roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesajlar%C4%B1ndan_se%C3%A7meler Muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 dasda said: kürdistan denen yer [değiştir] google earth u incelerken kuzey ırak denen bölgeye baktıgım zaman kürdistan denen yer karsıma cıktıve işin entresan kısmı bir cok devletin topraklarından alınmıs bir harita resmi var bunu kasıtlı olarakmı koydunuz -- 27 Haziran 2008 Şunun da coğrafi bir bölge tanımı olduğu hala anlaşılamadı memlekette. her kürdistan lafını ağzını alan bölücü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 O kadar güzel dezenformasyon yemişiz ki, yüz yıllardır arapların, türkmenlerin ve kürtlerin bir arada yaşadığı kuzey ırak ve çevresi hepten kürdistan oldu. neyse siyasete çekmeyelim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ^^ * Sürekli fizik kitaplarında fotonların kütlesi olmadığı yazılıyor. Hayır,fotonların bir kütlesi vardır.Niçin? Eğer fotonların kütlesi olmasaydı büyük gök cisimleri tarafından bükülmez,karadelikler tarafından yutulmazdı.Bu durum çok küçükte olsa fotonların bir kütlesinin olduğunu ispatlar. E=m*c2 E=m*c2 değildir.Einstein maddenin enerji olarak değerini hesaplarken neye göre hesapladı? Protonların ve nötronların yani çekirdeğin parçalanmasına ve bu parçalanma sonucu ortaya çıkan enerjiye göre.Ama kardeşim sen enerjinin kütlenin ışık hızının karesiyle çarpımına eşit olduğunu söylüyorsun da bu hesapları yaparken tamamen protonlar arasındaki bağ enerjisini hesaba katıyorsun.Fizikçilerde enerjiyi hesaplarken (fizyon veya füzyon) aynı yöntemi kullanmıyorlar mı?Peki ama protonlar ve nötronlar en son parçacıklar değil ki.Protonların içinde quarklar var.Onlarında kendi aralarında müthiş bir bağ enerjisi var.Atom bombası patladığı zaman quarklarda patlamıyor ki.Quarkların içindeki enerjide açığa çıkmıyor.Dolayısı ile enerjiyi hesaplarken quarkların bağ enerjisini hesaba katmıyorsun.Sadece protonların bağ enerjisine göre hesaplıyorsun.Kaldı ki quarklar son parçacıkta değiller.Quarkların içinde daha ne kadar içiçe parçacık olacağı bilinmiyor.Onlarında bağ enerjisini hesaplarsak müthiş rakama ulaşılır.Dolayısı ile E=mc2 değildir. Sizinle paylaşacağım çok daha ilginç fikirlerim var ancak inşaallah başka bir zaman. H.H. ARTVİN-YUSUFELİ -- 22 Temmuz 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bir zamanlar doğu anadoluda ermenistana dahildi. orayada ermenistan diyelim. bölge ismi devlet ismi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Diyelim, diyince bölücü mü oluyoruz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 orada yaşayan diğer halklara haksızlık olduğunu düşünüyorum ben şahsen. yanlış yani oradaki diğer nufusu yoksaymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Sevişmek isteyenler [değiştir] * uzun zamandır sevişmek isteyipte deli gibi sevişemediyseniz yanınızdayım -- 7 Nisan 2007 * slm¶ nerden.ben.xxx.yasen.bekar.güzel.kız.arıyom.erzurumŞ -- 17 Ekim 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Kaplumbaga kabuğu kırıldı [değiştir] kaplumbağamın kabugu kırıldı veteriner e götürdüm antibiyotık verdı ve suan yemek yemıyor ne yapmalıyım -- 6 Eylül 2007 abi çok iyi ahahah ofofofof ölümcül aşsldfkşsaldf ``www.wikipedi.org`` sitesini şikayet edecem ne bu ya ``vatan ve toprak sevgisi `` yazıyom hiçbişey göstermiyo mahkemelerde sürüm sürüm sürükleticem sizi babam benim hakim biliyo musunuz siz??????????? -- 29 Eylül 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 nasıl ragelerdir bunlar allahım... bi de bunlar gerçek büyük ihtimalle, trolllemek için yapılmış şeyler de değil en acı verici tarafı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 said: Toplu mezar bulanlar [değiştir] * {}}ceto25{{}}~ben define ararken üstünde haç olan çok büyük bir toplu mezar buldum erzurumda görüntülerini gönderebilirim isteyenlere~ --26 Mayıs 2007 AHAAHAAHAHAHAHAA DEFİNE ARARKEN NE LAN said: YEMIN EDERIM BEN DİLENCI DEGİLİM ALLAHIM BANA YARDIM ETSIN KIMSENIN HAKKINI YEMEK İSTEMİYORUM YEMİN EDERIM KREDI KARTI BORCUMU BUGUN ÖDEMEM LAZIM BU MSJ NEREYE GİDİCEK BBİLMİYORUM BU TAM4 ÜNCU GÖNDERİŞİM NE OLUR EGER İMKANINIZ VARSA BANA YARDIM EDIN 650 MILYON KREDI KARTI BORCUM VAR BUGUN ÖDEMEZSEM HACİZ GELİCEK BORÇ OLARAK ARIYORUM BU PARAYI 1 AY SONRA YEMIN EDRIM ÖDİYCEM ALLAHIM BANA YARDIM ET 15 Ekim 2007 serin hikaye bile diyemiyorum asdashdahdadsjas!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 borç istiyormuş lan atalım 1-2 bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yüzyıllardır, anadolulu halkların yaşadığı yere türkiye diyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 anadolululululu olsa hoş olmazdı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 neyse ki honolululu değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 said: Avril Lavigne ile tanışmak isteyenler [değiştir] ben avril lavigneyi çok seviyorum ama göremiyorumm neolur onu tanıyormusunuz söyleyinnn................................................... Mesaj sayfama gönderilen bir mesaj--CnkALTDSmesaj/message 16:50, 15 Şubat 2010 (UTC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 dudullu diye bi yer var ama. allahım sen bu millete akıl fikir ver yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar