Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 nomsaR said: abi çok büyütmedin mi olayı? bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tüpü taktıktan sonra o taktıın zımbırtıdan tutup tüpü kaldır. kalkması lazım yani. çıkıyosa eğer takamamışsındır demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çakmak yak, kaçağı kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Oce4n said: tüpü taktıktan sonra o taktıın zımbırtıdan tutup tüpü kaldır. kalkması lazım yani. çıkıyosa eğer takamamışsındır demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ha şunuda soram. tüp bittiğinde kafasını çıkardığımda illaki dibinde az birşey kalır bu tüplerin kafadan ayırınca gaz çıkarmayı kapatmak gibi bir sistemi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tüpler durduk yere gaz çıkaran şeyler değil aha bu tür şeylerde mesela: http://img26.imageshack.us/img26/9181/avseq05.jpg üstteki o pıttığı kapatıyosun bitiyo.... gazı açma kapamaya yarıyo yani işte o. sadece takmak yetmiyo anlicağın bide açmak lazım işte gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tmm da işte o kırmızı kafayı çıkardığında tüpü değiştirmek için tüpün kendi bir otomatik mekanizması var mı gazı kapatmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi sibop gibi bişey var işte... aynı mantık. bu kafa o zımbırtıyı itiyor ve gaz çıkmasını sağlıyor. diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hah işte bende o mantık vardır diye düşündüm ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 var öyle bişey ama mesela tüpü 1 sene boyunca çıkarmazsan o sibop takılıyor kafayı çıkarınca yayı geri itemiyor, normalde bi kürdan alıp içeri bastırıp gevşetmen lazım ama onu da unutuyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi sen TÜPÇÜ müsün?! niye bu kadar çok şey biliyosun tüplerle ilgili? korkuyorum lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tüplerin içerisine konulan propan bütan karışımının neye göre ayarlandığını, tüplerin hangi seviyeye doldurulduğunu, sonuna kadar doldurulursa ne olduğunu, tüp patlamalarının hangi durumlarda oluştuğunu falan da biliyorum da neden ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tüp patlamaları nasıl oluyomuş. sigara söndürsek tüpün kasasında birşey olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yeterince uzun süre sigarayı söndürebilirsen yahut 20-30 sigarayı aynı anda söndürürsen üstünde patlar bence. propan diyo adam. ben biyokimya okuyom yeaaaa patlamaz mı hiç çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 vaay genel kültür tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tüp kolay kolay patlayan bişey değil, dan diye yatırıp yokuaşşa tekmeyle götüren insanlar var tüpü bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 evde tüp patlasa hasarı ne olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Denemeden bilemessin. Fazla merak iyi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tüp tekmelemekle patlamıyor 100 derece sıcaklığa mağruz bırakılarak (mesela yangın ya da tüpün yanına ateş yakmak) patlıyor patladığında evin duvarlarını yıkabilir açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ya tıpasını açıp bi çakmak çakın olsun bitsin işte sizde kurtulun bizde OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar