Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Event


moriQ

Öne çıkan mesajlar

al dostum sana gelsin bu


said:
Nişanlısı Leila'nın esrarengiz kayboluşunu araştıran Sean Walker, farkında olmadan Amerika tarihinin en büyük sırlarından, örtbaslarından birini ortaya çıkarıyor.

Yeni seçilmiş Başkan'ın bile haberi olmayan ve gizli tutulan bu sır nedir bilemiyoruz tabii. Ancak yayınlanan videolardan ve bilgilerden çıkardığımız kadarıyla gizlice tutulan mahkumlarla alakalı bir sır.

Çok gizli tutulan ve Sean tarafından deşildikçe deşilecek olan bu sır, insanoğlunun kaderini değiştirebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Baya başarılı bir pilot bölümdü, kurgusuna rağmen çok ilgi çekiciydi ve meraklandırdı hakkaten.

İlerleyen bölümlerde, sezon içinde pek çok soruyu cevaplandıracaklarının sözünü vermiş yapımcılar ekşiden okuduğum kadarıyla, sözlerini tutar ve daha rahat bir kurguya geçerlerse sonları flashforward gibi olmaz diye umuyorum. Flashforward yalan olunca üzülmüştüm, umarım 2-3 sezongibi bir sürede bir sonuca bağlarlar ve güzel bir dizi keyfi yaşatırlar bizlere
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sorun olacak kismi o. sirf meraklandirma uzerine kurmuslar herseyi. hayatimda gordugum en kotu flashback olayini yaptilar. yahu 1 dakikalik heyecanli sahne var. her 10 saniye gectiginde 2 saat, 7 hafta, 2 ay flashback atiyor. o bir dakikayi 45 dakikaya yaymak saka gibi. boyle birseyi anca elinde saglam malzeme yoksa yaparsin.

flashforward'in aynisini yapiyor. hatta flashforward o kadar toplamasina ragmen gene de iptal oldu. amerikan izleyici cidden odun. sirf meraka dayali dizi bir sure sonra bayiyor ve fena dususe geciyor. eh, kanalda iptal ediyor.

ilk sezonda iptal olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok flashback yapılmasının eldeki malzeme eksikliğiyle direk alakası olmayabilir. Adamlar resmen deneysel kurgu çalışmışlar, bu kadar flashbacki ardarda ve farklı zamanlara olacak şekilde yapan başka film hatırlamıyorum ben. Yeni bir tarz denemişler, kafa karıştırmak açısından da iyi olmuş.

4400 gibi bir dizi o kadar sezon devam ettiyse bi kere zaten flashforward da en az 3 sezon gitmeliydi ya..

Buffy-Angel falan oynadı yıllarca be.. Peh. Şöyle delikanlı kanal yöneticileri olcak da "öperim ratingleri, kalitesiz diziyi ratingi iyi diye oynatıp kalitelilerin hakkını yemem" diyecek. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2. bölüm başarısızdı ya.. Klişe doldurmaya devam etmişler. Hani bazı sorulara cevap veriyorlar falan güzel ama bu kadar kötü bir konsept ve bu kadar bayık klişeler olamaz, olmamalı :( Umudumu kaybettim bu bölümle birlikte diziden, umarım toparlarlar.

ama

insan görünümlü ve halka karışıp komplo kuran uzaylı konsepti çok kötü ve kalitesiz bir klişe. Başarısızlığa mahkum bence

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...