Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Yeri burasıdır herhalde bilmiyorum :) ben eski fotograf makineleri zamanından beri elime ne fotograf makinesi almısımdır ne fotograf çekmeyi severim nede bu yeni digital dönemin fotograf makine model marka fiyatlarını bilmem bana turist fotograf makinesi lzm.öyle profesyonel falan olmayan turistik gezide idare edebilcek bir makine. askere gitme durumum var belki.o zamana kadar gitmediğim en az 2 ülkeye turistik amaclı gitmek istiyorum.hani fotografsız olmaz çok pahalı olmayan hafızası bol makine lazım :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 canon ixus serisine bakabilirsin. iyidir.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sony veya canon'un compact makineleri işini görür. model işi artık senin cebine bakar. ince ince farkları var çünkü aralarında. tamamen satış stratejisi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 mobil cihazlarda değil de görsel sanatlarda konuşuluyor fotoğraf işleri. dragonmax şu topicte fujifilm aldığından bahsetmişti: http://forum.paticik.com/read.php?18,5034223 senin gibi ucuz bir şey arıyordu, memnun kalmış herhalde. ama biraz daha gelişmiş istiyorsan elimdeki canon g7'i 400tl'ye satmayı düşünüyordum, güzel bir alet, image stabilization'ı felan da var. bellek kartı çok geniş değil, 1GB.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bütçe meselesi tamamen birde hangi ülkerelere gideceksin gittiğin ülkeden daha ucuza alma şansın olabilir. 400 civarı verebilieceksen yada veririm dersen fuji s1500 herzaman tavsiye ediyorum s1600/s1700/s1800 lerle fiyatı ucuzladı ve gayette güzel.
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 aslında ben 150-200 liraya yoktur falan diyodum 400-500 ü gözden cıkarmıstım :) yani almısken eli yüzü düzgün birşey alırım herhalde.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 böyle diye diye dslr'ye gider bu muhabbet ahaha
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yoo gayet 200'e de güzel makineler var ama bana makrozoom çekimleri önemli olduğu için fuji daha yakın sen turistik çekeceksin pixel pixel olmasın diyorsan cybershot lar 250 civarı yad excilim ler 300 civarı işini görür ama şu özelliği de olsun dersen fiyat değişiyor.
Öne çıkan mesajlar