Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Months Later [2011]

Red

Öne çıkan mesajlar

hep diyodum nerde 3. film diye.2011 de geliyormuş

geçenlerde yine 28 daysi bugunde 28 weeksi izledim.dedim months nerde bakayım.2011 diyor.ilk 2 film çok iyiydi bence.28 serisi bariz en iyi zombi filmleri.ztn soundtrackıda çok güzeldir.gerçi bu filmden sorada kullanıldı da en çok bu filme gidiyor

afiş fake gibi geldi de sinemalar.com da bu resmi koymus fake olabilir imdb de yok cunku resim :)

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

evet belliydi. danny boyle çekmediği için ikincisini daha kötü. 3. de danny boyle acaba bi yerinden tutar mı hiç?

2. filmde de sadece yapımcıydı zaten, o da kendi yarattığı seri vs. diye

3. proje açıklandığında adam hiç ortalıklarda gözükmedi, dediğim gibi okuduğum kadarıyla hiçbirşeyine karışmayacakmış filmin. Demek ki birşeylerini beğenmedi reyiz asdf
Sosyal ağlarda paylaş

2. film çok iyi değildi ama ilk 5 dakkası yeter bence 2. filmin :)

yani bu resident evilmiş dawn of the deadmiş falanmış onlara kıyasla 28 serisi 5 e katlar

daha çok survival teması istiyoruz.ordu silah milah girmicek işin içine
Sosyal ağlarda paylaş

Bundaki zombiler çok başarılı. Baya çıldırmış hızlı yaratıklar resmen. Diğer filmlerdeki gibi yavaş hareket edip "ııııhhh" sesleri çıkarmıyolar. Gerçi onun yeri de ayrı.
Hayatımda gördüğüm en rezil Zombi filmide yalnız Masters of Horror'un bir bölümü olan "Homecoming"'dir. Orda zombilerin yaptığı şeyi 40 yıl düşünsem bir zombiden beklemezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...