimin eğitimli bir insana ait olduğunu söyler sanırım. Ayrıca hukuk fakültesi mezunuyum. Tamamen özgür irademle evet oyu kullandım.

Saygılar :)

Başlık : Wikipedia erişime KAPATILDI
Tarih : 1 Mayıs 2017

Giovanni said:

Bu olay feci canımı sıktı ya. Nasıl bir aktivizm yapabiliriz?
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Giovanni said:

nileppezdel said:

Demokrasinin ne kadar sakıncalı bir şey olduğunun, devlet yönetiminin d'sinden haberi olmayan, okuduğunu anlamaktan aciz insanların devletlerin nasıl ve kimler tarafından yönetileceğini belirlemesinin ne kadar yanlış olduğunun kanıtı çıktı bugün. İyi bir eğitim sistemi ve eğitimlilerin aristokrasisi çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Oyunu bir çuval kömüre satan adam devletin yönetimine etki etmemeli, edememeli

Çoğu kimse özgeçmişimin eğitimli bir insana ait olduğunu söyler sanırım. Ayrıca hukuk fakültesi mezunuyum. Tamamen özgür irademle evet oyu kullandım.

Giovanni said:

Ahaha öyle göze böyle barrack obama olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

XLegolas said:

ha bir de nikola tesla, erwin schrodinger, albert einstein

yanlıs hatırlamıyorsam teslayı ergenekon dosyalarında suclamıslardı? lel

nikola tesla isimli sahis

ergenekon erke donergeci ile sonsuz enerji uretip dunyayi ele geciricekti birde adfsafsdfad BUNLAR ULUSLARARASI TERORO ORGUTU BUNLARRR

https://static6.bobiler.org/monte/2009/4/20/ergenekon--z3ngvuh3.jpg

geldikmi gene orwelle top kek
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Giovanni said:

nileppezdel said:

Giovanni said:

😀
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

devlet bence gayet küçülme eğiliminde, bu da gerek demokrasi gerekse özgürlük için yerinde bir eğilim. çünkü devlet küçüldükçe üzerimizdeki baskısı azalacak, artı bizim de ödememiz gereken vergiler azalacak.

Oha topik bildiğin başarılı baya lezzetli tahminler gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Giovanni said:

nileppezdel said:

Giovanni said:

Inınııvrıdını bu nasıl bir crit, ağzına ağzına

Beyler ağ gerin gio intihar etmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...