sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bir iş var, bağdat'a gidip bir süre kalmak gerekiyor. işi ihale eden kurum devlet kurumu, biz sizin güvenliğinizi sağlarız gibi laflar var. Şuan Amerika'nın da çekilmesiyle iyice kızışır mı ortalık? İşin teslimi 3 ay sonra. Sözleşmeye savaş durumunda vb. gibi maddeler eklemek gerekir mi, ya da ekleniyor mu normalde? Var mı tecrübesi olan? Edit: Mal 4 tane tırla gidecek montajı orada yapılacak, bu tırlar için sigorta yapacak şirketi geçtim, taşıyacak şirket bile bulmak zor. Bağdat teslimi için istedikleri para kürt özerk bölgesinin herhangi bir şehrine istedikleri miktarın 2 katı resmen. Hatta oraya iş yapan biriyle konuştuk, bilmemne şirketini arayın taşıma için sahibi kürt, onun tırlarına dokunmuyorlar dedi. Şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ırak askerini eğitmek için 50 bin asker kalıcak ırakta ama ne olur bilmiyorum :P bana riskli geliyor yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 3 gün önce amerikan askerini dürbünlü tüfekle vurdukları görüntü vardı nerdeydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 götünden vururlar, sonra yandım anam diye topic açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 askerde bir çocuk varda, ailesi mobilyacı.. askere gelmeden önce 6 ay ırak'ta (erbil) kalmış, ihracat yapmışlar.. erbil, kerkük falan (kürtlerin elinde olan yerler) güvenliymiş. "pek sorun yok oralarda" demişti. bağdat'ın ise bir bölümü (zenginlerin kaldığı) güvenli ama diğer tarafında her an, her şey olabilir demişti. sonuçta şu anda ırak'ta yabancı yatırım kaynıyor. risk faktörü var ama bence değer =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 aynen erbil falan güvenli ama bağdat sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tam bir fırsatlar ülkesi. Risk / Kazanç tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Riskli bir bölge. Özellikle de Türkleri cash para olarak görmeye başladıklarından beri ciddi risk var orta ve güney bölgelerde. Çalışacağınız alan sorun değil yatacağınız alan sorun. Bizim işçileri kaldıkları oteli basıp almışlardı. Size koruma olarak verecekleri adamlara güvenmeyin ilk onlar pazarlar sizi rehine borsasına. Bence kusey kısmı hariç Irak alınan riske değmez eğer işin ve yatacağın yer gree zone veya askeri bir birlik içerisinde değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Absolut said: eğer işin ve yatacağın yer gree zone veya askeri bir birlik içerisinde değilse. Hocam. öyle diyorsunda, ben afganistandayken herifler durmadan havan topu sallıyorlardı üsse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ben ıraktaykende sallıyorlardı ama vuramıyorlardı yani dısarda olsa herif gelip alıcak bari orda alamıyor sallıyor. Yatakhaneler zaten 2mt'ye kadar kum torbası ile çevrili olunca headshot dısında bişi etkilemiyor havantopundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Absolut said: Riskli bir bölge. Özellikle de Türkleri cash para olarak görmeye başladıklarından beri ciddi risk var orta ve güney bölgelerde. Çalışacağınız alan sorun değil yatacağınız alan sorun. Bizim işçileri kaldıkları oteli basıp almışlardı. Size koruma olarak verecekleri adamlara güvenmeyin ilk onlar pazarlar sizi rehine borsasına. Bence kusey kısmı hariç Irak alınan riske değmez eğer işin ve yatacağın yer gree zone veya askeri bir birlik içerisinde değilse. Değil, güney bağdat'ta bir yer. Askeri birlik de değil ama devletin bir teşebbüsü. Zaten şuan karşı firmayla biz yapıp gönderelim, tarif edelim montajını siz yapın tarzı bir görüşmemiz var adamlar diyecek tırstı bunlar =) Eğer sonuç alınmazsa artık kendi güvenliğimizi kendimiz sağlayıp bir şekilde gidicez çünkü malum Risk=Kazanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Giden 10 tırdan 1'i soyulup şoför öldürülüyormuş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 çok riskli bir iş.şimdi tırları götürmek için mecbur bir kürtle anlaşıcan. 1. si çok tuzlu olur 2. side adam tırlardan birini kendi soyar hiç bişide diyemezsin.gerçi 2. si pek olası değil ama ne olur ne olmaz bu heriflere pek güvende olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi tırlardan birini soyma gibi bir şey olmaz zaten 4 tırdaki parçalar birleştirilip ortaya birşey çıkarılacak. Hani adam birini soyarsa iş yalan olur hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sipeyskeyk said: Giden 10 tırdan 1'i soyulup şoför öldürülüyormuş zaten... eskidendi onlar, yüzlerce araba yüklüyoruz oraya, sorun yok zaman zaman ufak tefek şeyler oluyor tabi ama onları da taşımacı şirket çözüyor araç ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 harrykewell said: sipeyskeyk said: Giden 10 tırdan 1'i soyulup şoför öldürülüyormuş zaten... eskidendi onlar, yüzlerce araba yüklüyoruz oraya, sorun yok zaman zaman ufak tefek şeyler oluyor tabi ama onları da taşımacı şirket çözüyor araç ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim valla şimdi amerika çekildi diye tırsıyor yine millet, ama öyle diyorsan öyledir. Öm atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 2004 2005de 10 tırdan 1-2 tanesi dediğiniz gibiydi ama şimdi öyle değil. Türk olarak ordaki tek korkunuz rehin alınmak olacaktır onun dışında kimse sizi havaya uçurmak veya vurmak istemez aranmadığınız sürece. Özel güvenliklere güvenmeyin daha öncede dediğim gibi sonuçta daha çok dikkatte çekebilirler yani sizi önemli biri hatta amerikalı bile sanabilirler. Low profile gezin, gözlük takmayın, kravat takmayın, elde laptop çantası gezmeyin, takım elbise zaten giymeyin bir de yeni tanıştığınız noname insanlara güvenmeyin. Yanınızda Turkmenleri çalıştırmak biraz daha güven veriyor ayrıca iyi tercuman oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Anladım, teşekkürler tavsiyeler için. Zaten kendi işçilerimizi götürüp montaj yapıp döneceğiz oradan işçi talebimiz olmayacak. En az 2 hafta kalmamız gerekecek işte asıl sıkıntı o. İşin kötüsü yanımızda Amerikalı olacak. 3 kuruş para kazancağız diye canımızdan olmayalım da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sipeyskeyk said: abi tırlardan birini soyma gibi bir şey olmaz zaten 4 tırdaki parçalar birleştirilip ortaya birşey çıkarılacak. Hani adam birini soyarsa iş yalan olur hahah optimus prime mi yapacaksiniz abi orda nedir bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 irana karşı oluşturulan füze kalkanı projesi çerçevesinde projenin bağdat ayağının altyapısı ile ilgili bir şey, daha fazla bilgi veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 MESELA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 HEHEHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bugün çok gerildim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bugün iş buldum . saygılar. afganistandan döndüğümde 2-3 ay iş bulamam diye düşünüyordum. ama buldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Karag8z said: bugün iş buldum . saygılar. afganistandan döndüğümde 2-3 ay iş bulamam diye düşünüyordum. ama buldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar