Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersaneler açıldı... hepimize geçmiş olsun :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben Mef Dersanelerinin Beşiktaş şubesine gidiyorum... sınıfım da 1W31 isteyen gelip ziyaret edebilir :P
dün açıldı aslında ama pek zamanım yoktu bugün açtım... hepimize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle :)
Bütün össcilere şimdiden güzel çalışmalar ve başarılar dilerim[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ya zaten stress sardı beni şöle topic açma off
gidicem intahar edicem o olacak.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
amin:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 17 Ağustos 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
ya zaten stress sardı beni şöle topic açma off
gidicem intahar edicem o olacak.

össyi bu kadar abartman stress yapman kendi olayındır kanımca... öss öyle çok stress yapılcak birşey değil... gerçekten de değil yani... sakin sakin git dersanene dersini dinle testini çöz gerisi gelir[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
hepinize kolay gelsin stres yapmayın ama sınav sırasında içinizde biraz heycan olsun az miktarda adrenalin konsantrasyon arttırır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Benim şahsi düşüncem .. ilk okuldaki temelim zayıf olduğundan bu sene dershaneye gitmemeye karar verdim çünkü bundan önce hiç bir verim alamadım gittiğim her dershaneden o yüzden temel 3 dersten özel ders alıp dershanedeki denemelere girmeyi düşünüyorum umarım faydalı olur.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
kadıköy ilke dersanesine gidiyodum, hala gidiyorum da ilk gittiğim gün (bugün yani) sigma dersanesine gittiğimi fark ettim:) adamlar haber bile vermeden ilkeden sigmaya aktarıvermişler bina aynı, hocalar ve öğrenciler farklı:)
yani kısaca kadıköy sigmadayım...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
fen bilimleri halitağa şubesi(aka 4. şube)lise 2 lerle okuyorum lise 3 olmama rağmen(lise 4 sene sux. :().
Öle yani ehueh=)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
ulusoy (pasaport $ubesi) / izmir

p.s:insanın aplasının bölüm ba$kanı olmsı güsel bi$i ehe[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 17 Ağustos 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 17 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
fen bilimleri halitağa şubesi(aka 4. şube)lise 2 lerle okuyorum lise 3 olmama rağmen(lise 4 sene sux. :().
Öle yani ehueh=)

dershaneye +1
yoruma +894265932485298465945695864985[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 17 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
lise 2 lerle okuyorum lise 3 olmama rağmen

aynen.ama güsel bi$i eger akıllıysan ztn aralarından sıvı$ıp kendını bellı edersın :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
lise son mef
sevimli iş hanı şubesı
T41 sınıfta[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..

[Bu mesaj Obscura tarafından 17 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla yeni çıktım össden şu an vasıfsız adamım(hala açıklamadılar sonuçları kıl oldum)
şimdiden söyliyim öss sandığınız kadar efsanevi bişey değil, şu an hayatıınzın sınavıymış gibi gelcek rehberlerlikten çağırcaklar kitap falan vercekler sınav kaygısı bıdır bıdır diye
yok öyle bişey yalan
1 sene içinde girdiğiniz 1000 denemeden bir farkı olmayacak
ha bir de çok umutlanıp alemin kralıyım demeyin İTÜ Elektrik diye girdim sınava Yıldız makina İÖye tavım şu an
bir de dershane bir tek sosyal çevrenizi genişletir bir de yaptıkları denemeler işe yarar(ama asla öss gibi olmaz)
kısacası psikolojik olarak kasmayın kendinizi, girin çıkın beğenmeyen bir daha girsin
kolay gele[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
acıdım şimdi...

*! itinayla kaçar *[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 17 Ağustos 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
lise son mef
sevimli iş hanı şubesı
T41 sınıfta

sevimli iş hanı şubesi ne be?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
süper ya herkes bizim şubeden(:
fen bilimleri halitağa..
lise son katına da uğrayın abi bekleriz en alt kat(: kızlar tuvaletinin hemen yanındaki sınıf euhe..
gerçi hep 3. ve 5. kat arası geçio zmn da neyse..
kimya hocama kavuştum.
ismail hoca birine geliosa cidden yaşadınız..
Mesaj tarihi:
metboy bende lise son da finale gitmiştim.. kalabalık olmasının avantajını kullanmalısın..

tek dez avantajı, soru olduğunda hoca yakalamakta zorluk çekiyorsun.. final oldukça iyi izmirde..

[Bu mesaj Eno tarafından 17 Ağustos 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...