Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome ve yüksek bellek kullanımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Google chrome her ne kadar iyi bir browser olsa da ben bunu göremeyen bir insan evladıyım maalesef ki fiziksel bellek kullanımı chrome ile beraber 1 gb a kadar hatta daha fazla çıkabiliyor ve öyle çok yoğun tab kullanımından değil 3 4 tab açıkken bile bunu yapıyor,çözümü varmıdır ?
Mesaj tarihi:
Ciddi çözüm gelse iyi olur hakkaten, kullanıldıkça artıyor sanırım kullandığı bellek de. İlk açışta max 100k falan kullanırken zaman geçtikçe 600-700k'yı buluyor. Ben de browserı kapatıp açıyorum tekrar 100'e düşüyo. Ama çözüm değil tabi o :D
Mesaj tarihi:
kozalak said:

K?

as such technically oriented people occasionally represent the number in a non-standard notation by replacing the last three zeros of the general numeral with "k", for instance 30 k for 30,000

şu an bende toplam 9 process (1 ana, 1 tab, 7 eklenti) şeklinde 228mb ram harcıyor, 15dk önce falan açtım. bilmiyorum 1gb da olsa takılmayıp kasmadıkça bana koymaz yani açıkçası, kapatır açarım. ama tabi çözüm bulsalar daha hoş olur =d
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

kozalak said:

K?

as such technically oriented people occasionally represent the number in a non-standard notation by replacing the last three zeros of the general numeral with "k", for instance 30 k for 30,000

şu an bende toplam 9 process (1 ana, 1 tab, 7 eklenti) şeklinde 228mb ram harcıyor, 15dk önce falan açtım. bilmiyorum 1gb da olsa takılmayıp kasmadıkça bana koymaz yani açıkçası, kapatır açarım. ama tabi çözüm bulsalar daha hoş olur =d

ben de biliyorum 000 anlamına geldiğini. ama bilgisayar dilinde k deyince kb geliyo insanın aklına ilk olarak. çok oyun oynamadığımdan herhalde.
  • Yeni Oluştur...