Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 3-4 tane süzme apaçi yol boyunca şuna maruz bıraktılar. 2 telefondan son ses açıp senkronize çalmayı bile becerdiler. kabus. http://www.youtube.com/watch?v=LqAztzUgfTA&feature=related BU NE YA BU NASIL Bİ ŞARKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Demekki yetmemiş, aramışsın bulmusun hatta başından az birşey dinleyip patiye yazmışsın... Sen bu şarkıyı içten içe seviyorsun. :D Kabul et artık bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ben her gece bu şarkıyla uyanıyorum uykumdan geceleri yalansız yoldan 10 tane araqba geçiyor bu ses bangır bangır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 komik olduğunu düşünüp şöyle videolar çekenlerde enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 vaperon said: Demekki yetmemiş, aramışsın bulmusun hatta başından az birşey dinleyip patiye yazmışsın... Sen bu şarkıyı içten içe seviyorsun. :D Kabul et artık bunu. http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/c1f5adfd-721d-451d-a40d-5be55c399692_74ff3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Acaba şarkının sahibi şarkısının türkiyedeki popülerliğini biliyor mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 metroda cok kotu oluyo bende bizzat yaşadım. 4 tane apaçi demetevlerden kızılaya kadar dedelerin muziğini çaldılar onu dinlediler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 İşkence diye buna derim ben. Shimone çok iğrenç birşey bu. Müziği duyduktan sonra onunla ilintili görüntülerin beyinde tekrar tekrar oynaması... :( Cidden çok fena. Bunu akşam iş çıkışı metrobüste yapmam lazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Pickles said: komik olduğunu düşünüp şöyle videolar çekenlerde enteresan videodaki 5 adam da cep telefonu kazandı :( evet tanıyorum :( hepsini hem de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Allah başka dert sıkıntı vermesin kardeş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Eee adamların milli marşı değil mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hep bu karşıyakalılar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar