barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 gülüm pek iyi olmadı gibi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu sefer ayıp etmişsiniz 0ne a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 cemss said: 0ne said: burası ne iğrenç bi yer oldu lan. Neyse ki bi iş buldumda artık boş boş çoğunluğunu liseli ergenlerin sardığı bu sitede çok fazla zaman harcayıp boş insanlara laf anlatmaya gerek duymam gerekmeyecek. bayram da bitmedi, resmen işe gitmek için can atıyorum. abi kusura bakmayında her sinirlenen insanda zaten artık hede var zaten artık hödö var diyip çekip gitmesin. klasikleşti. En bombası bu ahahahaha blazkowicz said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu sefer kaç çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 40 ÇEKERRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 0ne said: gecko said: yuh abaza ahaha onlar sizden daha insan olm, keşke bu foruma üye yapsaydımda belki bazılarınıza birazda olsa insanlık öğretirlerdi. erkeği değilde kızı yaparsan üye çarşı karışır haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Çok daha hafif şeylerden adam banletiyordum ben. Ki son dönemde mülayimliğin sınırlarını zorluyorum, aylardır 2 kişi belki banlenmiştir benim yüzümden. Yapmayın şöyle şeyler de takılalım güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar