Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome ve yüksek bellek kullanımı

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Google chrome her ne kadar iyi bir browser olsa da ben bunu göremeyen bir insan evladıyım maalesef ki fiziksel bellek kullanımı chrome ile beraber 1 gb a kadar hatta daha fazla çıkabiliyor ve öyle çok yoğun tab kullanımından değil 3 4 tab açıkken bile bunu yapıyor,çözümü varmıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

K?

as such technically oriented people occasionally represent the number in a non-standard notation by replacing the last three zeros of the general numeral with "k", for instance 30 k for 30,000

şu an bende toplam 9 process (1 ana, 1 tab, 7 eklenti) şeklinde 228mb ram harcıyor, 15dk önce falan açtım. bilmiyorum 1gb da olsa takılmayıp kasmadıkça bana koymaz yani açıkçası, kapatır açarım. ama tabi çözüm bulsalar daha hoş olur =d
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

kozalak said:

K?

as such technically oriented people occasionally represent the number in a non-standard notation by replacing the last three zeros of the general numeral with "k", for instance 30 k for 30,000

şu an bende toplam 9 process (1 ana, 1 tab, 7 eklenti) şeklinde 228mb ram harcıyor, 15dk önce falan açtım. bilmiyorum 1gb da olsa takılmayıp kasmadıkça bana koymaz yani açıkçası, kapatır açarım. ama tabi çözüm bulsalar daha hoş olur =d

ben de biliyorum 000 anlamına geldiğini. ama bilgisayar dilinde k deyince kb geliyo insanın aklına ilk olarak. çok oyun oynamadığımdan herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...