Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YOla cikacaklar dikkat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Temelliye gelirken..oglakci giris ve cikisinda..afyon girisi beton yol oncesi.. Simdilik radarlar bunlar .

Abso gozune mi ilisti yoksa yakalanarak mi farkettin =P Yakalandiysan acitir o iki ceza birden =)
Mesaj tarihi:
Bursa'ya İstanbul tarafından gelecekler, Dürdane köyünden aşağı inişte radar incitir, dikkat. Yol dümdüz ve kaymak gibi, insanın canı çekiyor ama sakin.
Mesaj tarihi:
Arabaya takılan dedektörlerdense cezası baya fenaydı
madde 51/5-b : hız sınırlarını tespite yarayan cihazların yerlerini belirleyen veya sürücüyü ikaz eden cihazları araçlarda bulundurmak. cezası: 1.028 ytl + 4-6 ay hapis
bulmuştum yurtdışından, sonra değmez riske diye vazgeçmiştim..
Mesaj tarihi:
iphonedaki app burda yapilani yapiyor temel olarak. radar olan - olabilen yerler database e ekleniyor, yaklastiginiz zaman dikkat et diyor. benim bildigim kadari ile turkiyede boyle isliyordu bu sistem. cok guvenmemekte fayda var
Mesaj tarihi:
Trapster kullanıcıların oluşturduğu bi database üzerinden bilgi veriyor. Daha önce ceza yemiş adam, ya da radarı bilen adam işaretliyor burda radar var diye. Diğer kullanıcılar da o noktalara dikkat ediyor falan.

Dedektör sakat iş.
Mesaj tarihi:
Ankaradan Eskişehir tarafına giderken Temelli civarında tatlı bir yokuş iniyorsun eğer oraya radar koymuşlarsa ayıp etmişler tam basmalık yer valla.
herkese kazasız belasız yolculuklar...
  • Yeni Oluştur...