Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Yeterli param olduğunda sadece kütüphane kitaplarını OCR edip eReader'ıma koyma amaçla bir tarayıcı almak istiyorum. Nasıl bir şey gerekli? Ucuz ikinci el olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olur, 3ü1arada al.. daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Evde üç yazıcı var zaten. Ucuz bir tarayıcı alayım öyleyse. Önerdiğiniz OCR programı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 üçü bir arada niye alacaksın ki, iyi scan edecek bir scanner yeterli olur. canon var bende, kendi ocr yazılımını bir de çok tavsiye edilen bir ocr yazılımını denemiştim, sanki canon'un kendi programı daha efektif gelmişti. yanlış hatırlıyor olabilirim tabii. hangisini denemiştim onu da net hatırlamıyorum ama, screenshotlara bakınca finereader'ı denemiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bunun için bence scannerdan önce zaman gerekli. O kadar kitabı tek tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Okul kütüphanesinden sonra tekrar okumayı isteyebileceğim kitapları tarayacağım sadece. Ya da tekrar tekrar döneceğim hukuk kitaplarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Abi sana kalmis yapip yapmamak ama bence pek akil kari bir is degil, denedim ordan biliyorum. Sen oturup tarasan bile OCR'lar o kadar iyi is cikaramayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sırf yazı olan sayfalarda fena değil. ama dergilerdeki harfleri tanıtmak çok zor olabiliyor. esas olan kitabın her sayfasını tek tek taratmak. çok hızlı tarayıcılar da pahalı. bir sayfayı 5-10 saniyede tarattın diye düşünürsen 200 sayfalık bir kitap 1000-2000 saniyeye geliyor tabii aralıksız çalışırsan. ama bir günde bir kitap biter yani aralıksız çalışmasan bile... forumda bir video koymuşlardı adam fotoğraf makinesine dayıyor kitabı, sayfaları birkaç saniyede hızlıca geçiriyor, makine tüm sayfaları tek tek yakalıyor felan. güzel bir sistemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 tepsili bişey alcam diyecem de kitap taratmak kanser eder gidip satın almak daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 2000 saniye sadece yarım saat abi, ne var ki? Yapılır yani. Bazı kitaplar Türkiye'de satılmıyor. Bazılarının hiç yeni baskısı olmuyor. Bazılarında eReader'ın search ve bookmark özellikle çok gerekli olur. Bir sürü neden yani. Mesela şu kitabı sırf insanlara hizmet olsun diye tarayıp koyabilirim: http://forum.paticik.com/read.php?16,2917340,page=2#msg-4329219 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar