wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 *!ortamdan kaçar*[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: karakedi, 25 Temmuz 2004 02:56 tarihinde demiş ki: o masada logosu olan resmi albüme eklesenize :) top bolumune eklerim yapılınca. bızım duke le yaptıgımızmı acep du bakıyım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 BEN İM KABİ LE BEL İD İR!Beyaz Bisiklet/ =0= Köylüsü UGH![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir![Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 buda duke resmı baltalarken[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hehe süper ortam yapmışsın kendine mumi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 anaa hakkat bizim resimler hehe güzellermiş vallaha[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bu duke zaten okuldaykende baltacıydı ehhehe[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server]
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eheh o resimdeki baileys ve n-gage benim oluyo =p baya guzel yapmısız hakkat =)[signature][hline].
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 updated :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Neyse Prawler'la tam o Camel mevzuunu kapatmışkene. Yeni Camel mevzuu açılmıştı o gün. Ama allahtan tunca cpt.black'ini bende unuttu. Süper şekilde kondum.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 en güzeli benim anahtarımla masaya kazınan tabiki *!reklam yapmaktadır*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bence en güzeli, o resmin tarafımca fotoşoplanmış hali.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hangi kız[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 vatana millete ne faydalı eserler varmış da ahberimiz yokmuş, daha sık karıştırmak gerek albümü.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ota boka aşık olan gençlik istemiyoruz! bu arada bu ne be afalladım millet napmış böle pati almış başını gidiyor. Satanizm de böyle doğmuştu.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Yayılalım tabi, haberlere çıkar meşur oluruz. Aramızdaki programcı, yazar, ressam, topçu, popçu ve çalgıcılar da tanınmış olur ne güzel[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Saba Tümer ile Gece Yarısı Haberlerine çıkalım çok geyik oluyor. Yada Savaş Ay a haber salalım gelsin araştırsın bizi. Ama önce bi kaç sansasyon yaratmamız lazım.Ortamdan bi iki kişiye öldü süsü verelip forumda msjı gitmeyince cinnet geçirdi dielim. Ortama şöyle sansasyonel bi hava katmak lazım.İhtiras şiddet lazım bu patiye...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bitirim ikili (yukarıda da linklenmiş) orman perisi yicem seni illahi resimde paticik kelimesi logosu bilmemnesi vurgulanmayacaksa (ki herkes sitenin kullanıcısı olduğuna göre buna gerek olmasa gerek?) bunlar da hoş, eğlenceli resimler.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Core Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Holyman, 25 Temmuz 2004 11:50 tarihinde demiş ki: Kanber imzandaki semboller yanlış "sıfır" deil "küçük o" olucak =) =o= Laz paticik o. :-) Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 No Comment!!![signature][hline]Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!).PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 O senin göbek deliğinse banlasınlar, değilse yine banlasınlar. Gerçekten midem kalktı.[signature][hline]Awake. Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bitanede benden :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 lol bekledim birisi kağıda yazıp gönderir diye, o da oldu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla süper olmuş sensible aşmış birşey bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/507980-best-of-pati-album/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı best of pati albüm × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ota boka aşık olan gençlik istemiyoruz! bu arada bu ne be afalladım millet napmış böle pati almış başını gidiyor. Satanizm de böyle doğmuştu.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Yayılalım tabi, haberlere çıkar meşur oluruz. Aramızdaki programcı, yazar, ressam, topçu, popçu ve çalgıcılar da tanınmış olur ne güzel[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Saba Tümer ile Gece Yarısı Haberlerine çıkalım çok geyik oluyor. Yada Savaş Ay a haber salalım gelsin araştırsın bizi. Ama önce bi kaç sansasyon yaratmamız lazım.Ortamdan bi iki kişiye öldü süsü verelip forumda msjı gitmeyince cinnet geçirdi dielim. Ortama şöyle sansasyonel bi hava katmak lazım.İhtiras şiddet lazım bu patiye...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bitirim ikili (yukarıda da linklenmiş) orman perisi yicem seni illahi resimde paticik kelimesi logosu bilmemnesi vurgulanmayacaksa (ki herkes sitenin kullanıcısı olduğuna göre buna gerek olmasa gerek?) bunlar da hoş, eğlenceli resimler.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir.
Core Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Holyman, 25 Temmuz 2004 11:50 tarihinde demiş ki: Kanber imzandaki semboller yanlış "sıfır" deil "küçük o" olucak =) =o= Laz paticik o. :-)
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 No Comment!!![signature][hline]Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!).PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 O senin göbek deliğinse banlasınlar, değilse yine banlasınlar. Gerçekten midem kalktı.[signature][hline]Awake.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bitanede benden :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 lol bekledim birisi kağıda yazıp gönderir diye, o da oldu.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla süper olmuş sensible aşmış birşey bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/507980-best-of-pati-album/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı best of pati albüm × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla süper olmuş sensible aşmış birşey bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Öne çıkan mesajlar