cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ne yapacagınız belli deil ben bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 jahrein süks (td) Dipnot: One millete malzeme çıkarma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 jahrein'in yeni nick ne ? ddos attack'tan banlanmamışmıydı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi adam günlüğe yazmış, oraya link verilip başlık açılmış. malzeme verme fln yok yani ortada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Cystein Masticore said: jahrein'in yeni nick ne ? ddos attack'tan banlanmamışmıydı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 off ne kötü bi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu gidişle birinin daha gif'i olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 burası ne iğrenç bi yer oldu lan. Neyse ki bi iş buldumda artık boş boş çoğunluğunu liseli ergenlerin sardığı bu sitede çok fazla zaman harcayıp boş insanlara laf anlatmaya gerek duymam gerekmeyecek. bayram da bitmedi, resmen işe gitmek için can atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 one sen de çok kaşınıyorsun be. hadi üzmeyelim diyoruz, yeri geldi mi koruyoruz ama tam umutsuz vakasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 lesser of two evil, jahrein forumda meriç title ı almış adamsın ya uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 kızda kalmadı forumda ama bu ikisi hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hayır ben antipatik bir herifim, ama gel gelelim bu ikisi antipatikliğin maestroları akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 0ne said: burası ne iğrenç bi yer oldu lan. Neyse ki bi iş buldumda artık boş boş çoğunluğunu liseli ergenlerin sardığı bu sitede çok fazla zaman harcayıp boş insanlara laf anlatmaya gerek duymam gerekmeyecek. bayram da bitmedi, resmen işe gitmek için can atıyorum. abi kusura bakmayında her sinirlenen insanda zaten artık hede var zaten artık hödö var diyip çekip gitmesin. klasikleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ileriki zamanların hedefi olarak seni görüyorum cem ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 eet cemssi alaşşa yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 rencide edin beni bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 seni kimse tanımıyo forumda. rencide edilicek kadar tanın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben bir zamanlar bizsiziarariz idim. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 oha. sen omuydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 tabi ne zannettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 beni tanıyan 1 2 kişi varda forumda onlarda pek takılmaz buracıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sipeyskeyk said: one ile dalga geçenin jahrein olması durumu iyice içinden çıkılmaz hale getiriyor. birebir aynisini yazicaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi ben nickini cok kullandım milleti sinirlendirmek için zamanında. hiç teşekkür edememiştim, şimdi ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 çok yaratıcı değil miydi ama :( zegna ile kavga etmiştim sağolsun adam banlicem derken komple yok etti beni forumdan. TAŞINDI yazıyo eski mesajlarımın isim kısmında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 nick nick dediğin nedir ki gülüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar