Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağızdan baloncuk çıkarma [tuto]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk olarak ben bunu ortaokulda kuzenimden ögrenmiştim çok şaşırmıştım size de ögreteyim belki birkaçınız denemeyle yapabilir.

şimdi bütün olay dilinizin üzerinde tükürüğünüzü yuvarlak yapıp onu yavaşça üfleyerek dışarı çıkarmak.

bunu yapmak için ben alt dudagımdan yardım alıyorum.
siz farklı yöntemler geliştirebilirsiniz.

dilinizin üzerinde yuvarlak yapınca bunu agzınızı hafif açarak dilinizin ucundan üflemeniz lazım burda püf noktası cıkarken agzınıza değip patlamaması ve dilin ucunu hafif dısarı cıkarmak.

yararlı olduğu yerler : estetik birşekilde yaparsanız kızlar hasta kalıyor :D

yardımcı olacak meteryaller : diş macunu

dişleri fırcaladıktan sonra tükürük tam kıvamında oldugundan cok rahat yapılıyor.

uyarı : yapmaya çalışırken sürekli ugrasıldıgından alışkanlık yapıyor

anı : bir keresinde esneyen arkadasımın azına sokmuştum baloncugu ahahahaha

neyse aslanlar size kolay gelsin :P
Mesaj tarihi:
Pipet said:

ilk olarak ben bunu ortaokulda kuzenimden ögrenmiştim çok şaşırmıştım size de ögreteyim belki birkaçınız denemeyle yapabilir.

şu an yaş kaç?

Pipet said:

yararlı olduğu yerler : estetik birşekilde yaparsanız kızlar hasta kalıyor :D

o kızların yaş kaç?
Mesaj tarihi:
şuan yaş 26

sanırım tam olarak anlaşılmadı tuto ahaha

bildiginiz üfleyerek cıkarılan deterjanlı baloncuk gibi düşünün aklınızda, sadece malzemesi farklı asdfasa

tabiki denerken sağa sola tükürmeyin :D:D
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
derste sıkılıp tavana bakarken baloncugu yapar uflersin, asagi duserken tekrar uflersin, tekrar, sonra patlar. boyle boyle bir ders saati (1-1bucuk saat) gecerdi. hey gidi gunler hey.
Mesaj tarihi:
Üst en ön iki disimin arasinda mini bi bosluk var. Bakinca görülmüyo ama ordan basincli suyu 1 metre uzaga fiskirtabiliyorum. Bunu sadece birkac kisiye yaptim neye ugradigini sasirdilar ahahah.
Mesaj tarihi:
Vay ne yetenekler varmis?
Benim de aklima gelince ellerim terliyor. Olmayacak yerde hep aklima geliyo zaten. Ama yogunlasirsam su damlatmaya basliyorum. Lisede show yapardim ama hic hayran olan kiz olmadi :(
  • Yeni Oluştur...