Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft II Turkiye Super Ligi (TSL)

TSL

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

mesela ben direk mail yazmıstım char code yazmadım bıde olmuyomu öle?

Battle.Net maillerinin kullanılmasının bazı sakıncaları var. Bu yüzden başlangıçta kabul ettiğimiz mail sistemini Char#Charcode olarak değiştirdik. Tüm internette dolaşan Spam Auto botları tarafından bu şekilde açık sayfalarda yayınlanan mail adresleri spammerlar için büyük bir fırsat. Ayrıca tanımadığınız kişileri real id friend olarak değilde normal id olarak eklemeniz daha mantıklı. Ayrıca Char#Charcode olarak profilini güncelleyen oyuncuların profillerine otomatik olarak Battle.Net istatistikleri gelmektedir. Bilginize
Sosyal ağlarda paylaş

DeathWarrioR said:

çok uzadı bence bu işin başlaması :S

Oyuncular adına güzel birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Henüz 3 günlük bir erteleme söz konusu. Lütfen çok uzadı şeklinde abartmayın. Forumda daha önce duyuru yaptık. Patch ile ilgili bir gecikmeden söz edildi. Bu süre içerisinde de sponsor bağlantılarının tamamlanması için uğraşıyoruz. Gruplar şu an için hazır durumda. Sadece herşeyin netleşmesiyle gruplar açıklanacak. Biraz sabır lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Türksel süper lig.

2005 yılında Süper Lig'e Turkcell'in sponsor olmasıyla resmi olarak Turkcell Süper Lig adını aldı. Turkcell'in sponsorluk anlaşmasının bitmesiyle 2010-2011 sezonundan itibaren Spor Toto Süper Lig adını aldı.

Bu yüzden artık türkcell süper ligten bahsetmemiz anlamsız. bu saatten sonra türkiye starcraft ligi olarak hatırlanacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

bu lige bi federasyon lazım

Bende bunu diyecektim. Çok mu zor birşey acaba SC federasyonu kurmak?

Ya da gaming federasyonu?

Bir de TSL sitesine girip login oluyorum. En üstteki menüden oyuncular listesine tıklıyorum ve 3 sayfalık oyuncu listesi alt kısımda çıkıyor. Ancak benim adım orada gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

parcali said:

98 kişi diyor.
Divisionlar 10 kişi gözükuyor ilk kurallara gore toplam 70 kişilikti.

Division sayisi mi artti yada divisiondaki oyuncu mu artti.
Bir de 98 den fazla oyuncu kayıtlı, on eleme mi olacak, 98 kişiyi nasıl belirleyeceksiniz.

Lig sistemi iCCup baz alınarak yapıldı. iCCup sistemine göre toplam 7 grup ve 70 oyuncudan oluşuyor lig. Ancak bu lige kayıt olan kişi sayısı 110 kişiyi bulduğu için 40 kişiyi dışarda bırakmamak adına lig sistemini yeniden oluşturmak zorunda kaldık. Yeni sisteme göre 96 oyuncu lige katılacak. Lig başlamadan ilk yapılan duyuruda olduğu gibi ladder sıralaması üzerinden oyuncular gruplara yerleştirilecek. Aşağıdaki linkten gruplara yerleştirilecek kişileri görebilirsiniz

Ladder Sıralaması :
http://sc2ranks.com/c/643/turkiye-e-sports-league
Sosyal ağlarda paylaş

belki sondakiler için yada C4 ligi için kalanlar arasından veya silver ve bronzlar arasinda eleme yapilabilir.
Çünkü önceden kayıt olan bir bronz oyuncu sonradan kayıt olan bir silver oyuncu yüzünden lig dışı kalabilir.

mesela benim durumumda olan başka insanlar daolabilir:
genelde 3v3 oynuyorum ve gold ligte üst siralardayim yakında plat ta olabilirim.
ama 1v1 ilk aldığımda oynamış ve bronz lige düşmüştüm , sonrada pek oynamadım.

"gl hf" değil mi 5 - 10 kişi yi de ekleyiverin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...