yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Elbette yamaha ybr 125'i bir yazıyoruz önce http://www.motoesporte.com.br/modelo2009/yamaha%20ybr125ed%20preta%2001.jpg + çok yaygın + yedek parça&servis sorunu minimum seviyede - çok yaygın :D (;nokia 3310 gibi bişey her yerde var, iyi bir şey olduğu kadar kötü de bir şey bu. yamaha ybr 125'le her daim karşılaştırılan honda cbf 150 var, bu araca nedense görünüş olarak tam ısınamadım yamaha her daim daha sempatik geliyor ama fikrim değişebilir http://img205.imageshack.us/img205/1540/bighondatomui6.jpg + ybr 125'e göre daha güçlü motor bir de tvs apache var ki ilk 2 model kadar yaygın değiller fakat en çok buna bittim :) http://www.motosikletpazari.com/ilanResimleri/16161/1.jpg bu da beyazı: http://www.motorbeam.com/wp-content/uploads/2009/05/tvs_apache_rtr_180_side.jpg + daha güçlü daha seksi - ybr 125 ve cbf 150 gibi aldığın zaman satması çok kolay olmuyor anladığım kadarıyla Bu yazdığım +'lar -'ler pek sağlam bilgiler değil tabi. Zaten ben de henüz hiç anlamıyorum teknik muhabbetlerinden. Şehir içinde kullanayım arada bir uzun mesafe gezmeye gideyim istiyorum. Hızdansa güvenlik benim için ön planda ama bunu gözetecek bir seçenek yok sanırım bu motorlar arasında. Sıfır olarak alacağım yüksek ihtimalle. Bir de son olarak bonus var bi tane. Harley-cik :D Mağazanın birinde gördüm bunu da çok hoşuma gitti ama ufak epey. Motoru 100'lükmüş 85km'yi geçemiyomuş hız olarak ayrıca 2 kişiyi kaldırır mı onu bile bilemedim. Daha çok hobi motoru gibi bişey ama hoşuma gitti kereta. Regal raptor dd 100e http://img123.imageshack.us/img123/6927/shopperhinten12uz7.jpg http://image5.sahibinden.com/photos/99/59/81/249959815ri.jpg 4-5 aylık bir para bütünleme, araştırma ve ehliyet alma sürecinden sonra 2011'in başında almak istiyorum kısmetse. Örnek motorlardan da anlaşılacağı üzere bütçe 4k küsür. Başka seçenek eklenebilir mi bilmiyorum. Tavsiyelerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Öncelikle söyliyim Regal Raptor u geç. Eğer ki custom tarzı bir şey kullanmadıysan supersport'tan kat ve kat daha zordur kullanımı ve trafik içinde nakedlarla ss ler kadar stabil olarak duramazsın, manevrası zordur, manevra yaparken kolay yatabilir. Cbf 150 ki şu an ben de onu kullanıyorum ve önerim bunu alma çünkü ne kadar 150 cc de olsa atak bi motor ve debriyajı elinden kaçırdığın an bi bariyerde bulabilirsin kendini. Başlangıç motoru yamaha 125 ya da honda activia(scooter) yap derim eğer ki grenajlı bir şey bakıyorsan 5k ya hondanın 125 cc lik bi motoru var o da fena değil ve kullanan arkadaşım yakıt tüketiminden çok memnun(5 vites olmasından dolayı). Bundaki kasıt trafik içinde aktif olarak motor kullanırken araba kullanan bazı hayvanların reaksiyonlarını öğrenebilmen için. Çünkü çok saçma sapan hareketler yapabiliyorlar. Ve bu hareketlerden öte motor kullanımının temelini kap, hızlanma, dönme, manevra gibi. Tabi sen bilirsin ama ne alırsan al, paranı bu motorlardan birine ayırırken güzel bir kask 250k ve üstü, dizlik dirseklik ve omurga destekli sağlam bir motor ceketi almaya bak. Hani korkutmak için demiyorum ama 80 le bile giderken ezkaza düşersen korumalıksız çok çekersin, hayır ben 1 aydır çekiyorum sol elimin ağrısını. Aldıktan sonra da foto isterük, hayırlı olsun şimdiden. edit. bazı ceketlerin dirseklik koruması da olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hmm bu ilk mesaj baya iyi oldu valla =) Sanırım ybr 125'e yönlenmekte fayda var. O kadar insan kullanıyorsa bir hikmet var demek ki, boru da değil motorsiklet yani cbf150 için bunu dedin mesela direkt sildim kafamdan onu :D Hayatı seviyorum valla hızlı yaşayıp genç öleyim falan demem aklım başımda çok şükür. Scooter tipi motor da pek istemiyorum nedense öte yandan.. 250k kask tam olarak ne oluyor bu arada? 250tl'lik mi demek istedin? Valla ben paramı yetebildiğim kadar motorsiklete verecem motor alınca artık güvenlik kısmıyla ilgili harcamaları ebeveynlerime yüklemeyi düşünüyorum :D ödleri kopacak zira aldığım vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Aynen öyle 250tl lik (eski para birimine kaçtı aklım) güzel bi kask al, genelde motor sürerken kafa kısmı darbelere çok açık oluyor. Cbf 150 ile Ybr 125 arasında ağırlık farkı var, güç olarak Cbf biraz daha hızlı, becerebilirsen al kullan ama şimdiden çok düşebileceğinin garantisini veriyorum, özellikle eğimli arazi ya da yollarda kullanırken. Şimdi dürüst olalım scooter a genelde bizim insanımız hanım evladı gözüyle baksa da bence trafiğe ilk çıkışta en güzel deneyim kazanma aracı, ağır motorlardan öte. Bu yüzden önerdim ya da bulabilirsen motor almadan önce scooterla bol bol pratik yap. Ybr ile Cbf'in parçasını kolay bulursun, uygundur. Kaza yapsan en fazla 300 ile 500 arası motoru yeni gibi yaparsın. O yüzden insanlar bu motorlara daha çok rağbet gösteriyorlar, bi de honda kolay kolay bozulmuyor. En azından ben ya da kullanan arkadaşlarımın hiç yarı yolda bıraktığını görmedim şimdiye kadar. Valla aileye yüklemeyi düşünüyorsun da tam teçhizatlı bir güvenlik seti kask ceket ıvır zıvırıyla 1000 tl yi bulabiliyor, bu yüzden buna da hazırlık yap derim ufak ufak. Ki hangi motoru kullandığından çok bu teçhizatlar hayati önem taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kask ceket vs alın takın onsuz gezmeyin abi, istediğiniz kadar usta olun yol yamuk olur arabalar zaten şerefsiz. bugün otobüse çarpıyodum ben mesela. gerçi bişey olmazdı ama ne olacağı belli olmuyor, dönerken yola yağ benzin dökülmüş olur teker tutmaz hoop yeri öpersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Kask, mont ve eldiven şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Sağlam bir pabuçda al, motoru devirirsin ayağın altında kalır vs, hasarı büyük olur. Tercihen yarım bot olsun, bilekleride koruyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yahu peki bu regal raptor'lar ne ayak bugün motorcuda gördüm dibim düştü bu tip motorlara dibim hep düşüyodu ama bu sefer fiyatını da gördüğümden dibim düştü aslında çünkü ybr125 ile aynı meblağya aslanlar gibi chopper valla azcık da araştırdım çin malıymış ama iyimiş de, öyle diyorlar heycanlanıyorum valla ya baya bi mutlu olurum gibi geldi regal raptor alırsam bu arada regal raptor'un 250cc'sinden bahsediyorum ilk mesajda 100lük cılız bi motor vermişim, bilmiyodum ki büyüklerinin fiyatının uygun olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/10/a109a30b-12be-4836-a643-85a4678d69be.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 evet çok alakalı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Regal raptordan bence her şekil uzak dur. Hani görünüş olarak iyi gibi dursa da bir süre sonra çin malı motorlar hayattan soğutuyor adamı. Bir çok arkadaşım çok fazla çekti çin malı motorlardan. Ama alıp 20k km süren de yok değil. Biraz şansa bakıyor iş. Tabi senin motoruna nasil baktigin da önemli. Bunun rodajı var, bakımları var falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ilk motor için Yamaha YZF-R125 nasıl olur sizce ? evet ilk motor olarak racing olması belki çok tavsiye edilen birşey değil ama.. zaten motoruma iyice hakim olmadan hemen trafiğe çıkma gibi bir düşüncem yok. linki de koyayım. http://www.yamaha-motor.com.tr/products/yzf-r125.jsp?view=explorer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ilk motor olarak racing olması değil de, ilk motor olarak yüksek cc li racing olması tavsiye edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çok saçma pahalı yzf 125'ler onun yerine 250'lik ninja al daha iyi hem daha fazla götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 CuteButPsycho said: ilk motor için Yamaha YZF-R125 nasıl olur sizce ? evet ilk motor olarak racing olması belki çok tavsiye edilen birşey değil ama.. zaten motoruma iyice hakim olmadan hemen trafiğe çıkma gibi bir düşüncem yok. linki de koyayım. http://www.yamaha-motor.com.tr/products/yzf-r125.jsp?view=explorer Çok kötü kaka ve tütü.. eed.. Alma lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 YZF-R125 in fiyatı ne kadar acaba? Honda cbr 125 bu segmentte en ucuz motor (japonlar arasında). ama YZF-R125 2 ya da 3 beygir daha fazla ve daha güzel gözüküyor. Ama resimlere aldanmamak lazım. Başlangıç motoru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 10k'ya kadar çıkıyodu hatırladıgım, bir bakayım yine. 2011, 0 km r125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 10.700 dü benim gördüğüm sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 onu alacağıma honda cbr 125 alırım daha iyi. fiyatı 6,135 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ilk motor için biraz pahalı aslında. korumalıklar kask vs derken baya bir masrafı olucak. bu kadar parayı verip kısa süre sonra yüksek CCli bir motor almak istermiyim onuda bilemiyorum. ama görünüm olarak çok şık. kullanan varsa görüşlerini duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hyosung gt250 de düşünebilirsin. Görünüş olarak da çok iyidir, hem başlangıç için de iyi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 CuteButPsycho said: bu kadar parayı verip kısa süre sonra yüksek CCli bir motor almak istermiyim onuda bilemiyorum. Muhtemelen istersin. Ben Honda cbr 125 ile başladım. İlk zamanlar herşey güzeldi ama bir süre sonra hız konusunda sıkıntı yaşanıyor. Yani alıştıkça daha fazla hızlı gitsin isteyebilirsin ama motorun kapasitesi buna cevap veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 125cc 1-2 ay sonra satmak isticeksin, 250cc araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 7thBreath said: 10k'ya kadar çıkıyodu hatırladıgım, bir bakayım yine. 2011, 0 km r125 Görüntü olarak süper ama o fiyat çok onun için, hani para önemli değilse alıp binilecek bir alet yoksa çok uçuk bir rakam 125 cc için. Fuarda yakından gördüm gerçekden estetik harikası bir alet, cbr125 onun yanında bisiklet gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 madem bu kadar para vericeksin, ben ninja250 al derim 2010'larını biraz daha ucuza bulabilirsin. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-nebiogullarindan-0-km-kawasaki-ninja-250r/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar