Karasakal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Beyler bir bilen var mı, tecil belgesi alacağımda, askerlik şubesi Hafta sonu açık mı? Açıksa saat kaça kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 askerlik şubesi ve haftasonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İhtimal hesabı içinde olsa sordum. Kayıtlarda geç kaldım, 2 ayağım 1 papuça girdi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bi ayağı iki papuca bile sokar askeriye aga rahat ol bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Tecil belgesini 1 gunde alacagini mi zannediyosun? AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA daha once tecil ettirmediysen muayene ile beraber tahmini 3 gun isin var. cok kasarsan 2 gunde bitirebilirsin. yok durum belgesiyse o alinabilir. Bu arada yuksek lisans kaydiysa gerek yo belgeye. Tahahutname veriyosun. Diyosun ki bi dilekceyle serefsizim askerligi tecil ettircem ama ettiremedim daha . O sekilde basvuru kabul ediyolar. Sonra kabul olursan kayit icin goturuyoun belgeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hasköydeki askerlik şubesinde bana muayene daihil bir günde verdiler? ama yerliydim ben ondan herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bir tek yoklama kaçağı durumuna düştüğümde 3 gün mü ne sürmüştü.. ile çemniyet, kaymakalmıl, muhtarlık neyin her yeri gezdirmişlerdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Benim 2.5 hafta sürdü tecil olayı sdfkjfşglkjdgklj İlk başta senin kimlik çok eskimiş pvc de kaplatmışsın git yenisini çıkar dediler, yeni fotoğraf falan filanla uğraştım, sonra kilodan dolayı hastaneye sevk ettiler, ben de giderken çocukken verilmiş bi aort darlığı raporu vardı onu da götüriim dedim, götürdüm adamlar ona odaklandılar, ekg çekildi bi şey çıkmadı, doktor bu yetersizdir genelde bi de eko çekelim dedi 2 hafta sonraya randevu verildi, randevu günü gittim temiz raporunu aldım askerlik şubesine geri döndüm, e nerde senin kilo yüzünden komando olamaz raporun dediler, bi daha hastaneye gittim falan, bi gün daha uzadı. Toplamda 7 defa askerlik şubesine, 5 defa hastaneye gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 erken gidersen rahat alırısın muayeneyi bilemicem ama bi kaç saatlik iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Evet ole hastanede bi isin varsa cok guzel oluyo. Haskoy nere blmiyorumda Ildeniz "Gataya sevkederlerse ki yedek subay adayiysan oray aediyolar zaten bi sonaki gun gtmek zorundasin sabahtan gitmessen bitmiyo isin ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kojiroh said: Benim 2.5 hafta sürdü tecil olayı sdfkjfşglkjdgklj İlk başta senin kimlik çok eskimiş pvc de kaplatmışsın git yenisini çıkar dediler, yeni fotoğraf falan filanla uğraştım, sonra kilodan dolayı hastaneye sevk ettiler, ben de giderken çocukken verilmiş bi aort darlığı raporu vardı onu da götüriim dedim, götürdüm adamlar ona odaklandılar, ekg çekildi bi şey çıkmadı, doktor bu yetersizdir genelde bi de eko çekelim dedi 2 hafta sonraya randevu verildi, randevu günü gittim temiz raporunu aldım askerlik şubesine geri döndüm, e nerde senin kilo yüzünden komando olamaz raporun dediler, bi daha hastaneye gittim falan, bi gün daha uzadı. Toplamda 7 defa askerlik şubesine, 5 defa hastaneye gittim. kaç kilo fazlan var usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kilo boydan fazlaysa direk sevkediyolar zaten normalde obezite siniri 30 yane 180sen 110 ustu olunca tecil verip 3 sene sonunda curuk veriyolar. Ama mesela 180 90 san dahiliyeye sevk veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hmm boyumla kilom arasında 15 fark varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 +30 -20 sanirim limitler zaten diyet listesi veriyo eger bu sinirlar disindaysan ve 1 sene sonra gel diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 geyik amaçlı soruyorum ama ciddi cevaplanabilir şu anki sorum. peki adamın 30 fark fazlası varsa ama tamamı kassa ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 komando oluyor dağlarda gfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 uzun boylular komando olur mu diye sormuştu bi ara arkadaşım. ben de ne biliyim lan ama heralde olmaz dağda nereye saklancan o boyla demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ya sole bi durum var biraz subjektif kilo olayi. Adam zaten cok fitse sormuyolar kil felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 off içim bunalıyor askerlık muhabbetlerını gorunce gecen sene fmf den ertesı yıla bırakma verdıler bu sene bayramdan sonra gıtcem tekrar, yuzde 99 muaf oluyorsun fmf de ama o işlerle uğraşmak bile adamın moralını bozuyor bende birşey sorıyım o zaman elimde ertesi yıla bırakma belgesi var ama geçen heyet kurulu dosyası ıcın elımdekı butun orjınal belgelerı almıslardı yetıstırmek ıcın aslı gıbıdır yaptırmaya zaman yoktu, zaten 1 kere bu hastalıktan benı almadıkları ıcın bır daha ıstemezler orjınal belge herhalde ? birde sımdı ben napcam askerlık subesınde bu hastalıgım var ertesi yıla bırakma vermıslerdı dıyınce sevk etmıycekler değil mi ? tekrar askere alınma belgesı fılan doldurcam doktora gondercekler o sevk etcek fılan ? bilen biri varsa bu proseduru soyleyebılır mı hazırlıklı gıdıyım, sinirlerimi çelik gibi yapıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 düşman saklansın asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kutugunun bulndugu subeye gidersen bir gunde halledersin. O gun haftasonu olmaz ama tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi, bu tür işlemler için ciddi ciddi tanıdık lazım. olmuyor yani. ben 4 gün beklediğimi hatırlıyorum tecil için ki o kadar sıra vardı eğer araya birilerini sokmadan yapmaya çalışsaydık 1 haftayı geçerdi o kalabalıkta. neyse sağdan soldan eş dost sağolsun. en sonunda kapıdan asker aldı, tüm evraklarımla kendi ilgilendi, üstüne de çay ikram etti toplam 1 saatte tamamlandı herşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Walla torpilden ote donemle cok alakli. Eger askere gidis doneminde gidersen cok kalabalik oluyo. Ara donemse bombos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kücük sehirlerde süper kısa sürede halledebiliyorsun. Benim kütük Balıkesir'de ama geçen gün Çanakkale'de 2 saat içinde tecil ettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kojiroh said: Benim 2.5 hafta sürdü tecil olayı sdfkjfşglkjdgklj İlk başta senin kimlik çok eskimiş pvc de kaplatmışsın git yenisini çıkar dediler, yeni fotoğraf falan filanla uğraştım, sonra kilodan dolayı hastaneye sevk ettiler, ben de giderken çocukken verilmiş bi aort darlığı raporu vardı onu da götüriim dedim, götürdüm adamlar ona odaklandılar, ekg çekildi bi şey çıkmadı, doktor bu yetersizdir genelde bi de eko çekelim dedi 2 hafta sonraya randevu verildi, randevu günü gittim temiz raporunu aldım askerlik şubesine geri döndüm, e nerde senin kilo yüzünden komando olamaz raporun dediler, bi daha hastaneye gittim falan, bi gün daha uzadı. Toplamda 7 defa askerlik şubesine, 5 defa hastaneye gittim. Aynen benim questte 4 hafta surdu tam bu nedenlerden. Gerci benim dersaneyle cakismasin diye saatleri felan ugrasinca ondan 4 haftayi bulduydu. Neyse askerlik subesine gidiyorsun abi askere gitmis kadar oluyorsun ona gore hazirlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar