Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Temelliye gelirken..oglakci giris ve cikisinda..afyon girisi beton yol oncesi.. Simdilik radarlar bunlar .
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahaha topic güzel iş yapar :D hatta sticky olsun
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 of tam da kokune kadar basilan yerler hep =] neyseki cikmiyordum bugun
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Absolut said: Temelliye gelirken..oglakci giris ve cikisinda..afyon girisi beton yol oncesi.. Simdilik radarlar bunlar . Abso gozune mi ilisti yoksa yakalanarak mi farkettin =P Yakalandiysan acitir o iki ceza birden =)
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bursa'ya İstanbul tarafından gelecekler, Dürdane köyünden aşağı inişte radar incitir, dikkat. Yol dümdüz ve kaymak gibi, insanın canı çekiyor ama sakin.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 AFyondan sonra radar yoktu. Yakalanmadim hicbirine detector var canavar gibi.
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Absolut said: detector var canavar gibi. Iphonenun bi uygulaması var onu mu kullanıyorsun?
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 iphone app, trapster olması gerek adının
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Poliste de dedektör dedektörü var diyolar? Yakalayamıyor mu?
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Arabaya takılan dedektörlerdense cezası baya fenaydı madde 51/5-b : hız sınırlarını tespite yarayan cihazların yerlerini belirleyen veya sürücüyü ikaz eden cihazları araçlarda bulundurmak. cezası: 1.028 ytl + 4-6 ay hapis bulmuştum yurtdışından, sonra değmez riske diye vazgeçmiştim..
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iphonedaki app burda yapilani yapiyor temel olarak. radar olan - olabilen yerler database e ekleniyor, yaklastiginiz zaman dikkat et diyor. benim bildigim kadari ile turkiyede boyle isliyordu bu sistem. cok guvenmemekte fayda var
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iphone app ı türkiyede pek iş yapmaz. Radar dedektörüleri de cezasına değmez, yapmayıverin hız arkadaşım bu kadar mı önemli.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Trapster kullanıcıların oluşturduğu bi database üzerinden bilgi veriyor. Daha önce ceza yemiş adam, ya da radarı bilen adam işaretliyor burda radar var diye. Diğer kullanıcılar da o noktalara dikkat ediyor falan. Dedektör sakat iş.
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Ankaradan Eskişehir tarafına giderken Temelli civarında tatlı bir yokuş iniyorsun eğer oraya radar koymuşlarsa ayıp etmişler tam basmalık yer valla. herkese kazasız belasız yolculuklar...
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Lv1lcAKr6c4&feature=player_embedded
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Trapster çok fazla telefonda kullanılabiliyor. Başka bir topicte de konuşulmuştu, Türkiye'de de işe yarar bir databaseinin olduğunu söyleyen birileri vardı.
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Polisler her şehirde farklı frekansta mı telsiz kullanıyorlar? Aslında bir yerden polis frekansına ayarlanmış bir telsiz edinsek, çözüm olabilir mi ki?
gecko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 illagal iş yapıyosunuz ama polis telsizine girilir mi hiç. salla ya aman girin işte :P
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Isparta girisi ve keciborlu girisi.
Öne çıkan mesajlar