Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 cenx said: abi 20 gb yi tek serverden atmak nasıl kasıo biliomusun her makineye gerçi başka sansım yok sanırım öyle yapıcama su son patchte inse cok fena zaman kazanıcaktım External harddisk falan yok mu abi yada sok harddiski tek tek tak cikar usenmiyosan :) Baska da yolu yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 amma patchmis be 2 saattir extract edemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Oha ya resmen 2 saatir patchi kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aynen, bir de daha patch çıkcak diolar 1.5 gb :( bu arada tek tek ne yüklediğini gösterdiği için gördüm, worgen'mış goblin'miş bunlarla ilgili şeyler de yüklüyor ama 4.0.0'da onlarla ilgili bişi yok deniyordu, bu patch'e herşeyi sıkıştırdılar mı çaktırmadan??, bu arada mutlu haber %88'den sora 3 dk fln sürdü bitti şu anda :) sone edit : EnUs versiyon bendeki 4.0.0'dan sonra 1.5 gb daha patch çıktı 4.0.1 ama 850 kb/s ile dl ediyor neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sabah 9'da başlattım hala indiriyor. %7'deyiz şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya ebnde patch mach bitti kurdu etti de sinir oldum beklemedeyim.. evde temilik yapıyorum lan! süpürge ve vileda yapıyorum eğer kesmezse camları sileceğim de yağmur fln.. yok lan silerim en yine camları.. komşunun eski gazeteyi hacılamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bu patch, expansion'ı almayacak kişiler için arkadaşlar. Ne kadar yeni silah modeli, goblin/worgen animation'u, otu boku varsa yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 böyle turuncu yazıylan "2 Available" kısmındaki 400 lük patch iniyor gereksiz mi o şimdi? indirmeyeyim mi? acele cevap kotalı internet kullanıcısıyım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gereksiz diye bişey yok, oyuna girince de çekebiliyosun oynarken demek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hemen sc2 quick maç atın o kadar uzun sürüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 server'lar açık mı ki? Kapalı gözüküyor sitede ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 BabacumMostors said: böyle turuncu yazıylan "2 Available" kısmındaki 400 lük patch iniyor gereksiz mi o şimdi? indirmeyeyim mi? acele cevap kotalı internet kullanıcısıyım ehe hepisini indirecen paşa paşa da o bekleyemeyenler için, oyundayken yükle hacı gerisini diyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ha iyi insin o zaman zaten daha kapalı sunucular ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 5gblık patchi yükledi. şimdi ben updates klasörünü silsem bozulur mu yüklenilen patch ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Tamamiyle yükle, oyuna gir, karakterini gör, sonra silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patichick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 girdim oyuna loadingte şu an karakteri seçtikten sonra hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patichick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 girdi oyuna, resmen blizzard dediği vakitten önce bir zamanda açtı serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şaka gibi 700 mb yükledikten sonra lost connection dedi. açtım baştan yüklüyor launcherdan tekrar. ya kırarım bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 acildi serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Baştan yüklemez, check ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nasıl güzel mi! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 launcher kapandığında kaldığı yerden dl etmiyor baştan başlıyor. yapacağın sisteme ne diyeyim bliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dreagloth said: Baştan yüklemez, check ediyordur. yok baştan yüklüyor, hız da 20kb. adam gibi hızlı da indirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patichick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tree of life über mi olmuş ne instant regrowth ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar