Pipet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ilk olarak ben bunu ortaokulda kuzenimden ögrenmiştim çok şaşırmıştım size de ögreteyim belki birkaçınız denemeyle yapabilir. şimdi bütün olay dilinizin üzerinde tükürüğünüzü yuvarlak yapıp onu yavaşça üfleyerek dışarı çıkarmak. bunu yapmak için ben alt dudagımdan yardım alıyorum. siz farklı yöntemler geliştirebilirsiniz. dilinizin üzerinde yuvarlak yapınca bunu agzınızı hafif açarak dilinizin ucundan üflemeniz lazım burda püf noktası cıkarken agzınıza değip patlamaması ve dilin ucunu hafif dısarı cıkarmak. yararlı olduğu yerler : estetik birşekilde yaparsanız kızlar hasta kalıyor :D yardımcı olacak meteryaller : diş macunu dişleri fırcaladıktan sonra tükürük tam kıvamında oldugundan cok rahat yapılıyor. uyarı : yapmaya çalışırken sürekli ugrasıldıgından alışkanlık yapıyor anı : bir keresinde esneyen arkadasımın azına sokmuştum baloncugu ahahahaha neyse aslanlar size kolay gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi pislik yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bunu ben yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Chemical said: abi pislik yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Pipet said: ilk olarak ben bunu ortaokulda kuzenimden ögrenmiştim çok şaşırmıştım size de ögreteyim belki birkaçınız denemeyle yapabilir. şu an yaş kaç? Pipet said: yararlı olduğu yerler : estetik birşekilde yaparsanız kızlar hasta kalıyor :D o kızların yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben estetik bir şekilde balgam çıkarıyorum.kızlar bayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şuan yaş 26 sanırım tam olarak anlaşılmadı tuto ahaha bildiginiz üfleyerek cıkarılan deterjanlı baloncuk gibi düşünün aklınızda, sadece malzemesi farklı asdfasa tabiki denerken sağa sola tükürmeyin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ya sev ya bi alt dudak ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi gidin sevişin nelerle uğraşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 o da bişi mi. millet burnuyla yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 olm yapacak bi iş yokken vakit geçirmeye birebir lan oruçlyken yapmayın ama, susuzluk vurur ben dilimin altıyla yapıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ahah resme bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 resim çok tatlı. hayatımda sümüklü bi veletin bu kadar şirin olabileceği aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 çok estetik çıkarmış mauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi koymayın böle resimler kızlar hasta oluyo sonra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 havada uçsa bide şu baloncuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 derste sıkılıp tavana bakarken baloncugu yapar uflersin, asagi duserken tekrar uflersin, tekrar, sonra patlar. boyle boyle bir ders saati (1-1bucuk saat) gecerdi. hey gidi gunler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Nası uçuruyosunuz ki o baloncuğu..anında patlıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 video koysun biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Üst en ön iki disimin arasinda mini bi bosluk var. Bakinca görülmüyo ama ordan basincli suyu 1 metre uzaga fiskirtabiliyorum. Bunu sadece birkac kisiye yaptim neye ugradigini sasirdilar ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Vay ne yetenekler varmis? Benim de aklima gelince ellerim terliyor. Olmayacak yerde hep aklima geliyo zaten. Ama yogunlasirsam su damlatmaya basliyorum. Lisede show yapardim ama hic hayran olan kiz olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yüzmilyon tane baloncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Terli el direkt tiksinç , şovu olmaz onun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ahahahah resme bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yivrençsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar