Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Titan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet arkadaşlar türk camiasında bilinen ilk Titanı aldım, inşallah (4S'teki) şirket arkadaşlarımla kazasız belasız kullanmak nasip olur :)

killmaillerim için bi 2 ay beklemek lazım gene :)

Mesaj tarihi:
reampage said:

epey ucuza geldi bildigim kadariyla 35-40b filan sanirim corp cok indirim yapti

35-40 b ise gayet iyide, benim bildigim 53 den asagi zor. en azindan biz oyle satiyoruz alliance a, eger 4s kendi urettiyse bilemiyecegim.
Mesaj tarihi:
avatar ve erebus bposu bizde var, 4sde bizden aliyordur. ama her titani uretiyoruz sadece uzerine bpc fiyati ekleniyor.Titan uretim sistemimizin yapisi dolayisi ile maliyetine satilmiyor, dedigim gibi 53 filan olmasi gerek. 35 e aldiysa cok sansli.
Mesaj tarihi:
Yok abi 40 milyara aldım full fitli (Faction yok tabi ama füzeler oblivion jump portal fln) ve yakıtları fln koyulmuş olarak. Zaten reampage'in de dediği gibi denk geldi. Hani ben de aynen 65 (yaklaşık) fln diye söylüyordu razordakiler, ben de sırf bu yüzden wyvern sipariş etmiştim. Sonra geldi bizim (büyük) CEO bi babalık yaptılar aldım. Ayrıca Ben bilinen ilk titan olduğunu söyledim, ferhan abi'nin bindiğini fln hiç görmedim o açıdan öyle yazdım.

Üretim kısmını tam olarak bilemeyeceğim, yani biz mi ürettik, razor mu bilmiyorum ama herhalde 4s üretti diye sanıyorum. Çünkü razordakiler 55-65 arasında giden bi fiyat söylüyorlardı (Tabii genel olarak hep konuşmuştuk)

Neyse olay kısaca bu gemi hala daha tam operational değil, faction-officer (bulabildiğimiz) itemları yavaş yavaş toplayıp fitleyeceğiz bakalım. Hayırlısı arkadaşlar
Mesaj tarihi:
Uzunelendil said:

Üretim kısmını tam olarak bilemeyeceğim, yani biz mi ürettik, razor mu bilmiyorum ama herhalde 4s üretti diye sanıyorum. Çünkü razordakiler 55-65 arasında giden bi fiyat söylüyorlardı (Tabii genel olarak hep konuşmuştuk)

4S üretmiştir. 4Ste Titan,SC,Cap,T2 ne varsa üretiyo. Kendi üyelerine yaptığı indirimden dahada fazlasını yapmışlar orası ayrı bi güzel olmuş :)

not: Avatar erbus bposu 4Ste de var. zaten 0.0 da yaşayan eski corpların hepsi zamanında yatırım olarak almıstır en az bir iki tane.
Mesaj tarihi:
Tech I ships
Tech I refers to any regular ship. Frigates, Destroyers, Cruisers, Battlecruisers, Battleships, Carriers (including Motherships), and even Titans are Tech I ships.

Tech II ships
"Tech II" refers to ships that are essentially upgraded, more powerful versions of any given Tech I vessel.
  • Yeni Oluştur...