Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ahaha az once oyle birsey oldu ki" topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
About 15.000 games played
4+31+30+11 = 66 days since release
66*24*60 = 92160 minutes

92160 / 15000 = 6 minute/game avg... without sleeping...

Bu hesap doğru ise mümkün değil yapması. FFA var bide.
Mesaj tarihi:
onları toplayıp 66 bulanı işe almam.

7.3 minutes per game yapıyor ama uyumadan. heralde 4 kişi falan oynuyorlardır. 4v4 ve 3v3'lerde de girip direk çıkıyorlardır oyundan. 1v1'lerin hepsinde de cheese vardır.
Mesaj tarihi:
Çok fazla 3v3 4v4 atmamış adam, 2v2 ye odaklanmış
http://kr.battle.net/sc2/ko/profile/305393/1/%EC%9E%89%EC%97%AC/

Bu da EU da bi eleman
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/260628/1/rinku/
Mesaj tarihi:
1115 puanlı (%56 win rate) birisi ile 458 puanlı (ben %48 win rate) birisini teams even diyerek karşılaştıran sistemde ben nasıl yükselmeyi düşünüyorum? sürekli böyle oluyor. sırf 2 v 2, 3 v 3 ve 4 v 4 teki puanlarım yüzünden mi böyle oluyor? iyide 1 v 1 bambaşka birşey. ne saçmalık bu :S

sırf bu yüzden 1 v 1 oynayamıyorum. ne zaman oynasam aynı şey oluyor.
Mesaj tarihi:
puanin hicbir seyle alakasi yok, sadece gostermelik birsey o. gizli bir rating var, ona gore sen le o adam ayni seviyedesiniz. duzenli olarak o seviyeden adamlarla oynuyorsan bilgisayar o seviyede oldugunu dusunuyordur, zamanla iraya gelirsin
Mesaj tarihi:
az önce diamond bi zerg yendim, adamı outmacroladım diye bana "lol bunker noob" (girisi debri ile kapalı nexusuma odaklanıyordu bende adama aynı yerden girdim obslarla bana geldigini görünce fazla paramı cannon a yatırdım orda), ve phoenix mikro ile hidrayalnı sevdigim icin "lol bunker phoenix are you bronze league" deyip cıktı.

zergsün, p de 5 base varken sende 2 base var sonra are you bronze legue deyip cıkıyorsun, ve bu adam diamond. saka gibi
Mesaj tarihi:
Razer black widowun anons edilmesinden sonra TLnette türeyen mekanik klavye konuları dikkatimi çekti,araştırdım,buldum ve paylaşıyorum ! ;D

Mekaniğin kralının topre switchli happy haching ve realforce klavyeler oldugunu ogrendim,ama fiyatları +200 dolar oldugundan göz ardı ettim direk.

Daha sonra ki sırada,bir çok koreli pronun kullandığı Filco klavyeler gelio.Bize yakın olan ve bu klavyelerin satıldığı http://www.keyboardco.com/ buldum. Uzun lafın kısası,bu klavyeyi almak için 250 tl odememiz gerekio kargo dahil. Değermi değmezmi tartışılır. Razerın extralarıyla daha ucuza geldiği ve aynı switchleri kullandığı düşünülürse bu klavyelerin gereğinden cok pahalı oldugunu dusunuyorum.Ama kırmızı WSAD VE ESC keyli bir Filco 87 tuşlu masama cok yakışır gibime gelio ;D

Meraklısına duyurulur,fazladan kosede paranız varsa evladiyelik bi klavye alabilirsiniz ;p
Mesaj tarihi:
Keşke sınırsız mouse'um olsa da her rage yaptığımda kırabilsem. Psi storm attığım high templarların hepsi tam atacakken emp falan yediği için sanırım salak salak yürümeye devam etti attığım yere. Ben öyle işin..
  • Yeni Oluştur...