deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 said: Dear semih karacan, As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account. We have reason to believe that your account was accessed by a third party. We have limited access to sensitive PayPal account features in case your account has been accessed by an unauthorized third party. We understand that having limited access can be an inconvenience, but protecting your account is our primary concern. Case ID Number: -------------- (bu kısmı sildim, ne olduğunu bilmiyorum) For your protection, we have limited access to your account until additional security measures can be completed. We apologize for any inconvenience this may cause. To review your account and some or all of the information that PayPal used to make its decision to limit your account access, please visit the Resolution Center. If, after reviewing your account information, you seek further clarification regarding your account access, please contact PayPal by visiting the Help Center and clicking "Contact Us". We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this is a security measure intended to help protect you and your account. We apologize for any inconvenience. Sincerely, PayPal Account Review Department Nedir şimdi? Ne olmuştur da bana böyle bir mail gönderme gereği duymuşlardır? Son zamanlarda paypal kullanarak birşey de almadım, doğrudan kredi kartımla alışveriş yapıyordum netten. Ayrıca PayPal'den herhangi bir bildirim de gelmedi herhangi bir işlem yapıldığına dair. Bağlantı kuramadım, biri açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 e-mail'de açıklamışlar işte, sen kullanmışsın dememişler, third-party access diyor yani bot saldırısı felan olabilir. geçici olarak hesabınızı kısıtladık, güvenlik önlemi demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 böyle tövbe estağfurullah bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 paypal hesabını taciz etmişler ellemişler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ya paypalın otomatik kapama sistemi filanda var, arkadaş kendi paypalı ile birşey almıştı sonraki günde ben kendi paypalımı kullandım aynı bilgisayardan, kapamışlar direk ... paypalına bot vb. şeyler ile deneme yaptılarsa fazlaca ondan kapatılmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Akean said: nolmuş? bende onu soruyorum nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 smarthan said: Akean said: nolmuş? bende onu soruyorum nolmuş ne ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Günde 3 tane mail geliyo bana böyle. Maildaki linklere tıklamayıp Paypal'ın sitesinden giriş yapmayı dene. Orda da bi yazı bi şey mutlaka olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Abi mailde link yok zaten sorun orada, wowdan alışığım yoksa bu tarz spam maillere de... Mail doğru bu arada limitlemişler hesabımı. Acaba daha önce kullandığım sitelerden birisi bilgilerime mi erişti de bunu yolladılar diye düşünüp açmıştım konuyu ama herhangi bir aktivite olmamış, herhalde denildiği gibi botla harrasladılar adamlar da sınırladı kullanımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar