Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarayıcı

GERGE

Öne çıkan mesajlar

üçü bir arada niye alacaksın ki, iyi scan edecek bir scanner yeterli olur.

canon var bende, kendi ocr yazılımını bir de çok tavsiye edilen bir ocr yazılımını denemiştim, sanki canon'un kendi programı daha efektif gelmişti. yanlış hatırlıyor olabilirim tabii. hangisini denemiştim onu da net hatırlamıyorum ama, screenshotlara bakınca finereader'ı denemiştim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf yazı olan sayfalarda fena değil. ama dergilerdeki harfleri tanıtmak çok zor olabiliyor.

esas olan kitabın her sayfasını tek tek taratmak.
çok hızlı tarayıcılar da pahalı. bir sayfayı 5-10 saniyede tarattın diye düşünürsen 200 sayfalık bir kitap 1000-2000 saniyeye geliyor tabii aralıksız çalışırsan.
ama bir günde bir kitap biter yani aralıksız çalışmasan bile...

forumda bir video koymuşlardı adam fotoğraf makinesine dayıyor kitabı, sayfaları birkaç saniyede hızlıca geçiriyor, makine tüm sayfaları tek tek yakalıyor felan. güzel bir sistemdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
2000 saniye sadece yarım saat abi, ne var ki? Yapılır yani.

Bazı kitaplar Türkiye'de satılmıyor. Bazılarının hiç yeni baskısı olmuyor. Bazılarında eReader'ın search ve bookmark özellikle çok gerekli olur. Bir sürü neden yani.

Mesela şu kitabı sırf insanlara hizmet olsun diye tarayıp koyabilirim: http://forum.paticik.com/read.php?16,2917340,page=2#msg-4329219
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...