sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 tamam anladım, teşekkür ederim açıkladığın için.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sipeyskeyk said: http://haber.mynet.com/detay/yasam/cesmede-kaza-2-olu/11644 http://www.haberler.com/cesme-de-trafik-kazasi-1-olu-1-yarali-haberi/ http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=955670&Date=22.09.2009&CategoryID=77 lütfen bana karşı "ağır" konuşurken bunları yaşamış bir insan olduğumu da göz önünde bulundurun, ve bu kadar katı olmak yerine karşınızdaki insanların duygularını da hesaba katın. Bunları yaşamış biri olarak en azından bundan sonra kendini ve çevreni elinden geldiğince alkolden ve aşırı hızdan uzak tutmaya çalış ki daha fazla üzüntü yaşanmasın. Sen de kullanıyomuşsun abi sen de uzak dur alkollü trafikten.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yolcu koltuğunda olan arkadaşına yazık olmuş.. ötekisi ise palmiyeye çarpması bakımından kötü değil hani. verdiği zarar minimumda kalmış.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 cenazesinin yanına koymuşlar çantasını duruyor öyle..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 http://www.haberler.com/kaza-geliyorum-dedi-7-2229659-haberi/ şurdaki vidyoyu izleyin de en azından alkollü direksiyon başına geçen arkadaşlar varsa akıllarının bir köşesinde kalsın.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 çatalını karnımdan saplayıp, kalbimin olduğu bölgeleri makarna sararmış gibi döndürdüğün için teşekkür ederim bu resimle sipeyscim. ^_^'
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben sabahtan beri göğüs çevremden bıçaklanıyorum boşver
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 burada tek üzüldüğüm konu, palmiyeye yazık olmuş...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 al işte, vücut sahibi olunca insan olunmuyor ki anasını satayım. neyse buraya bakmayayım da sinirim bozulmasın daha, hadi eyvallah.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 alkollü direksiyona geçen kazayı da arkasından gelecek "zaaa" tepkisini de göz önüne almış sayılır. said: kimse zaten kendi arkadaşına "e napalım alkol almasaydı kullanmasaydı" diyemez denilir, ona da denilir. gerisini fazla uzatmayalım şimdi.
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 göz göre göre alkollü araba kullanmak yarı intihardır. ehliyeti bile olmayıp alkol alıp kendini ve arkadaşlarını öldüren insanında ölümü pek umrumda değil açıkcası yarın öbürgün gelip benide öldürebilir böyle adamlardan biri tek üzüldüğüm bu insanların tek ölmemeleri yanlarında başkalarınıda götürdükleri
moncici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Rewendor said: Laorx said: "haketmek" ne demek? şaka mısın sen? Biraz düşünüp yazın suraya. hayır şaka değilim. Seagle çok güzel açıklamış. Resmen davet çıkarmış, bile bile lades yapmış. Kaldı ki hiç kimsenin başkasının hayatını boş yere riske atmaya hakkı yok. Girdiği şey ağaç değil masum başka bir otomobil de olabilirdi, başkasını da öldürebilirdi. En basidinden senin annen baban o sırada yoldan geçiyo olsa bunlar yüzünden bok yoluna ölebilir ya da sakatlanabilirlerdi. Hani ilk vakası olsa yine anlaşılır ama alkolden daha önce ehliyetine el konmuş sabıkalı biri yani. Şunu yapacak umursamazlıkta olan insan zaten başına geleceği haketmiş, kendi edip kendi bulmuş demektir. Trafikte alkollü kullanıp da ölenlere, makas atarak serseri gibi kullanıp ölenlere pek acımamak gerekiyor. bak şimdi güzel evet başkalarının hayatını kimse riske atmamalı vs. bunlar klasik şeyler. ama bu kadar kuralcı olurken sosyolojik şeyleri de düşünmek lazım. dün yaşadığım şeyi anlatayım. taksimdeydik arkadaşlarla saat 4'e kadar içki içtik. şimdi gideceğimiz yer kurtköy. 60-70 lira tutuyor. ve devletin hiçbir politikası yok insanlar rahat içki içsin eğlensin diye. seni gelip almıyorlar. metro hattı yok. otobüs yok doğru düzgün. istanbul ya burası deli gibi arz var içkiye ama yok bu tarz imkanlar işte. çok zengin değilsen içemezsin. şimdi arabadan rahat bir imkan sağlasa devlet arabayla gitmek hakkaten salaklık olur. ama ben de şöförlüğüme güveniyorum (çoğu türk gibi) ve lpg'li arabamla 30 dakikada gidiyorum. sarhoşken zaten aptal kararlar alıyorsun. yani son tahlilde tabii ki mantıklı bir insan yapmaz böyle şeyler ölüme davetiye çıkarmaz. ama bilhassa senin eleştirilerini çok yobaz buldum. bu kadar sistem adamı olmamak lazım işin sosyolocikıl yanlarını da görmek lazım.
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 öyle bir model yok.biz içicez ama donceğimiz yer uzak demek iyi arkadaşlıklarınız yokmuş.ben kendimi bildim bileli ne zaman eglenceye gitsek birimiz kendimizi feda eder 1 bira içeriz butun gece.aranızdan bir kişi ayık olcak her zaman gece vakti nereye ulaşım varki kurtköye olsun.böyle bahanelerde olmaz yani alkol almayınca ölüyor mu insan.bi gün sen içme ertesi gün arkadaşın içmez.ölmekten daha mı iyidir ben alkollü araba kullanıp ölsem babam beni diriltir tekrar öldürür mesela.bunun affı yok.savunmasıda yok.herturlu bahaneye sıgının farketmez
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahahahaha devlet sen rahatça sarhoş olasın diye kolaylık sağlayacak sana ha ahahahahahahahha
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Yani bundan sonra herhangi birinin yakin arkadasi alkol yüzünden ölürse patide saglam geyik dönücek demektir.. Daha gecenlerde de patiden biri asiri hizdan öldü Antalya'da. Yapilan kazalarda hata öyle veya böyle var. Geyik cevirecek topicleri daha itinali secin bence, birgün ayni sey sizin de basiniza gelebilir, o zaman da hep beraber zil takariz. Bu arada diger topicde kimse cikip da asiri hiz yapmis beter olsun haketmis dememisti di mi?
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 buna daha önce niye uyanamadık, yok daha iyi sağlıkmış yok adil yargılanmaymış yok insanca yaşammış lanet olsun bu devlete diyeceğimiz nokta buymuş meğersen vay adi devlet ben sarhoş olduğumda beni niye gideceğim yere götürmüyor vay adiler
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aşırı hız dediğimiz ne oluyor arabası ile 200 ü görmemiş üstünü görmemiş insan mı var ? aşırı hızdan ölmek şanssızlık meselesidir.güme gidersin ama sarhoş bir şekilde 200 ile gitmeyi açıklayın bide
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bir dahaki sefere evinize yakın bir yerde içki içmeyi deneyin.. ne komediymiş bu. aslında komik de değil hani.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Red said: öyle bir model yok.biz içicez ama donceğimiz yer uzak demek iyi arkadaşlıklarınız yokmuş.ben kendimi bildim bileli ne zaman eglenceye gitsek birimiz kendimizi feda eder 1 bira içeriz butun gece.aranızdan bir kişi ayık olcak her zaman gece vakti nereye ulaşım varki kurtköye olsun.böyle bahanelerde olmaz yani alkol almayınca ölüyor mu insan.bi gün sen içme ertesi gün arkadaşın içmez.ölmekten daha mı iyidir ben alkollü araba kullanıp ölsem babam beni diriltir tekrar öldürür mesela.bunun affı yok.savunmasıda yok.herturlu bahaneye sıgının farketmez belki türkiye'de son günleri herkes içmek istiyor falan, biri kendini feda etmek zorunda değil. gece vakti nereye ulaşım var ki kurtköye olsun ne demek abi? nasıl bir mantık bu? ben zaten diyorum olması gerekir, olsa iyi olur burası metropol diye. Pickles said: ahahahaha devlet sen rahatça sarhoş olasın diye kolaylık sağlayacak sana ha ahahahahahahahha kusura bakmayın ama devlet sana içmek için imkan sağlayacak lafına gülen bir akıl, önüne koyulan her otu yiyen bir inekten farklı değil. biraz talep etmek lazım vergilerimiz falan edebiyatı yaptırmayın bana yani.
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 adam taksim kurtköy dedi ya istanbulda içip ankaraya gitmekle aynı şey
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 @Red Bana gelip de asiri hizi mi savunuyorsun? Sana o yoldaki hiz limitini geyigine koyuyuorlar degil mi? Tabi Türk kafasi nasil olsa, Türküm basarim ben. Alkol de asiri hiz da ayni benim icin. Her ikisinde de cana kastediyorsun.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 /Escobar said: Yani bundan sonra herhangi birinin yakin arkadasi alkol yüzünden ölürse patide saglam geyik dönücek demektir.. Daha gecenlerde de patiden biri asiri hizdan öldü Antalya'da. Yapilan kazalarda hata öyle veya böyle var. Geyik cevirecek topicleri daha itinali secin bence, birgün ayni sey sizin de basiniza gelebilir, o zaman da hep beraber zil takariz. Bu arada diger topicde kimse cikip da asiri hiz yapmis beter olsun haketmis dememisti di mi? benim arkadaşım hıyarın önde gideni olduğu için ya gideceğim yol 200 metre zaten 4 tanede ışık var yolda zorlasan kaza yapamam deyip 50. metrede polise ehliyeti kaptıran bir adam. normal şartlarda ben yanındayken bunun olması mümkün değil içki içeceksek arabayla gitmeyiz yada içmişsek arabayı bırakırız.ama sağdan soldan tiplerin gazına gelmiş birşey olmaz olmaz neyse kaptırdı ehliyeti. arabayı bağlamışlar gittim aldım arabayı kapının önüne çektim anahtarı çekmeceme koydum 6 ay sonra gelir alırsın dedim.6 ay ya toplu taşıma kullandı yada ben adamı sağa sola taşıdım arkadaşımdı QQQQQ demek kolay zor olan harbiden arkadaş olabilmek
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahaahhaha hala devlet beni sarhoş halimde alıp evime bırakmak zorunda diyo ya hey allahım ya akıl fikir ver şu kullarına
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 peki hız limitinde gidip 150 ile gidip kaza yapılamıyor mu o zaman arabaların piyasadan kalkması kimsenin araba kullanmaması lzm trafiğe cıkarken her zaman bir akza riskin vardı.olur olmaz şansına kaderine bağlı ama sarhoş bir şekilde cıkıyorsan gerisini hayal et
moncici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 öyle bir şey demiyorum. diyorum ki belediyeler böyle bir arzı göz önünde bulundurarak bir takım kolaylıklar sağlamalı. metro, otobüs ya da birtakım servisler gibi. istanbul ulaşım konusunda sınıfta kalan bir şehir. bunu da gittiğim diğer ülkelerle karşılaştırarak söylüyorum, moskova, berlin ya da londra gibi. tıkış tıkış sürekli bozulan metrobüslere voaav muazzam oldu diye bakan insanlardan farklı bir algı yani.
Öne çıkan mesajlar