deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bıktım buradan ya, random bg alıyorum, sota geliyor. Sabahtan beri 5 tane random aldım 4ü sota geldi. Küfür gibi, randomuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 loading ekranında görünce sotayı otoamtik alt f4 yapıyorum. azıcık beyin gerektiren BG koymasalar keşke. beceremio millet. ben bile bazen naptığımı bilmiyorum can sıkıntısından vs girdiğim vakitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Sabah girdik bgye, adamlar yellow gatee dayanmış, 5 kişi beachte, diğerleri geziniyor sağda solda. Sonra bir daha sıra aldım, bir daha geldi, bu sefer attack yapıyoruz, adam koştu benden önce siege engine'ı aldı, durdu öyle. Bir daha sıra aldım, bir daha geldi, yine attack yapıyoruz, 1. 2. kademeyi hemen aldık, yellow gatein önünde tankları patlattılar, bir daha kimse gidip tank alayım demedi. Eziyetten başka birşey değil, insanlar kırmızı görünce sağ clickleyip koşturmak sanıyor bgleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben 10 maçtan 9unu kazanıyorum. çok iyiyim. benimle aynı maça düşmeye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ally mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Yalnız şöyle bir şey. Magtheridon'da hordeduk, o zamanlar hep alliance kazanırdı. Ravencrest Alliance'a geçtik, şimdi de genelde hordelar kazanıyo :D Gerçi win ratio magtheridondakine göre daha fazla bizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Benim de hem twisting netherde hem the maelstromda hem ally hem horde charlarım var, mesela tndeki shamanla oynarken hep ally kazanıyor, maeldeki roguela oynarken hep horde kazanıyor :P Tek başıma tüm bgnin proluğunu alıp götürüyorum herhalde. Yalnız şöyle birşey var, allydeki playerlar undergeared. Hordeken hordelar gearlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 server a göre değişiyor bariz,onun dışında gayet zevkli,hep yenmek olmaz ki. qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Le Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 en sevdiğim bg herhalde benim, acayip keyifli bişi bana kalırsa. Ravenholdt horde'um gerçi genelde kazanıyoruz belki o yüzdendir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Kazanana zevkli tabii :P Ben de mesela priestle girdiğim hiç bir wsgyi kaybetmiyorum, en sevdiğim bg hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Blackout = Horde gündüz fena değil gece süks çok genç var Misery = Aliens gündüz süks gece ii çok yaşlı var Cyclone = Alienler etkin baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Miseryde son zamanda Ally baya kazanıyor. SOTA konusunda katlıyorum tamamen mantıksız bir olay gördümmü pfffffffff diyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Cataclysm'de genelde Crushridge tayfası kimde fazlaysa o kaybediyo.Ama genelde horde baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sota'da Demolisherlara 1 Elemental Shaman 1 Boomkin, ya da 2 demolishera 4 Boomkin binip starfall. Aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ben hunter SP lock oldumu nefret ediyorum vehiclelarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 dun 3 dk da ulaştık 3 demo ile ilerlemiştik en son benim demo kalmıstı toplamda içeri ulaşmak 3 dk surdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben vehicle biri binse hunter ile bende ustune cıksam diye bekliyom acıkcası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar