Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

best of pati albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!ortamdan kaçar*[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 25 Temmuz 2004 02:56 tarihinde demiş ki:
o masada logosu olan resmi albüme eklesenize :) top bolumune eklerim yapılınca.

bızım duke le yaptıgımızmı acep
du bakıyım[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
vatana millete ne faydalı eserler varmış da ahberimiz yokmuş, daha sık karıştırmak gerek albümü.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
ota boka aşık olan gençlik istemiyoruz!

bu arada bu ne be afalladım millet napmış böle

pati almış başını gidiyor. Satanizm de böyle doğmuştu.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Yayılalım tabi, haberlere çıkar meşur oluruz.

Aramızdaki programcı, yazar, ressam, topçu, popçu ve çalgıcılar da tanınmış olur ne güzel[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Mesaj tarihi:
Saba Tümer ile Gece Yarısı Haberlerine çıkalım
çok geyik oluyor.

Yada Savaş Ay a haber salalım gelsin araştırsın bizi.
Ama önce bi kaç sansasyon yaratmamız lazım.Ortamdan bi iki kişiye öldü süsü verelip forumda msjı gitmeyince cinnet geçirdi dielim.
Ortama şöyle sansasyonel bi hava katmak lazım.İhtiras şiddet lazım bu patiye...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
bitirim ikili (yukarıda da linklenmiş)
orman perisi
yicem seni

illahi resimde paticik kelimesi logosu bilmemnesi vurgulanmayacaksa (ki herkes sitenin kullanıcısı olduğuna göre buna gerek olmasa gerek?) bunlar da hoş, eğlenceli resimler.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 25 Temmuz 2004 11:50 tarihinde demiş ki:
Kanber imzandaki semboller yanlış "sıfır" deil "küçük o" olucak =)
=o=

Laz paticik o. :-)
Mesaj tarihi:
lol bekledim birisi kağıda yazıp gönderir diye, o da oldu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • Yeni Oluştur...