Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bu tip oyunları pek sevmem, ama nedense bu oyuna saplanıp kaldım. sabahtan beri oynuyorum. http://www.kongregate.com/games/kupo707/epic-battle-fantasy-3 final fantasy türevi şeklinde hazırlanmış bir rpg. istanbul efsaneleri gibi geyik bir şeyler yapmışlar. onun kadar detaylı değil ama ilginç göndermeler felan var. takıldım oyuna devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 güzel bi oyun harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ilginç şeyler var adamlar sürpriz detaylar koymuşlar. spoiler olabilir örneğin ordu ceketini max level'a getirdiğinizde rasgele bomba yağdırıyor. ya da gaz maskesi takıp level 2 poison gas skilli aldığınızda rasgele gaz atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar