Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 edilmiş bana. en çok da bacıma sövmüş. benim bacım var mı yok mu bilmeden... ahahah neyse bu küfürleri şikayet edemiyor muyuz yahu? ömden küfredince de ban sebebi diye biliorm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 et, niye topic açıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 müstakbel bacına sövmüş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yok şikayet butonu yok edemiyorum birisi tutorial yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bacin haketmis olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sende anasına söv intikam al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tam bir nerd rage :D bir başlıkta konusu açıldı diye nebuladaki bir guildin lideri midir nedir onu eleştirdim diye bi ton küfretmiş şimdi yol al adam ol falan diye bitirmiş bi de mesajı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 fake acc alıp küfür etme başladımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 İsmini teşhir et rencide olsun yüzü kızarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Cystein said: edilmiş bana. en çok da bacıma sövmüş. benim bacım var mı yok mu bilmeden... ahahah neyse bu küfürleri şikayet edemiyor muyuz yahu? ömden küfredince de ban sebebi diye biliorm ben. belki bacim manti evidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 herhangi bir modüratör ya da yönütücüye öm atınız. topic açmayınız. garbıç modu gel kitle bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 xaenine attım bakalım napıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hala ultima için tartışan kufur eden mi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 reyou said: belki bacim manti evidir. yemek sepetinden mantı sipariş etmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Phyx said: bacin haketmis olmasin? bune yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 modlardan birisine forwardlayın o mesajı.. forumumuz kolaylıklar forumu arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; sevdiriniz, nefret ettirmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 delikanlı adam ömden mesaj atmazzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 admine şikayet etmek çok daha mantıklı değil mi topluma duyurmaktan ? neyse o arkadaş yakında küfürleri bana da edebilir, sonuçta diplomayı aldı patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 adminlere sikayet et. Admin bey, sizin icinde soyle boyle dedi falan dersen daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şimdi sms ile küfür edersek ban yiyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yok ona savcılık bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 qL@vyhe d€Liq@nLıSı q@nq@ buNl@R w@h@LL€yh€ ChaqiR @L@LıW ifH@d€siNi gerildim ulan yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 alenen küfretseydi daha mı iyi olurdu? SİZ DE HİÇBİRŞEYİ BEĞENMİYOSUNUZ BİLADER, EMEĞE SAYGI BİRAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar