Pallando Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ne zaman Day of defeat yada TF2 açıp server yenilesem internetim gidiyor daha doğrusu bağlantıda sorun oluşuyor web sitesi felan açamıyorum bir süre aynı başına gelen varmı çözümü varmı bulamadım internette adam akıllı bir çözüm bulduğumda işime yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 şurada sorarsan daha kolay olur bir cevap alman. http://forums.steampowered.com/forums/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sırf half-life tabanlı oyunlarda mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Halflife modları için kullanıyorum sadece steami başka oyun yok o yüzden bilemiyorum diğerlerinde nasıl sonuç verecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 modemin zyxel wireless adsl modem dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 zyxel ama wireless değil ru-660 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 niye, zyxel o kadar kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bone said: niye, zyxel o kadar kötü mü? yoo en iyi markalardan biridir hatta belkide en iyisi ama sadece zyxellik bi durum yok başka kişilerde aynı dertten muzdarip en iyisi bide steam forumlarına yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 said: yoo en iyi markalardan biridir hatta belkide en iyisi zyxel'den mi bahsediliyor burada? emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dasaaa said: said: yoo en iyi markalardan biridir hatta belkide en iyisi zyxel'den mi bahsediliyor burada? emin misiniz? ben memnunum gayet sorunsuz. yurtdışındada çok satan bir marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 server scan atınca duran internet bildiğin boktan modem göstergesi abi kaldırmıyor o kadar çok ipden gelen cevabı, bende de oluyordu mal bağlantılı oyunlarda shattered horizon gibi. port falan yönlendirmen gerekiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Chemical said: server scan atınca duran internet bildiğin boktan modem göstergesi abi kaldırmıyor o kadar çok ipden gelen cevabı, bende de oluyordu mal bağlantılı oyunlarda shattered horizon gibi. port falan yönlendirmen gerekiyor bildiğim kadarıyla. Portlar açık. Evet server tarama ile sorun oluyor diye düşünüyordum bende ama Dod'da refresh yapınca internet takılıyorsa TF2 açıyorum mesela refreshliyorum onda serverlar çıkıyor bazende tam tersi. Steam ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1452-HCVB-6984 böle şeler var rate'i düşürme falam buna benzer bişeyler olması lazım server scan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 sağolasın link için sanırım benim sorunun cevabı bu https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4487-YUOC-6922 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 steam romanya'dan bile 140-150 indiriyo bu aralar, ne iş bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 türkiye var download region olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oh, pardon. ben en son romanya'nın kral olduğu dönemde kalmışım. thnx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar