moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=j4vumb8J-x8 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 İlginç ama hiçbirşey anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi cidden sanki eglence bolumundeymis gibi bi youtube linki ile baslik aciyorsunuz. 2 satir yazmak cok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 lost'un yerini alıcak diyolar bu dizi için ama yalan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Vizyon'a sadece trailer koyarak başlık açanlar banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 al dostum sana gelsin bu said: Nişanlısı Leila'nın esrarengiz kayboluşunu araştıran Sean Walker, farkında olmadan Amerika tarihinin en büyük sırlarından, örtbaslarından birini ortaya çıkarıyor. Yeni seçilmiş Başkan'ın bile haberi olmayan ve gizli tutulan bu sır nedir bilemiyoruz tabii. Ancak yayınlanan videolardan ve bilgilerden çıkardığımız kadarıyla gizlice tutulan mahkumlarla alakalı bir sır. Çok gizli tutulan ve Sean tarafından deşildikçe deşilecek olan bu sır, insanoğlunun kaderini değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ilk bölüm gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 merak ettim... izlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 rahmetli flashforward da böyle başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bence çok başarılı bir ilk bölüm ben beğendim iyi şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bunu izleyin paticik halkı flashforwardın yolundan gitmezse bu yılın iyi dizilerinden biri olacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 fos çıkcak, çok klişe geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bu tarz dizi şart ya.flashforward da bitti.izledim ilk bölüm iadare eder.1 sezon da gitse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bu dizilerin en büyük sıkıntısı hiç detay çalışmayıp "alın lan dizi işte" demeleri. sonra tırt oluyor tabii dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Flassh said: fos çıkcak, çok klişe geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Baya başarılı bir pilot bölümdü, kurgusuna rağmen çok ilgi çekiciydi ve meraklandırdı hakkaten. İlerleyen bölümlerde, sezon içinde pek çok soruyu cevaplandıracaklarının sözünü vermiş yapımcılar ekşiden okuduğum kadarıyla, sözlerini tutar ve daha rahat bir kurguya geçerlerse sonları flashforward gibi olmaz diye umuyorum. Flashforward yalan olunca üzülmüştüm, umarım 2-3 sezongibi bir sürede bir sonuca bağlarlar ve güzel bir dizi keyfi yaşatırlar bizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 zaten sorun olacak kismi o. sirf meraklandirma uzerine kurmuslar herseyi. hayatimda gordugum en kotu flashback olayini yaptilar. yahu 1 dakikalik heyecanli sahne var. her 10 saniye gectiginde 2 saat, 7 hafta, 2 ay flashback atiyor. o bir dakikayi 45 dakikaya yaymak saka gibi. boyle birseyi anca elinde saglam malzeme yoksa yaparsin. flashforward'in aynisini yapiyor. hatta flashforward o kadar toplamasina ragmen gene de iptal oldu. amerikan izleyici cidden odun. sirf meraka dayali dizi bir sure sonra bayiyor ve fena dususe geciyor. eh, kanalda iptal ediyor. ilk sezonda iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 flashforward'ın fontlarını değiştirselermiş iyi olurmuş bu arada. font aynı ulan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 1. bölüm, sonu hariç, bayağı iyiydi ki oyle kolay kolay dizi beğenmem, misal benzer tarz denilen flashforwardı 1 bölüm bile izleyecek kadar sevememiştim... ama 1.böümün sonundaki olay tırt bişeye bağlanırsa, laflar hazırladım dizinin ekibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ya çok flashback yapılmasının eldeki malzeme eksikliğiyle direk alakası olmayabilir. Adamlar resmen deneysel kurgu çalışmışlar, bu kadar flashbacki ardarda ve farklı zamanlara olacak şekilde yapan başka film hatırlamıyorum ben. Yeni bir tarz denemişler, kafa karıştırmak açısından da iyi olmuş. 4400 gibi bir dizi o kadar sezon devam ettiyse bi kere zaten flashforward da en az 3 sezon gitmeliydi ya.. Buffy-Angel falan oynadı yıllarca be.. Peh. Şöyle delikanlı kanal yöneticileri olcak da "öperim ratingleri, kalitesiz diziyi ratingi iyi diye oynatıp kalitelilerin hakkını yemem" diyecek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Dun ilk bolumunu izledim, izlenicek guzel bisi buldum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 "eh.." şeklinde devam ediyor. aksiyon sahnelerini alakasız flashbacklerle kesmeye devam ederlerse bi sezonu bitiremeyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dizi idare eder evet.bakalım.leila tam sevdiğim tarz bi kız ya.ama vicky de megan fox çakması ama seksi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 2. bölüm başarısızdı ya.. Klişe doldurmaya devam etmişler. Hani bazı sorulara cevap veriyorlar falan güzel ama bu kadar kötü bir konsept ve bu kadar bayık klişeler olamaz, olmamalı :( Umudumu kaybettim bu bölümle birlikte diziden, umarım toparlarlar. ama insan görünümlü ve halka karışıp komplo kuran uzaylı konsepti çok kötü ve kalitesiz bir klişe. Başarısızlığa mahkum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 nilep dizinin teması senin dediğin gibiyse bitsin bu dizi, izlediğiniz dakikalar da çöpe gitsin nihaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar