Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 abso ben gidiyorum çocuklar sana emanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 önceden çocuk istismarına devletin teşviki mi vardı? abuk subuk maddeler koymuşlar ki çoğu madde zaten şuan uygulanan prosedürü yineliyor bir değişiklik yok. 12 EYLÜL ANAYASASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ! arkadaş ilk defa mı anayasa değişiyor 30 senedir? naaptınız darbe sorumlularına cezai yaptırım mı getiriceksiniz? referandum günü K. Evren'in yargılanması imkansız hale geliyor. zira dün tam 30 sene geçti olayın üstünden. he amaçları zaten belliydi bazı deneyimli anayasa hukukçuları basbas bağırdılar tv lerde. adamların derdi yüksek yargıyı ele geçirmekti ki bununda yolunu açmış bulundular bu sonuçla. yarın bunlar iktidardan düşüp dokunulmazlıkları kalktığında bunca yaptıkları yolsuzluğa hırsızlığa rağmen yüce divandan ellerini kollarını sallayarak kurtulacaklar. KPSS-ÖSYM-Polis koleji sınavı vs. soruları çalındığı anlaşılıp araştırma yapıldığında, konu yargıya taşındığında TAKİPSİZLİK! kararı verilip kurtlar sofrasını zenginleştirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bende gittim sabah gelip ortalığı temizleriz artık. Sizde çok sapıtmayın beyler sonra üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Rewendor said: haa yani 2 sene olursa o değişimler gayet normal diyorsun :) Geriye kalan kısma gelince, çok güzel kaynadı o maddeler merak etme. Sık sık E-5'te Silivri-Taksim arası yol gidiyorum, tüm yol boyunca afişler pankartlar gırla, ama ne hikmetse bu afişlerin hepsi bu süs maddeleriyle ilgili. Toplumun büyük kesimi çok güzel tav oldu o maddelere. Ben öyle düşünmüyorum, öyle gözlemlemedim öyle izlenim edinmedim. Pankartlarda da AYM ve HSYK'ya ilişkin olanlar dahil düzenlemeler arasında eşit dağılım gözlemledim. Samimi söylüyorum. Bunca yıllık pati üyesiyim yani tutup aptal partizanlık yapacak değilim. Bunlar benim şahsi gözlemim. Gerçekte öyle olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 SodomVsGomore said: 12 EYLÜL ANAYASASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ! arkadaş ilk defa mı anayasa değişiyor 30 senedir? Uzmanlık alanımla ilgisi alakası olmasada sanırsam buna başarılı pazarlama deniliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Estel_Anorien said: abso ben gidiyorum çocuklar sana emanet. Absolut said: Bende gittim sabah gelip ortalığı temizleriz artık. Sizde çok sapıtmayın beyler sonra üzülürsünüz. ben burdayim, korkmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 SodomVsGomore said: naaptınız darbe sorumlularına cezai yaptırım mı getiriceksiniz? referandum günü K. Evren'in yargılanması imkansız hale geliyor. zira dün tam 30 sene geçti olayın üstünden. Şuna cevap vermek istiyorum hukuken suç unsuru 1 defada işlenip biten cinsten değil ve bir süreç boyunca işlenmeye devam ediyor. Yani zamanaşımı kesinlikle bugün dolmadı. Öte yandan yargılanmalarını engelleyecek hüküm sebebiyle zamanaşımı süresinin durmuş sayılacağına yönelik görüşler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Giovanni said: Net söylüyorum arkadaşlar bir daha söyleyeyim: ben olsam şu aşamada çocuk kandırır gibi asla koymazdım. Yok gayet çocuğa şeker verir gibi koydular o "süs" maddeleri. Onların hepsi zaten meclisten geçecek maddelerdi ama onlar referanduma koymayı tercih ettiler. Zaten meclisten geçmesi garanti olan maddeleri neden referanduma koyarak risk alırsın ki? Demek ki o maddelerin AKP için çok bir önemi yok, şeker olmak dışında. Çok istiyorlarsa o maddeleri meclise sunsalardı kabul edilmeyecek maddeleri de referanduma sunsalardı. Neden böyle yapmadılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 GEd said: SodomVsGomore said: 12 EYLÜL ANAYASASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ! arkadaş ilk defa mı anayasa değişiyor 30 senedir? Uzmanlık alanımla ilgisi alakası olmasada sanırsam buna başarılı pazarlama deniliyor :) benim de uzmanlık alanım değil, ama bunun adı nitelikli dolandırıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 sinad said: madem demokratiğiz, şeffafız. Neden maddeleri tek tek oylamadık? Hadi önceki askeri anayasıydı peki şimdiki paket anayasa kimin anayasası? Halkın mı? hadi ordan... +1 DoruK said: yalnız akp cidden iyi trolledi ortamı. normal şartlarda tek tek oylamaya sunsa geçiremeyeceği maddeleri migros ramazan pakedi gibi önüne sundu milletin. şimdi herkesin evinde, yıllarca yenmeyecek olan badem şekeri ve meyan kökü var. evet alkol yasağını deldim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Hadi bakalım,bu anayasanın ne kadar yararlı olup olmayacağını ileride göreceğiz.Bir 'üçüncü yolcu' olarak güleceğimi düşünüyorum buradaki özgürlükçü olma iddiasındaki evetçi arkadaşlara.Gerçi taa Davos hadisesinde bunların gerçek yüzü ortaya dökülmüştü buraya ama neyse.Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Kısacası halkı kandırılarak ve rüşvet verilerek ikna edilmesi gereken bir kitle olarak gören bir partinin sunduğu referandum paketini oyladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Evet oyu verenlerin "sandığa gömdük" tarzı yaklaşımlarını gördükçe işin rengini daha bir iyi kavrıyorsunuz. İnsanların umrunda değil, onlara göre hayırcılar hala baskıcı rejimi savunan kişiler. Sanki bir futbol maçının taraftarı gibiler. Hayır oyu verenleri rakip takım görüp gözü kör bir fanatiklik içinde saldırıyorlar. Tayyip konuşmasında yapmak istediklerini birebir açıkladı. Ve çokda güzel bir mesaj verdi. Ve 2011 seçimlerinde oyunu dahada arttırmayı garantiledi gibi bir şey oldu. Seçimlerden sonra anayasayı değiştireceğiz dedi ve son dakikada mükemmel bir hamle daha yaptı. Biz ne istersek onu yapacağız demenin yumşak bir şeklini söyledi. Arada Fetocana selam çakmayı ihmal etmemesi de gözümüzden kaçmadı. Güya herkesi kucaklayan bir konuşma yaptı. Geçen seçim sonrası da benzer bir konuşma yaptıydın da gördük tarafında olmayan insanlara tutumunu. Yemezler tayyip efendi. Adam başkanlık sistemini getirecek. Bunun önündeki tüm engelleri kaldırıyor. 12 Eylül anayasasını kaldırıp Özgürlük diye yırtınıyor. Yav neyi değiştirdi evet oyu atanlardan bi tanesi güzelce bir söylesin. Anayasa mahkemesini siyasetin oyuncağı yapmak mı özgürlük. Muhalefeti hiçe sayıp, uzlaşma yoluna gitmeden anayasa çıkarmak mı özgülük. Amannn bıktım bu ülkenin aptal siyasi yaşamından. Batsında kurtulalım anasını satim toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 GEd said: SodomVsGomore said: 12 EYLÜL ANAYASASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ! arkadaş ilk defa mı anayasa değişiyor 30 senedir? Uzmanlık alanımla ilgisi alakası olmasada sanırsam buna başarılı pazarlama deniliyor :) akp steve jobs gibi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25130873/ http://haber.gazetevatan.com/Haber/328459/1/Gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ha son bir hatırlatma olarak da, Referanduma sunulan bu yasalar nerdeyse halkın %50si tarafından da kabul edilmedi. Yani bir ülkenin insanlarının yarısını kabul etmediği bir takım maddelerin anayasaya girmesi ve bu anayasanın "halkın anayasası" olarak lanse edilmesinden bahsediyoruz. Derince ırgalanması gereken bir problem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bari amerika kupayı verseydi bize gündem kaynardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ardeth sonuçlardan hayır da çıksa evet de çıksa akp bu anayasayı yapacaktı. sadece "valla ben değil halk istiyor" dedirtmek için bu referandumu yaptırdı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/15765881.asp?&hid=15766219 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Yok meclis yoluyla yapamazdı muhtemelen. Meclisteki temsil sayısı muhtemelen bir önceki seçimle tavan yaptı ve bundan sonra zamanla azalacak. Dolayısıyla bu hükümette geçiremediği maddeleri, ileriki seçimlerden sonra geçirmesi daha zor olacaktır. Dolayısıyla son bir hamle yaparak halka şeker vermek suretiyle referandum yaparak geçirdi bu maddeleri. Olanların özeti bence budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 olayın özeti baya istediğimizi yaparız, aha bakın yaptık dır. istedikleri kadarda süslediler. resmen gözümüzün önünce böyle sacma sapan bir referandum yaptılar. sonrasındada cıkıp "evet diyende hayır diyende oy atmıyanda bugun kazanmıstır" diyicek yüssüzlüğü gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yanlız kim ne derse desin türkiye için kara bir gündür. sonuçları hayır olur veya olmaz o sorun değil. ama BDP nin boykot kararı ve uygulaması akılalmaz bir baskı sonucu oldu. bir çok insan tehdit edildikleri için, korktukları için oy kullanamadı. çok az bi kesim gerçekten kendi iradesiyle boykot etti. memleket cidden 3 kutuplu bir hal aldı şuanda ve çok tehlikeli. ben açıkçası ileriye çok iyimser bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yoo hiçde öle değil tonlarca insan boykot kararı doğru diye inandığı ıcın boykot etti. her hoşunuza gitmeyen seyede tehdit tehdit diyip durmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 babam sabahın köründe kaldırdı beni. arabada hala uyuyodum ben. gel burası dedi. ha ne dedim. bas oyunu geç şu kabine dedi. ben rüya görüyorum zannediyorum. girdim kabine. o anda uyumak istiyorum lan ben dedim. evet evet uyumak istiyorum dedim. sonra mühüre baktım. tutamadım zaten mühürü küçücüktü. ee silerler dedim kağıdın heryerine bastım katladım iyice(7den sonra katlanmadı) sonra zarfı yaladım baya. göz çapaklarımı da sürdüm iyice. sandığı tutturamadım önce bi iki kere sonra deliği bulunca şlak diye girdi zarf. hadi ben gidiyorum dedim koşa koşa eve gidip yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 "memnun değilseni kendi partinizi kurun lan" dendi mi. denmediyse ben demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar