Gutierrez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 said: Patch 4.0.1 now on Test Realms Patch 4.0.1 is now available on test realms (=not beta, the regular test realms). People who aren't in the Cataclysm beta yet can now test most of the Cataclysm features, aside from anything requiring leveling. * US PTR Website * EU PTR Website This is basically the exact same build as Cataclysm Beta, just without all the Cataclysm-only stuff. Old world changes, new quests, etc ... are NOT AVAILABLE, but will be available on live realms for people without the expansion after it's deployed. Basically, on the test realms: * Classes changes are up, new talent builds, new glyphs (not fully implemented yet), etc ... * Revamped old zones are NOT available * New graphics (textures, water effects) are NOT available * Archaeology is NOT available * Guild leveling is NOT available * Flying in Azeroth is NOT available * New content is NOT available I think that's enough to answer 95% of the questions about this. Beta oynayamayanlar deneyebilir. Test realm'e düştüyse Ekim gibi live serverlara da düşer 4.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 •Classes changes are up, new talent builds, new glyphs (not fully implemented yet), etc ... •Revamped old zones are NOT available •New graphics (textures, water effects) are NOT available •Archaeology is NOT available •Guild leveling is NOT available •Flying in Azeroth is NOT available •New content is NOT available 15gb download etmeye çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 15 gb indiriyo ama pek bişe yok, hepsini kullanmıyo galiba ilerdemi açılacak bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asetic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bende 4.45 gb indiriyo ama bu bitince devamımı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 4.45gbdan sonra devamı yok diyin yahu. Zaten inmek bilmedi ömür törpüsü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 4.0.0 o zaten, rahat olun yani devamı yok cataclysm çıkana kadar. 4.0.1 Cataclysm çıkınca gelir onu da oyunu alınca cd den yüklüyorsunuz zaten :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 rapid ile 40dk da falan indi. ama corrupted :( tekrar indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben blizz downloader ile indiriyorum bir dosyaya virüslü vs. dedi Norton 360 sildi :S anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 su anda patchserverlar offline mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben 1kb ile indiriyorum :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Patchi bugün yüklüyor mu yoksa sadece download mu ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Sadece download gelicek maintanceda devreye alırlar artık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ptr iyi güzel de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 4.0.0 patch'ini downloader ile 100 kb/s ortalamayla indiriyorum, torrent fln 600,700 gördüğüm oluyordu. Port fln mı açmak lazımdır? Siteye de baktım da göremedim bişi malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 çok dandik patch olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ya patch indircem part3ü dloader acılıyor sıfırdan saymaya baslıyor ilk 2 part sayana kadar ömür bitiyor bu ne saçma iş beklicemmi ben hep bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Malesef yapacak birsey yok beklemekten baska.Cidden de uzun suruyor dosyaları kontrol etmesi falan.15-20 dakika baska seylerle oyalanıcaksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya bu 4.0.0 patchini indiricek başka biryer yok mu acaba , 10kb/sn ile fln indiriyor .. not: tmm hallettim portları forwardlamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tmm hallettim portları forwardlamamışım demekle ne ıstedın arkadasım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 blizzard downloader'ın kullandığı 4 tane port adresi varmış , bunları routerdan forwardlayınca 150 ile 200 kb/sec arası görmeye başladım , hoş torrentten 550 kb gördüğüm düşünülürse çok iyi olmasada 10'dan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 downloader'ı kullanmanada gerek yok.Wow'u yüklediğin yerde Cache klasörü altında direk torrent programlarıyla kullanabilmen için bi dosya mevcut.Onu torrentle açınca direk o şekilde indirilebiliyor.En azından ben öyle yaptım downloader çok yacaş ve problemli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 daha da iyisi, wowwiki patch mirror sayfasından birsürü hosting sitesinden birini seçip son hız indiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 şimdi cataclysm içeriğinden, yeni içerikten sadece şu değiştirilen talent sistemi mi gelcek bu patchle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o bide yeni badge sistemi(justice point hedesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 justice point 4.0.3 de gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar