Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ulan iyiki bi üniversiteye gidiyosunuz haa. görende her boku biliyonuz sancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 reha bu düzgün bi tartı$ma mı? adam bariz kavga yaratmaya çalı$ıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: xxxx Paşam rahat uyu biz İZMİRLİLER daha ölmedik.. 11 minutes ago · Comment · Like · Share xxxxxx ulan sanki bi tek izmirden hayır cıktı işiniz gücünüz şov 9 minutes ago · Like · 1 person AHAHAHAHAHAHAHAHAH bu iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nileppezdel said: Aga demokrasiyi biliyorum ve zararlı buluyorum. Eğitimsiz bir insan ne anlar ekonomik politikadan? Daha ona kömürü verenin onu kömüre muhtaç eden olduğunu kavrayamadan oyunu ona veriyor adamlar. Evet faşistim, belli bir eğitim seviyesinin altındaki insanların devlet yönetiminde söz sahibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Devlet yönetimi şakaya gelecek bir şey değildir, böyle cahil insanlar oy verdiği zaman sonuç ortada. Yargı bağımsızlığı gitmiş, yasama yürütme ve yargının ayrı olması gerektiğini göremeyen insanların yarattığı sonuç bu işte. Hayatında futbol oynamayı geçtim, izlememiş adamın bir futbol takımının yönetilişi hakkında söz sahibi olması ne kadar saçmaysa üniversiteyi geçtim lise bile okumamış insanların devlet yönetiminde söz sahibi olması o kadar saçma. insanlık bu dediklerini 100 yıl kadar önce aşmıştı, sen geriden geliyorsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Cake hadi kaptınız yine ihaleleri yiyin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tabi abi para için zaten herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: xxxx Paşam rahat uyu biz İZMİRLİLER daha ölmedik.. 11 minutes ago · Comment · Like · Share xxxxxx ulan sanki bi tek izmirden hayır cıktı işiniz gücünüz şov 9 minutes ago · Like · 1 person AHAHAHAHAHAHAHAHAH referandumla ilgili yorum yapmayıp da ortamı germeye calısanlara gereken yapılır insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pickles uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Skyfire said: reha bu düzgün bi tartı$ma mı? adam bariz kavga yaratmaya çalı$ıyor dimi adam okumayan adamla benim oyum bir mi desin gizli provakasyon yapsın biz açık açık yapınca sorun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paketteki 2 madde haric hepsi yapılmayıp 2si hızla uygulanacak o olacak. Cocuk istismarına devlet izin vermemeli mesela. Super bir madde ama ne zaman nasıl hangi yolla buna dur diyecek bir deay yok yani gunu gelir dur deriz acelesi yok olacak diger maddeler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: nileppezdel said: Aga demokrasiyi biliyorum ve zararlı buluyorum. Eğitimsiz bir insan ne anlar ekonomik politikadan? Daha ona kömürü verenin onu kömüre muhtaç eden olduğunu kavrayamadan oyunu ona veriyor adamlar. Evet faşistim, belli bir eğitim seviyesinin altındaki insanların devlet yönetiminde söz sahibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Devlet yönetimi şakaya gelecek bir şey değildir, böyle cahil insanlar oy verdiği zaman sonuç ortada. Yargı bağımsızlığı gitmiş, yasama yürütme ve yargının ayrı olması gerektiğini göremeyen insanların yarattığı sonuç bu işte. Hayatında futbol oynamayı geçtim, izlememiş adamın bir futbol takımının yönetilişi hakkında söz sahibi olması ne kadar saçmaysa üniversiteyi geçtim lise bile okumamış insanların devlet yönetiminde söz sahibi olması o kadar saçma. insanlık bu dediklerini 100 yıl kadar önce aşmıştı, sen geriden geliyorsun biraz. insanlık tarım devriminden önce avcı-toplayıcı toplumlar halinde yaşarken a.k.a. devlet denen canavar yokken zaten çok daha huzurluydu. Ama illa bir devlet olacaksa ortada, bari eğitimini alanlar yönetsin de halkı sömürme şansı minimuma insin. Çünkü sömürüldüğünün farkında olanlar sömürenleri seçmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 toggie said: sipeyskeyk said: xxxx Paşam rahat uyu biz İZMİRLİLER daha ölmedik.. 11 minutes ago · Comment · Like · Share xxxxxx ulan sanki bi tek izmirden hayır cıktı işiniz gücünüz şov 9 minutes ago · Like · 1 person AHAHAHAHAHAHAHAHAH referandumla ilgili yorum yapmayıp da ortamı germeye calısanlara gereken yapılır insallah. inşallah dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 @Estel_Anorien Aynen abi, zaten kadrolaşma allahın emri gibi bir şeydi. Ama bu anayasa değişikliğinden sonra, iktidar kim olursa olsun. İşler direk onun rantına daha rahat geçecek. Hatta bu geçiş anayasa hükümleri ile güvence altına alınmış olacak. Durum baya karışık görünüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nileppezdel said: sipeyskeyk said: nileppezdel said: Aga demokrasiyi biliyorum ve zararlı buluyorum. Eğitimsiz bir insan ne anlar ekonomik politikadan? Daha ona kömürü verenin onu kömüre muhtaç eden olduğunu kavrayamadan oyunu ona veriyor adamlar. Evet faşistim, belli bir eğitim seviyesinin altındaki insanların devlet yönetiminde söz sahibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Devlet yönetimi şakaya gelecek bir şey değildir, böyle cahil insanlar oy verdiği zaman sonuç ortada. Yargı bağımsızlığı gitmiş, yasama yürütme ve yargının ayrı olması gerektiğini göremeyen insanların yarattığı sonuç bu işte. Hayatında futbol oynamayı geçtim, izlememiş adamın bir futbol takımının yönetilişi hakkında söz sahibi olması ne kadar saçmaysa üniversiteyi geçtim lise bile okumamış insanların devlet yönetiminde söz sahibi olması o kadar saçma. insanlık bu dediklerini 100 yıl kadar önce aşmıştı, sen geriden geliyorsun biraz. insanlık tarım devriminden önce avcı-toplayıcı toplumlar halinde yaşarken a.k.a. devlet denen canavar yokken zaten çok daha huzurluydu. Ama illa bir devlet olacaksa ortada, bari eğitimini alanlar yönetsin de halkı sömürme şansı minimuma insin. Çünkü sömürüldüğünün farkında olanlar sömürenleri seçmezler ütopya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Pickles said: Skyfire said: reha bu düzgün bi tartı$ma mı? adam bariz kavga yaratmaya çalı$ıyor dimi adam okumayan adamla benim oyum bir mi desin gizli provakasyon yapsın biz açık açık yapınca sorun olsun Padişahlık sisteminin daha iyi olduğunu düşünürsem onu da savunabilirim. Provokasyon amacım yok ki, bence daha uygun olan yönetim modelinden bahsediyorum burada. Alınmayın hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: ütopya? malesef öyle adamım, ama hayal etmek de güzel edik: piramit olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İsin ilginc tarafı bu iktidar zamanında en cok tokatlananlar en azılı savunucuları olmuş olayın, bilmem ne yapanı severler lafı hakkaten doğruymuş. Umarım daha beter olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Şu evet diyenler. gerçekten geleceğe mektup yazabilirler mi. Bi açsınlar çok değil 5 sene sonra. Neye evet demişsiniz neye hayır. Kişisel gelişim için faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: nileppezdel said: sipeyskeyk said: nileppezdel said: Aga demokrasiyi biliyorum ve zararlı buluyorum. Eğitimsiz bir insan ne anlar ekonomik politikadan? Daha ona kömürü verenin onu kömüre muhtaç eden olduğunu kavrayamadan oyunu ona veriyor adamlar. Evet faşistim, belli bir eğitim seviyesinin altındaki insanların devlet yönetiminde söz sahibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Devlet yönetimi şakaya gelecek bir şey değildir, böyle cahil insanlar oy verdiği zaman sonuç ortada. Yargı bağımsızlığı gitmiş, yasama yürütme ve yargının ayrı olması gerektiğini göremeyen insanların yarattığı sonuç bu işte. Hayatında futbol oynamayı geçtim, izlememiş adamın bir futbol takımının yönetilişi hakkında söz sahibi olması ne kadar saçmaysa üniversiteyi geçtim lise bile okumamış insanların devlet yönetiminde söz sahibi olması o kadar saçma. insanlık bu dediklerini 100 yıl kadar önce aşmıştı, sen geriden geliyorsun biraz. insanlık tarım devriminden önce avcı-toplayıcı toplumlar halinde yaşarken a.k.a. devlet denen canavar yokken zaten çok daha huzurluydu. Ama illa bir devlet olacaksa ortada, bari eğitimini alanlar yönetsin de halkı sömürme şansı minimuma insin. Çünkü sömürüldüğünün farkında olanlar sömürenleri seçmezler ütopya? yok ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun diyorum. Şu saçmasapan iç dinamiklerimizden çıkıp artık güneydoğunun dinamiklerine yoğunlaşıp hakikaten boğanın 2 boynuzundan sağlamca tutup bırakmamamız gerekiyor şu terör konusuyla ilgili. Ben boykotun çok da etkilediğini düşünmüyorum, geçen referandumda katılım oranı %67 civarıydı, yüzde 10luk bir artış söz konusu. Boykotçuların çoğunun chp'ye oy verecek olduğuna da inanmayıp aksine tam tersine evet oyu atacağını bildiğim için bu sonucun hayırcılar için iyi bir sonuç bile olduğunu düşünüyorum. Başbakan gerçekten güzel bir mesaj verdi ekranlardan. Bence akp bir rakibini saf dışı etti. Tüm gücünü bdp'ye odaklayacak sanırım. Genel seçimler ve sonrası ayrı bir önem taşıyor tabi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Absolut said: Paketteki 2 madde haric hepsi yapılmayıp 2si hızla uygulanacak o olacak. Cocuk istismarına devlet izin vermemeli mesela. Super bir madde ama ne zaman nasıl hangi yolla buna dur diyecek bir deay yok yani gunu gelir dur deriz acelesi yok olacak diger maddeler gibi.abi gözünü seviyim o bir kaç madde zaten halihazırda kanunda yürüyen maddelerin bir iki eklemeyle göz boyama amacı ile eklendi pakede. hani billboardlara "çocuk istismarını bitirmek için evet" "kadına şiddeti bitirmek için evet" yazmak için resmen. güzel bi yazı vardı bunun hakkında ama bulamam ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sinad said: Şu evet diyenler. gerçekten geleceğe mektup yazabilirler mi. Bi açsınlar çok değil 5 sene sonra. Neye evet demişsiniz neye hayır. Kişisel gelişim için faydalı olabilir. tayyip ne diyosa onu diyo onlar. biseyi okuyup anlamalarına luzum yok. coban/koyun iliskisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Pickles said: Skyfire said: reha bu düzgün bi tartı$ma mı? adam bariz kavga yaratmaya çalı$ıyor dimi adam okumayan adamla benim oyum bir mi desin gizli provakasyon yapsın biz açık açık yapınca sorun olsun ben sipeys e demi$tim esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tamam insanlar öyle böyle,cahil falan filan demokrasi nedir bilmiyor ,neyi oyladığını bilmiyor falan filan. bunların hepsi boş şeyler,sözde eğitimli olanlar,sözde okumuş adam olmuşlarda sorun bu memlekette sözde eğitiklerimiz asıl cahil olanlar. facede listemde bir hatun var,10 dakika önce bugün oy atmak yerine tatilde çektirdiği resimleri koymuş sonrada utanmadan status'e bu ülkenin cahil insanlarında bıktım yazmış be ebleh karı sen göya okumuş sözde cahil olmayan adam olarak kıçını kaldırıp oy atmak yerine tatile gidip de ,kalkıp birde yurdum insanına laf etme yüzünü nereden buluyorsun diye sorasım geldi. dediğim gibi bizim en büyük sorunumuz okumuş adamların kara cahil olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 said: bunu yazmazsam catlarim gibi hissediyorum; star warsculara gelsin "so this is how liberty dies with thunderous applause" kendi keşfetmiş gibi yazıyo bide hahhhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar