Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Evet arkadaşlar türk camiasında bilinen ilk Titanı aldım, inşallah (4S'teki) şirket arkadaşlarımla kazasız belasız kullanmak nasip olur :) killmaillerim için bi 2 ay beklemek lazım gene :)
reampage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Hayirli olsun :) Killmaillerini beklioruz
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Aldim derken? 60bil verdinmi yani yoksa alliancemi verdi? Hem ilk titan ferhan abinin basarisi gerci binebiliyormuydu bilmem ama yapip satiyodu :)
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Görmemişin bir titanı olmuş ilk saldırıda patlamış :) Hayırlı olsun.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 patlayinca gidiyo mu gemi? icine oturur insanin.
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 aquila said: patlayinca gidiyo mu gemi? icine oturur insanin. geçek parayla 6 milyar lık gemi bir sn de puff olursa içine oturmaz mı :)
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 vat dı hell, 6 milyar mı bu balık aşdldfk
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hayirli olsun. patlarsan yenisini yapariz, sicak sicak isklar:D
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 epey ucuza geldi bildigim kadariyla 35-40b filan sanirim corp cok indirim yapti
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 reampage said: epey ucuza geldi bildigim kadariyla 35-40b filan sanirim corp cok indirim yapti 35-40 b ise gayet iyide, benim bildigim 53 den asagi zor. en azindan biz oyle satiyoruz alliance a, eger 4s kendi urettiyse bilemiyecegim.
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 4S sadece erebus ve avatar yapio benim bildigim sizden almislardir ama beklemiyodu doganay zaten wyvren icin odeme yapmisti denk geldi
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 avatar ve erebus bposu bizde var, 4sde bizden aliyordur. ama her titani uretiyoruz sadece uzerine bpc fiyati ekleniyor.Titan uretim sistemimizin yapisi dolayisi ile maliyetine satilmiyor, dedigim gibi 53 filan olmasi gerek. 35 e aldiysa cok sansli.
Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Yok abi 40 milyara aldım full fitli (Faction yok tabi ama füzeler oblivion jump portal fln) ve yakıtları fln koyulmuş olarak. Zaten reampage'in de dediği gibi denk geldi. Hani ben de aynen 65 (yaklaşık) fln diye söylüyordu razordakiler, ben de sırf bu yüzden wyvern sipariş etmiştim. Sonra geldi bizim (büyük) CEO bi babalık yaptılar aldım. Ayrıca Ben bilinen ilk titan olduğunu söyledim, ferhan abi'nin bindiğini fln hiç görmedim o açıdan öyle yazdım. Üretim kısmını tam olarak bilemeyeceğim, yani biz mi ürettik, razor mu bilmiyorum ama herhalde 4s üretti diye sanıyorum. Çünkü razordakiler 55-65 arasında giden bi fiyat söylüyorlardı (Tabii genel olarak hep konuşmuştuk) Neyse olay kısaca bu gemi hala daha tam operational değil, faction-officer (bulabildiğimiz) itemları yavaş yavaş toplayıp fitleyeceğiz bakalım. Hayırlısı arkadaşlar
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Tekrardan hayirli olsun umarim patlamaz. Patlarsada mumkunse kimse yazmasin burda zere ben uzulurum :) 40 bil nerden baksan 2bin TL eder en az iyi para :)
Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Valla baya güzel bi oyun :)
megetege Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Uzunelendil said: Üretim kısmını tam olarak bilemeyeceğim, yani biz mi ürettik, razor mu bilmiyorum ama herhalde 4s üretti diye sanıyorum. Çünkü razordakiler 55-65 arasında giden bi fiyat söylüyorlardı (Tabii genel olarak hep konuşmuştuk) 4S üretmiştir. 4Ste Titan,SC,Cap,T2 ne varsa üretiyo. Kendi üyelerine yaptığı indirimden dahada fazlasını yapmışlar orası ayrı bi güzel olmuş :) not: Avatar erbus bposu 4Ste de var. zaten 0.0 da yaşayan eski corpların hepsi zamanında yatırım olarak almıstır en az bir iki tane.
megetege Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 evet T1 gemi sayılır titanlarda. o yüzden bpoları marketlerde bulunur.
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 titan BPO su markette var t1 gemi değilde ana gemi sınıfı gibi düşün.
megetege Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Tech I ships Tech I refers to any regular ship. Frigates, Destroyers, Cruisers, Battlecruisers, Battleships, Carriers (including Motherships), and even Titans are Tech I ships. Tech II ships "Tech II" refers to ships that are essentially upgraded, more powerful versions of any given Tech I vessel.
cnpp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ooo hayırlı olsun doğanay abi:D hotdrop sezonu açılıyo diyosun:Dbu arada giremiyorum memleketteyim...
Öne çıkan mesajlar