Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 mesela ben direk mail yazmıstım char code yazmadım bıde olmuyomu öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben kayıt olurken okumuştm sanırım oluyodu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Cuce said: mesela ben direk mail yazmıstım char code yazmadım bıde olmuyomu öle? Başlangıç da ikiside geçerliydi fakat şimdi sadece CharacterName#CharacterId formatı geçerli. Kısaca mail olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Cuce said: mesela ben direk mail yazmıstım char code yazmadım bıde olmuyomu öle? Battle.Net maillerinin kullanılmasının bazı sakıncaları var. Bu yüzden başlangıçta kabul ettiğimiz mail sistemini Char#Charcode olarak değiştirdik. Tüm internette dolaşan Spam Auto botları tarafından bu şekilde açık sayfalarda yayınlanan mail adresleri spammerlar için büyük bir fırsat. Ayrıca tanımadığınız kişileri real id friend olarak değilde normal id olarak eklemeniz daha mantıklı. Ayrıca Char#Charcode olarak profilini güncelleyen oyuncuların profillerine otomatik olarak Battle.Net istatistikleri gelmektedir. Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ha pardon bilmiyodum o değişikliği değiştiriytim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 arwen, ripe yada ripeflash, aveend kullanıcıları tanıyan var mı? bu oyunculara ulaşılamıyor. Eğer tanıyan yok ise ligten çıkartılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 arwen katılmayacak diye demişti bana sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Cook güzel süprizlerimiz var.az sabırlı olun.Cok yakında turkıyede sc2 nin geleceğini büyük yönde değiştirecek süprizlerle geliyoruz.az daha dayanın büyük şölen çok yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 yer kalmadı di mi :S hani şansım olduğundan değil de, yer aldım diyebileyim en azından hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Türksel süper lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 benim de aklıma hep o geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 gruplar level'da açıklanacakmış o zaman ligin başlaması baya ertelendi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 çok uzadı bence bu işin başlaması :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 DeathWarrioR said: çok uzadı bence bu işin başlaması :S Oyuncular adına güzel birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Henüz 3 günlük bir erteleme söz konusu. Lütfen çok uzadı şeklinde abartmayın. Forumda daha önce duyuru yaptık. Patch ile ilgili bir gecikmeden söz edildi. Bu süre içerisinde de sponsor bağlantılarının tamamlanması için uğraşıyoruz. Gruplar şu an için hazır durumda. Sadece herşeyin netleşmesiyle gruplar açıklanacak. Biraz sabır lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Xaenin said: Türksel süper lig. 2005 yılında Süper Lig'e Turkcell'in sponsor olmasıyla resmi olarak Turkcell Süper Lig adını aldı. Turkcell'in sponsorluk anlaşmasının bitmesiyle 2010-2011 sezonundan itibaren Spor Toto Süper Lig adını aldı. Bu yüzden artık türkcell süper ligten bahsetmemiz anlamsız. bu saatten sonra türkiye starcraft ligi olarak hatırlanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sen kendini çok kaptırmışsın bu turnuva olayına apm kaç senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 98 kişi diyor. Divisionlar 10 kişi gözükuyor ilk kurallara gore toplam 70 kişilikti. Division sayisi mi artti yada divisiondaki oyuncu mu artti. Bir de 98 den fazla oyuncu kayıtlı, on eleme mi olacak, 98 kişiyi nasıl belirleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 parayı veren girer yapıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bu lige bi federasyon lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Desu said: bu lige bi federasyon lazım Bende bunu diyecektim. Çok mu zor birşey acaba SC federasyonu kurmak? Ya da gaming federasyonu? Bir de TSL sitesine girip login oluyorum. En üstteki menüden oyuncular listesine tıklıyorum ve 3 sayfalık oyuncu listesi alt kısımda çıkıyor. Ancak benim adım orada gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 parcali said: 98 kişi diyor. Divisionlar 10 kişi gözükuyor ilk kurallara gore toplam 70 kişilikti. Division sayisi mi artti yada divisiondaki oyuncu mu artti. Bir de 98 den fazla oyuncu kayıtlı, on eleme mi olacak, 98 kişiyi nasıl belirleyeceksiniz. Lig sistemi iCCup baz alınarak yapıldı. iCCup sistemine göre toplam 7 grup ve 70 oyuncudan oluşuyor lig. Ancak bu lige kayıt olan kişi sayısı 110 kişiyi bulduğu için 40 kişiyi dışarda bırakmamak adına lig sistemini yeniden oluşturmak zorunda kaldık. Yeni sisteme göre 96 oyuncu lige katılacak. Lig başlamadan ilk yapılan duyuruda olduğu gibi ladder sıralaması üzerinden oyuncular gruplara yerleştirilecek. Aşağıdaki linkten gruplara yerleştirilecek kişileri görebilirsiniz Ladder Sıralaması : http://sc2ranks.com/c/643/turkiye-e-sports-league Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 said: The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 belki sondakiler için yada C4 ligi için kalanlar arasından veya silver ve bronzlar arasinda eleme yapilabilir. Çünkü önceden kayıt olan bir bronz oyuncu sonradan kayıt olan bir silver oyuncu yüzünden lig dışı kalabilir. mesela benim durumumda olan başka insanlar daolabilir: genelde 3v3 oynuyorum ve gold ligte üst siralardayim yakında plat ta olabilirim. ama 1v1 ilk aldığımda oynamış ve bronz lige düşmüştüm , sonrada pek oynamadım. "gl hf" değil mi 5 - 10 kişi yi de ekleyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ihavetwoproblem said: said: The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. senden kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar