Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL : Galatasaray - Gaziantepspor / 13.09.2010 @ 21:30

Red

Öne çıkan mesajlar

Ben baya beğendim Insua'yı, bilmiyorum gerçi Hakan Balta'dan sonra da şahane gelmiş olabilir ama uyum sorunu var bariz. Bir de Misi zamanla çoşturur gibi duruyor, umarım sakatlanmadan şu uyum sorununu da aşınca ki bu süreçte bir kaç assist, gol olayı olsa çok kısa sürede atlatır.
Sosyal ağlarda paylaş

Insua ilaç gibi gelmiş gerçekten. Evin çocuğu Sabri'mizi de çok özlemişiz, daha da laf etmem Sabri'ye. Beterin beteri var arkadaş.

Misimovic'in duran toplardan ortaları mest etti beni. Sen Bursa'ya karşı 18 korner kullan bişey olmasın, adam gelsin 4 kornerinden 2'si tehlikeli olsun :D 1-2 güzel pası da vardı. İlk maçında daha sadece 3-4 gün antremana çıkmışken güzel performans sergiledi bence, böyle önde oynatılmaya devam ederse alıştıktan sonra coşar gibi geldi. En azından duran toplarda Arda'nın ön direğe ezber ortalarına kalmayız artık.

Pino da sağ kanatta banko olacak gibi, son dakkalarda etkiliydi. Elano bu gidişle kulübeye mahkum olacak, satamayacağız da elde patlayacak

Kötü futbola rağmen umut veren transferlerle 3 puan, iyi oldu iyi
Sosyal ağlarda paylaş

rijkaardın ikinci yarı hamlelerini beğendim ben. ilk yarı bas bas bağırdım burdan defans topu alıp dikiyor doğrudan karşı takıma geçiyor top diye, duymuş beni belli tembih etmiş oyunculara kastıra kastıra da olsa ayağa oynamaya çalıştılar ikinci yarı hep. bir sürü göreceli teknik oyuncumuz var şişirmememiz lazım topları.

öte yandan bir penaltı veya kırmızı kart olmadan maç kazanamıyoruz hala. ama kalecimizin bile ilk resmi maçına bu sene çıktığını düşünürsek (öyle hatırlıyorum) takımdaki yabancılığa vermek lazım.

bir de ayhan 2 maç kötü 1 maç çok kötü 1 maç iyi oynuyor lütfen artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...