Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ps3 oyunları dolaşmaya başladı her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Aleti dusurup kirdin sandim. Yuh okuz demeye gelmistim icimde kaldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 uhahaeah, garibanız ya ps3'üm olsa ellemeye korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kırılmadı, fakedir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kırıldı da sony counter yapar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biri ps3 satarken ilana pes harddiskte yüklüdür bu yüzden cd olarak değil hdd'den oynayabilirsiniz demişti. tee ne zmn bilmiyom. hazır bahsi açılmışken bi kaç defa daha gördüğüm bu olay bana kolpa geldi ama bi bilene sorayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 psnden satın alırsan öyle oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 peslerde ole bi durum war sanirim ps3 cafeler hep ole oynatiyodu kirilma olayida software olrak nete dustu ondan millet baslamistir ripleri atmaya saga sola ama daha kesin bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 şu aralar sony her yere dava yağdırıyor valla jailbreak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 jailbreakin yasal oldugu aciklandi amerikada bisi yapamazlar eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kırıldı evet. USB modchip çıkardılar. ilk partiyi 150$ dan sattılar. sony mahkeme kararıyla satışını durdurdu şimdilik ama kazanması zor. sony in üzerinde hak iddia edebileceği herhangi bir kod vs kullanılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi oyunlar için torrent sitesi bile çıktı dsfgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 mardox said: biri ps3 satarken ilana pes harddiskte yüklüdür bu yüzden cd olarak değil hdd'den oynayabilirsiniz demişti. tee ne zmn bilmiyom. hazır bahsi açılmışken bi kaç defa daha gördüğüm bu olay bana kolpa geldi ama bi bilene sorayım dedim :)pes oyunları hdd ye yükleniyor ama yinede oynamak için cd gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 usb donglein icindeki hedeyi nete release ettiler yakindir software crack gelmesi ayrica zaten pey suredir ps3 oyun ripleri wardi piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 adam gibi kırsınlar çift ps3 yapılır. emektar 40gb cihazı online için ellemem, yeni bir slim alırım 250gb, gg. tam verim için bluray writer lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Hayir blueray writer degil 1.5 TB bi harddisk lazim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oha baktımda softhack var gibi ya, ilginç. kimse link felan vermesinde kitlenmesin topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ehaueauhea evet vermeyin kitlemiyim eauhea kitlemem aslindada mesaji silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 detaya girmeyelim bence /bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 al kırdın kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu arada arkadaslar unutmayin bu olay KORSANLIK icin degil sadece orjinal blueraylerimiz cizilmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 evet blurayler çizilmesin fdgh. bu arada cihaz banlanınca tamamen mi kilitleniyor yoksa online gameplay mi patlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 daha banlama diye bisi yok ortada ama alein patlamamasi lazim dupe duz piracy yapilan xboxda bile giden internetten oynamak sonucta crack + 3 red light denen sey birlesip aletler garanti disi kalinca millet ole patladi aletler elinde yoksa aleti disable etmek yasal olmaz ya o ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 banlanma olmayacak büyük ihtimalle, otomatik firmware update'i iptal etmeleri gerekiyor ama bir şekilde.. debug mode'dayken aletin herhangi bir şekilde ban yiyebileceğini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 peki harici hdd'den oyunu direk oynayabilir miyiz? benim cihaz ilk nesillerden 40gb. kendi sabit disc'i çok yalan bişi ahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar