Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Kayserispor - Fenerbahçe | 11 Eylül | 19:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

valla fener çok şanslı ki bugün milli maç var, yarın da galatasaray berabere kalır o da arada kaynar, zaten seçim fln
eleştiri meleştiri olmaz :)
gerçi rıdvan ntvsporda bişiler diyordu ancak ntvde maç sonrası yorumları izledim :P dayanamadım :P

aykut hodja derbiyi alırsa kurturulur yoksa go home sesleri yükselir
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin haberiniz yok mu? Bu geçen seneki legendary failden sonra aziz yıldırım'ın gizli tarikatlar içinde yaydığı yeni "YENİLDİĞİMİZDE HERKES BİZİ KONUŞUYOR EN BÜYÜĞÜZEVET" dalgası. 2000lerdeki "GALATASARAYI BEŞİKTAŞI YENDİK İSTEDİKLERİ KADAR ŞAMPİYON OLSUNLAR EVET EZİKLER"in halefi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

boşuna demiyoruz en büyüğüz diye. bak işte türkiye'nin diğer yarısı deli gibi seviniyor. ötekileştirmek gibi olmasın iyi kitle yaptı bu sezon.

abi ben üzülüyorum artık cidden. Ailenle konuşmayı düşünüyorum. Hani futbolu geçtim eyvallah fener en büyük reröröre falanda ruhsal ve zihinsel açıdan pek iyi sinyaller vermiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

sinad said:

abi fenerbahçe inanılmaz kötü bir takım. Lütfen daha fazla rezil olmadan ligten çekilsin.
Neyse haftaya aykut'u 5-6 golle uğurlarız kadıköy'den

öle deme
gs nin başkanı tek rakıp fb dedi ikisi oynaşsın orta sıralarda :P

bjklilerde amma alındı ya.

adnan iyi trolledi
Sosyal ağlarda paylaş

trabzonspor aksine berbat başlayıp formalite maçlarında oynamaya başlardı 20. haftadan sonra.

aksine bu sene iyi oynuyolar.

bursa, trabzon ne oynadığı belli olan ve sistemlerini oturtmuş iyi takımlar. bjk da iyi gidiyor ama daha erken oldu demek için. fenerbahce berbat, gs'de kötü basladı baya, zor toparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...