Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ultima oynamayalı 2 yıl kadar oldu(5. bırakışım falan heralde) tekrar oynamak istiyorum, şöyle doğru düzgün, warlock-mage-warrior dengesinin adamakıllı kurulduğu, phsi açık veya pvp serverı, bağlantı sorunları olmayan, aksiyon yapmak için yeterli insan bulunabilen bugsız, rahat bir server arıyorum. sphere oyuncusuyum ama runuo da deneyebilirim. Öyle bir türk serverı bugüne kadar asla olmadı ama hiç değilse bu kriterlere en yakın bulduğunuz serverı tavsiye edebilir misiniz? olmazsa lag sorunu yoksa yabancı bir serverda da oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bi de pati uo ya aç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 pati uo'ya değil de ultima online OSİ'ye açtım zaten oraya bakan yoktur diye bi de buraya açayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dedim dedim dinletemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 HP Blade Server serisi işini görür. Salt x64 istiyorsan itanium sunucu alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 server açmak istemiyorum oynayacak server arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bencede Salt x64 isini görür yoksa daha iyi bir server lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sen serweri aç hobi olarak da oynarsın ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nebulayı dene ya kolay kasılıyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 türk serverlarından bi cacık olmaz yabancı serverlarda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nebulada başlama hatasına düşme :) liseliler dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben de liseliyim :D nebulada nasıl kolay kasılıyor? son hatırladığımda 1 saatte 0.5 sw skill kasılabiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 zamanında 1 saatte 0.1 bs artınca kalkıp göbek atıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ee ph mi var artık? paralıydı bi ara o da mı kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 SevimliEjderha said: nebulada başlama hatasına düşme :) liseliler dolmuş o artık kaçınılmaz bi olay.zor kasılıyoken de 50 kişi oluyor oylede oynanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 fokusuo en iyi serwer şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://www.gamesites200.com/ultimaonline/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 gel nebula :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar