reddiye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 5-6 yıl önce 6-7 seans voiding cystogram tedavisi gördüm ondan önce de var mıydı bu problemim, bu tedaviyle bir alakası var mı bilmiyorum ama sorun şu; idrar kesemdeki tüm sidiği (çokafedersiniz) işlem sırasında atamıyorum ve işim bitti sandıntan bir süre sonra (bazen) by-pass kapağı bozulmuş aparat gibi idrar kaçması oluyor bir kaç damla. bu ne lan çok sinir oldum! doktora gitcem de böyle bir problem eğer başta bahsettiğim şeyle alakalıysa operasyon gerekecektir OF fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ne kadar sallarsan salla, bacağa düşer son damla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ABi fikri sen yazmışsın zaten de ''Doktora gitmek'' onun haricinde geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 soyle bi laf vardır; ne kadar sallarsan salla donuna duser son damla. gerci senin durumunu anladım ben son damla degil, son bikac damla geliyor. bana da oluyo arada, sinir bozucu bisey. bi de boxer strech degilse bacagına falan damlar lanet sey. korkulacak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 o son damla çok kahpe ya boxerda iz yapıyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi herkese olur o. bence kafaya takıcak birşey olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 barbu said: abi herkese olur o. bence kafaya takıcak birşey olmamalı rahat uyuyabilirim. teşekkürler cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 topic amacına ulaşmıştır kitliyorum şaka şaka tüm sidikliler için yukarda tutalım topici çünkü all life is sacred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hahaha. abi mesajını ciddi ciddi okurken tüm sidikliler kısmına gelince garip sesler eşliğinde kıkırdadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 nasi herkese olur lan, bana olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 pipisi olanlara oluyor abi. onu söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 kamis demis, ondan sasirdim ben, pardon. siz devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 doktora gitsen doktor sana "iyi salla evladım, 3-5 sefer yetmez" gibi bir cevap verse daha çok moral bozulur. 10 defa salla sen en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 prostatin meme yapmis abi senin, git doktora zimparalasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 çişinizi çok tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 aslında prostata karşı önlem almak için oturarak kız gibi işemeliymişiz. ama kim uğraşır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 erkek olmanın espirisi zaten ayakta işemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tam tersi değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tersi mi? emin olamadım şimdi ama böyle diye sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 barbu said: aslında prostata karşı önlem almak için oturarak kız gibi işemeliymişiz. ama kim uğraşır ya. Yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 BU KADAR BAHSETTİNİZ ÇİŞİM GELDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 7thBreath said: erkek olmanın espirisi zaten ayakta işemek.. malesef bu durumda da erkek olmanın esprisi yaşlanınca makata parmak yemek oluyormuş diye duydum:( bir arkadaşım alıştırmış kendini hep oturuo işerken kim uğraşır diyoruz ama ilerde başka şeylerle uğraşırsak bize gülecek diye korkuyorum kıs kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 evinizde falan oturarak isiyin abi dogru o, prostatla bire bir baglantisi kesin kanitlanmadi sanirim daha, ama kesin olarak genel olarak bosaltim/ureme sistemi icin daha saglikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 valla ben de denedim dona yahut bacağa giden son damlalar olmuyor oturarak işiyince dibini görüyorsun yani kesenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noluyolan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 işiniz bittikten sonra azcık sağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar