Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne zaman Day of defeat yada TF2 açıp server yenilesem internetim gidiyor daha doğrusu bağlantıda sorun oluşuyor web sitesi felan açamıyorum bir süre aynı başına gelen varmı çözümü varmı bulamadım internette adam akıllı bir çözüm bulduğumda işime yaramadı.
Mesaj tarihi:
Bone said:

niye, zyxel o kadar kötü mü?

yoo en iyi markalardan biridir hatta belkide en iyisi ama sadece zyxellik bi durum yok başka kişilerde aynı dertten muzdarip en iyisi bide steam forumlarına yazayım.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
yoo en iyi markalardan biridir hatta belkide en iyisi

zyxel'den mi bahsediliyor burada?

emin misiniz?

ben memnunum gayet sorunsuz. yurtdışındada çok satan bir marka.
Mesaj tarihi:
server scan atınca duran internet bildiğin boktan modem göstergesi abi kaldırmıyor o kadar çok ipden gelen cevabı, bende de oluyordu mal bağlantılı oyunlarda shattered horizon gibi.
port falan yönlendirmen gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

server scan atınca duran internet bildiğin boktan modem göstergesi abi kaldırmıyor o kadar çok ipden gelen cevabı, bende de oluyordu mal bağlantılı oyunlarda shattered horizon gibi.
port falan yönlendirmen gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Portlar açık. Evet server tarama ile sorun oluyor diye düşünüyordum bende ama Dod'da refresh yapınca internet takılıyorsa TF2 açıyorum mesela refreshliyorum onda serverlar çıkıyor bazende tam tersi. Steam ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum hala.
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...