odiflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 heyecanla bekliyoruz. ysk yasakları kaldırsın heyecanı kalmaz.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 az kaldı, sanırım birazdan açıklamaya başlarlar :)
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Deacon said: ne zaman açılacka sandıklar? Açılmaya başlandı ancak yayın yok çıkanlarla ilgili sanırım. İstanbulda temsili bi tane oy açtılar hayır çıktı show tv canlı yayınında.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi bi oyla kaybettigini dusunsene hayirin eauheahaue
benjani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 haberturk.com da yarım saate önce gözükmüştü sonuçlar.%2 açılmış, %88 evet vardı
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Esit cikmasi daha bomba olurdu. Saat 18'de ama sansur saat 21'e kadar devam edecek. O sirada sadece YSK'dan gelen haberleri yayinlamak serbest olacak.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 18.00 da bitiyor yasak. Referandum'un en bomba olayı da budur heralde. said: Kılıçdaroğlu oy kullanamadı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu referandumda oy kullanamadı. ntvmsnbc ve Ajanslar Güncelleme: 17:23 TSİ 12 Eylül. 2010 Pazar İSTANBUL - Referandumda oy kullanma süresi sona erdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oy kullanamadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adres değişikliğini beyan etmediği, bu yüzden de YSK'ya kayıtlı olmadığı belirtildi.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 doğudaki illerde önce sonuçların gelmesi nedeni ile peşin karar vermeyelim.
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Abi adres degisikligin gorunmuyorsa eski adresine gidiyor ki belge ? Kaydi olmamasi gibi birsey nasil mumkun oluyor ?
vadaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sandık bakanlığında çalışan bi ark var az once aradım sonuç kötü dedi kim için dedim dedi ne dedin kim dedi dedim kim ne dedi dedi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ya Zaman'a güvenmiyorum pek ama şöyle yazmışlar adres değişikliği konusunda: said: Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçmen kaydı yok, 'hayır' oyu tehlikede CHP lideri Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan referandum için 'hayır' oyu istiyor. Fakat kendisinin 'hayır' oyu tehlikeye girdi. Adresini değiştirdiği halde bunu bildirmeyen CHP liderinin seçmen kaydı görünmüyor. CHP lideri para cezası da ödeyecek. Türkiye'yi karış karış gezerek vatandaşlardan referandumda 'hayır' oyu kullanmalarını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun YSK sitesine göre seçmen kaydı bulunmuyor. Bu durumda CHP lideri 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'hayır' diyemeyecek. Kılıçdaroğlu'nun adres değişikliği beyanını unuttuğu, bu nedenle de oy kullanma hakkı bulunmadığı anlaşıldı. CHP lideri, adres değişikliğini belirtmediği için 329 TL para cezası da ödeyecek. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1026765&title=kilicdaroglu-oyunu-kullanamadi
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 O konuyu bende anlamadım cidden. Annem 8 yıldır hiç oy kullanmadı. Eski ev adresimiz gözüküyor. Ataköy'de muhtara gidiyor seçim kağıdı. Yıllar geçti kadın ikametini aldırmadı hala oraya gidiyor. Yalnız bu komplo demeyelimde. AKP'nin bir çakallığı olabilir. Kılıçdaroğlu'nun eski adresi biliniyor çünkü e şimdi de ankara'da. Burdan doğan uyuşmazlıkla emniyet ysk'dan düşmesini talep etmiş olabilir. Çünkü adresler denetlendikten sonra böyle şeyler yapılabiliyor. CHP'nin özellikle kılıçdaroğlu'nun dikkat etmesi gerekiyordu.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 18.30 falan diyolar yasağın kalkması için.
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 seçim yasakları 21:00'da biter. ancak ysk son birkaç seçimdir sandıkların kapanma saatinden bi süre sonra yasağa son verdiğini açıklıyor. sandıklar 17'de kapandığı için her an açıklama gelebilir tahminimce.
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Seçim yasağını bu kadar uzun olmasının nedeni nedir bilen var mı? Pek bilgim yok merak ettim. Biraz önce ntvde 11 milyon oy sayıldı dedi. Oyların 4te 1i sayılmış. Açıklasalar ne olur.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 %50 si falan açılmış öle yazıyodu tv de
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 seçim yasağını bu kadar uzun olmasının sebebi eskiden yol/su/elektrik/televizyon/internet/kablo/uydu/telepati olaylarının sıkıntılı olmasından dolayı oy verme işleminin bitiş saatinin uzaması vs falan. şimdiki teknolojiye göre update edilmesi lazım bu kanunun.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 %75 civarı evet gelmiş geçmiş olsun
pinkporing Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 vay be hala 80 darbesini savunan zihniyet var bu forumda kınıyorum sizi :p
Öne çıkan mesajlar