4Ever Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 gelde keita arama arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 MUSTAFA SAKATLANDI!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 şu.... Red said: mustafa ve ayhan çok yetersiz abi kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hahahah adnan polatin arkasinda nihat dogan mi var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ufuk nasıl oynuyor beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 top yokken ayağına basıp normal faul ya bu diye ilginç bi itiraz yapmak da efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yengemiz güzelmiş o diilde yalçın godoş gibi konusuo çok basit faul uyeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bi de barosun esi mukemmelmis, yengeye hormetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 kalede aykut olsaydı en az 2 golü vardı antepin öyle diyelim :) yenge güzelde şapkasıda çok güzel ya alıcam mor şapkayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ayhan oynamasa 10 kişi oynasak daha iyi lan ufuk baya güven veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ayhan ve mustafa maçı satmak için para alsalar böyle oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 geldi gol dakikamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ayhan sırf zarar. musa oynasa daha kötü olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ulan 1 gram haketmedik maçı ama ilk defada 3 puan aldık genelde fenerin tarzı kötü olarak kazamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 iyi bedavadan fener'i yakaladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 guernica said: ayhan sırf zarar. musa oynasa daha kötü olmazdı. fede'yi koysak daha iyi oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ben baya beğendim Insua'yı, bilmiyorum gerçi Hakan Balta'dan sonra da şahane gelmiş olabilir ama uyum sorunu var bariz. Bir de Misi zamanla çoşturur gibi duruyor, umarım sakatlanmadan şu uyum sorununu da aşınca ki bu süreçte bir kaç assist, gol olayı olsa çok kısa sürede atlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Abi ortasaha diye birşey yok. 6-0-4 ile 8-0-2 arasında gidip geliyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 iyi 7. liğe yükseldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Yavaş yavaş tırmanışa da geçtik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 aydına evlilik yaramış lan. pompacııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Insua ilaç gibi gelmiş gerçekten. Evin çocuğu Sabri'mizi de çok özlemişiz, daha da laf etmem Sabri'ye. Beterin beteri var arkadaş. Misimovic'in duran toplardan ortaları mest etti beni. Sen Bursa'ya karşı 18 korner kullan bişey olmasın, adam gelsin 4 kornerinden 2'si tehlikeli olsun :D 1-2 güzel pası da vardı. İlk maçında daha sadece 3-4 gün antremana çıkmışken güzel performans sergiledi bence, böyle önde oynatılmaya devam ederse alıştıktan sonra coşar gibi geldi. En azından duran toplarda Arda'nın ön direğe ezber ortalarına kalmayız artık. Pino da sağ kanatta banko olacak gibi, son dakkalarda etkiliydi. Elano bu gidişle kulübeye mahkum olacak, satamayacağız da elde patlayacak Kötü futbola rağmen umut veren transferlerle 3 puan, iyi oldu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Aydın'ın içine bişeyler kaçmış. Geçen de demiştim, evlilik yaramış. Yenge iyi bakıyo Aydın'a, helal. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 rijkaardın ikinci yarı hamlelerini beğendim ben. ilk yarı bas bas bağırdım burdan defans topu alıp dikiyor doğrudan karşı takıma geçiyor top diye, duymuş beni belli tembih etmiş oyunculara kastıra kastıra da olsa ayağa oynamaya çalıştılar ikinci yarı hep. bir sürü göreceli teknik oyuncumuz var şişirmememiz lazım topları. öte yandan bir penaltı veya kırmızı kart olmadan maç kazanamıyoruz hala. ama kalecimizin bile ilk resmi maçına bu sene çıktığını düşünürsek (öyle hatırlıyorum) takımdaki yabancılığa vermek lazım. bir de ayhan 2 maç kötü 1 maç çok kötü 1 maç iyi oynuyor lütfen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Yenge mental olarak yaramış olabilir de eskiden bundan kat kat daha hızlı ve çevikti. Yenge yoruyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar