Joker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 risk almazsan kazanamazsın.. sözleşmeye koy savaş ve terör durumunu, gerisi seni bağlamaz.. sanada bişi olmaz korkma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Kuzey iral iyi bende gidicem erbilebama guney hala tehlikeli hele simdi amerikalikar cikiyo cok daha tehlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 haberlerde çıkardı eskiden ırak'ta keleş 5 dolar, tabanca 3 dolar, el bombası 2 dolar falan diye. gitmişken doldur nevareyi takıl biraz cs oyna öyle gel. yani ben olsam öyle yapardım çocukluk hayalim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Rus yapımı keleşler 100 dolardı galiba pazardan almıştık 1 rus 1de çin malı guvenlik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Sparkcaster said: götünden vururlar, sonra yandım anam diye topic açma EKRANA PÜSKÜRDÜM HAHHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tWBA3TQ43M8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Irak'a iş yapmak Güven, Özveri ve Tecrübe ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 hmm,tehlikeli,risk fazla ama neden olmasın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 inşallah sağ salim işinizi halleder gelirsiniz. vakti zamanında peder bey yuklu bir miktarda para kaybetmişti Irak ta. Çoğu kişi söylemiş kimseye güvenme diye, gayette haklılar. hatta kendi ekibinden olmayan türklere bile güvenme derim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar