Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Selam, .NET Framework 4.0 üzerinde çalışan WCF Web Services kullanan Silverlight 4.0 Application'umu, IIS7(server ayrı makinada, o makinada .NET 4 yüklü WCF Activated)'de deploy ederken bir sorunla karşılaştım ve çözümünü bulamadım dedim patiden illaki bu konuda fikir sahibi biri cıkar. IIS7'de bir application yarattım, siteyi upload ettim. Dışardan WCF WebService'ime bağlanabiliyorum ve çalışıyor ancak Silverlight application'umda webservice ile data cekerken unhandled exception hataları alıyorum. hata Message: Unhandled Error in Silverlight Application An exception occurred during the operation, making the result invalid. Check InnerException for exception details. at System.ComponentModel.AsyncCompletedEventArgs.RaiseExceptionIfNecessary() at Cozumler.ServiceReference1.selectResultsCompletedEventArgs.get_Result() at Cozumler.MainPage.webService_selectResultsCompleted(Object sender, selectResultsCompletedEventArgs e) at Cozumler.ServiceReference1.Service1Client.OnselectResultsCompleted(Object state) Line: 1 Char: 1 Code: 0 bunun gibi tum wcf service contract fonksiyonlarında aynı hata Service Reference'ın WebConfig'inde binding adresini doğru ayarladım. ServiceReference-WebConfig maxReceivedMessageSize="2147483647"> bindingConfiguration="BasicHttpBinding_IService1" contract="ServiceReference1.IService1" name="BasicHttpBinding_IService1" /> WebConfig de şu şekilde: WebConfig providerName="System.Data.SqlClient" /> Muhtemelen binding sorunu diye düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 innerexception'ı yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 SQL serverde database e nt network service'e okuma hakkı verince cözüldü öf diyorum gunlerdir bi bu aklıma gelmemis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bide clientaccesspolicy.xml koymayi unutma dosyana sonrasinda distan cagirmalarda hata veriyo. evet bende ogreniyorum daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sevemedim si silver zamazingosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 türkiyede başarılı bi şekilde oturtamadılar silveri. yapılan silverlar fail oldu hep nedense... illa bi sorun çıkarttılar :/ benim görebildiklerim tabiki bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 onun sebebi bu microsoftun zirt pirt framework guncellemeleri silverlight 1.0 cikardilar sirf javascript sonra 2.0 cikardilar, codebehind cs arayuz xaml oldu, yapilan tum kodlamalar mukaka oldu, sonrada silvelight 3 cikardilar noldugunu anlamadan 4 cikti out of browser destegini falan genislettiler onuda tam olarak ayarlayamadilar :D ama oturacak yakin zaman icerisinde bende ogreniyodum, biraktim bu aralar bekliyom sole iice yerlessin diye blend 3 daha sogumadan blend 4 cikardi adamlar, hadi bide onu indir kur fln.. yalniz blend cidden manyaq bi gelistirme ortami olmus, yani adobe den kat kat daha iyi ilk goruste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar