paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Google chrome her ne kadar iyi bir browser olsa da ben bunu göremeyen bir insan evladıyım maalesef ki fiziksel bellek kullanımı chrome ile beraber 1 gb a kadar hatta daha fazla çıkabiliyor ve öyle çok yoğun tab kullanımından değil 3 4 tab açıkken bile bunu yapıyor,çözümü varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ciddi çözüm gelse iyi olur hakkaten, kullanıldıkça artıyor sanırım kullandığı bellek de. İlk açışta max 100k falan kullanırken zaman geçtikçe 600-700k'yı buluyor. Ben de browserı kapatıp açıyorum tekrar 100'e düşüyo. Ama çözüm değil tabi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 K? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 100k kb olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kozalak said: K? Sen hiç UO oynamadın mı? Bu arada evet Chrome da öyle bir sorun var. Gerçi bu aralar herşey de sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kozalak said: K? as such technically oriented people occasionally represent the number in a non-standard notation by replacing the last three zeros of the general numeral with "k", for instance 30 k for 30,000 şu an bende toplam 9 process (1 ana, 1 tab, 7 eklenti) şeklinde 228mb ram harcıyor, 15dk önce falan açtım. bilmiyorum 1gb da olsa takılmayıp kasmadıkça bana koymaz yani açıkçası, kapatır açarım. ama tabi çözüm bulsalar daha hoş olur =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 firefoxtan kaçtık memory leak yuzunden. gene mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 PrudenT said: kozalak said: K? as such technically oriented people occasionally represent the number in a non-standard notation by replacing the last three zeros of the general numeral with "k", for instance 30 k for 30,000 şu an bende toplam 9 process (1 ana, 1 tab, 7 eklenti) şeklinde 228mb ram harcıyor, 15dk önce falan açtım. bilmiyorum 1gb da olsa takılmayıp kasmadıkça bana koymaz yani açıkçası, kapatır açarım. ama tabi çözüm bulsalar daha hoş olur =d ben de biliyorum 000 anlamına geldiğini. ama bilgisayar dilinde k deyince kb geliyo insanın aklına ilk olarak. çok oyun oynamadığımdan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 en güzeli lynx kullanmak. dert yok tasa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 opera ile max 250 görüyorum. eski pcde bu bile çoktu da artık farketmiyor o nedenle ilgilenmedim hiç. şu an 12-14 tab var bi de browser üzerinden dl var 268 yiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bende chrome 10 tab 28k + 34k + 8k nasıl 600k'ya vuruyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 flashlı sayfa varsa 10 tabdada rahat yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar