Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hep diyodum nerde 3. film diye.2011 de geliyormuş geçenlerde yine 28 daysi bugunde 28 weeksi izledim.dedim months nerde bakayım.2011 diyor.ilk 2 film çok iyiydi bence.28 serisi bariz en iyi zombi filmleri.ztn soundtrackıda çok güzeldir.gerçi bu filmden sorada kullanıldı da en çok bu filme gidiyor afiş fake gibi geldi de sinemalar.com da bu resmi koymus fake olabilir imdb de yok cunku resim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 İkinci film bence çok rezildi, tutarsızlıklar falan vardı. Ama ilki efsane olduğu için bekliyordum bunu. Umarım ilki gibi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bayağıdır belliydi bu ya, hatta konuşmuştuk galiba daha kesin birşey yok, danny boyle bu sefer destekte vermeyecekmiş sanırım öyle birşeyler deniyordu. Bence devam filmleri gelmeyecekti kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 evet belliydi. danny boyle çekmediği için ikincisini daha kötü. 3. de danny boyle acaba bi yerinden tutar mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 en iyi derken? hoş gayet iyi bir zombi filmi hatta çok beğendiğim bi film ama daha iyileri var (imho) 2. filmin soundtrackini de cok cok severim, sürekli dinlerim. umarım güzel bir hızlı zombi filmi olur. (will smithin zombilerini saymayın pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 en iyi denemez ama baya iyi ilk film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ikinci film sucks -anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 28 years later 28 decades later 28 centuries later 28 millenia later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 neden geç kaldı diyordum bu espri, teşekkürler aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 anca gordum, kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 önemli değil. bi daha olmasın ama. kendimi tutamayıp ben yapacaktım az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 boyle seyler icin forumda bot olmasi lazim, yetkililer bisey yapsin buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 senden iyi bot mu var? saldırı olur savunursun espri eksikti yapıştırırsın açılmış konu vgelir müdhale edersin hatta o kadar iyi bir botsun ki halısaha maçına bile geliyordun sendne daha iyisini nasıl yazsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 corporate america izin verirse ise giricem, o zaman sikintilar olur, hazirlikli olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bence yazmasınlar. bizim gibi küçük esnaf kan ağlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 28 months 28 seconds 28 li ne olursa bence açık ara en iyi zombi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 BiTcH_oFBaT said: evet belliydi. danny boyle çekmediği için ikincisini daha kötü. 3. de danny boyle acaba bi yerinden tutar mı hiç? 2. filmde de sadece yapımcıydı zaten, o da kendi yarattığı seri vs. diye 3. proje açıklandığında adam hiç ortalıklarda gözükmedi, dediğim gibi okuduğum kadarıyla hiçbirşeyine karışmayacakmış filmin. Demek ki birşeylerini beğenmedi reyiz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 2. film çok iyi değildi ama ilk 5 dakkası yeter bence 2. filmin :) yani bu resident evilmiş dawn of the deadmiş falanmış onlara kıyasla 28 serisi 5 e katlar daha çok survival teması istiyoruz.ordu silah milah girmicek işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bundaki zombiler çok başarılı. Baya çıldırmış hızlı yaratıklar resmen. Diğer filmlerdeki gibi yavaş hareket edip "ııııhhh" sesleri çıkarmıyolar. Gerçi onun yeri de ayrı. Hayatımda gördüğüm en rezil Zombi filmide yalnız Masters of Horror'un bir bölümü olan "Homecoming"'dir. Orda zombilerin yaptığı şeyi 40 yıl düşünsem bir zombiden beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar