Bittus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ya ailem istanbula karayoluyla geliyor da, yenikapı feribotunu kaçırmışlar. o yüzden pendik feribotuna binip anadolu yakası tarafından gelecekler. köprüden geçiş artık sadece kgs ya da ogs ile oluyor diye biliyorum. bizimkilerde ikisi de yok. en azından kart nasıl edinilebilir? ya da başka bir çözümü var mı? (kredi kartı vs.) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 anadoludan avrupaya geciş beleş şimdilik bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 o zaman dediğin gibi "şimdilik" sorun yok sdfds. dönüş nasıl olacak? sirkeci-harem feribotunu kullanmak ne kadar mantıklı olur peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kgs sırasında durup arka araca gidip "abey size 5 lira versem de sizin kgsyi kullansam" yapıyosunuz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bi tane kgs alıverin 2dkda.lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi zaten en kolay nereden nasıl alındığını soruyorum. beni yolcu etmeye geliyorlar, yarın bensiz dönecekler. o yüzden tarif etmem lazım onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 girerken solda ziraat şubesi var, veya benzin istasyonları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hemen girmeden önce alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 normal yok mu ya, ben var diye hatırlıyorum bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ok teşekkür ederim yanıtlayan herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 shell de veriyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nasi cash gecis yok lan orda, ne manyaklik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 o değilde en az doldurma miktarını 50 TL yapmışlar geçende resmen yolda kalıyordum.. yılda 3 bilemedin 4 kere kullandığım şey için bi ton para verdim.. hayır doldurmak yerine yenşsini alayım 25 TL vereyim dedim artık onlar da 50 TL olmuş.. allah belalarını versin diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 arkadaştan (tolga oluyor) borç almasam plakayı kağıtla kapatıp öyle geçecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 dönerken 2. köprüden dönsünler sanırım orada normal gişe vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 köprüden geçene kadar ayıya dayı demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ayıya dayı dersen sorunun çözülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 napıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 kendini summonlanmış hissettin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mighty_THoR said: dönerken 2. köprüden dönsünler sanırım orada normal gişe vardıhayır yok 2sinde de sadece kgs ogs var. ogs almak zahmetli kredi kartına otomatik ödeme veriyorsun bir gün sonra gidip alabiliyorsun vs. kgs daha az zahmetli bi tek sıra beklemek zorunda kalıyorsun. boğaz köprüsünden geçince hemen sağda satış yeri. Eğer kartsız geçiş yaparlarsa 320tl ceza kesiliyor ama 15 gün içinde gidip ogs alırsan bu cezayı geri çekiyor otomatik olarak ve senden normal ücret çekiyor. aynı şeyi kgs'de de yapıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 OGS için kredi kartından otomatik ödeme talimatına gerek yok. Seçenek o sadece. Ben internetten kendim yapıyorum azaldığında, aynı şekilde normal banka hesabıyla da yapmak mümkün diye biliyorum. Ayrıca 1. köprüdeki karayollarının binasından almıştım ben 2010 başlarında, formu doldurduğum an vermişlerdi cihazı. Pazar günüydü hatta öyle diyeyim. Otoyol, köprü falan belli bi sıklıkla kullanılıyosa OGS daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 eski üyeysen dediğin doğru da yeni alırsan artık zorunlu o cihaz alma olayı da bizim eskisi bozuldu yeni çıkarttırdık belki bakiye aktarımı vs işi olduğundan bir gün sonra vermişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dönüşte feribot da kullanabilirler (Sirkeci-Harem ya da Yenikapıdan) ya da köprü çıkışlarında karayolları binasından KGS alabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bunu demezsem içinde kalır cok içten diyorum yıl 2010 hala gişelerden para alıyorlar :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar