yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-vurmali-perkusyon-bateri-yamaha-dtxplorer-elektronik-davul-29669161/detay http://image5.sahibinden.com/photos/66/91/61/big_29669161bxl.jpg gerekli açıklama sahibinden'deki ilanda yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 edik. okumamışım ilanı geçen hafta bende sattım inş rahat satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ne güzel lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Güzel valla hem pratik/etüd için 10 numara alet hem de stres atmak için :D çalışma masasında sıkılınca dönüyosun yan tarafa hop davul hehe iyi valla düşününce... Daha hiç talip çıkmadı ama ne yazık ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Media marktta denemiştim geçen gün, güzel alet. Hayırlı satışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 aynından bende de var, güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yan tarafta duran çöp kovası tahmin ettiğim şey değildir umarım destek amaçlı dayamamışsındır. birde bunların 0 ı 650 euro diye biliyorum 2. elini 1000tl ye satmak biraz fazla değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 dambıllar fiyata dahil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yan tarafta duran çöp kovası destek amaçlı ama beni destekliyor sdf üstüne oturuyorum yani bildiğin tabure. Hakkaten alette bir sorun var da o kova sayesinde dengede duruyormuş gibi mi olmuş? öyle gözüke bileceği hiç aklıma gelmemişti valla. Türkiye'deki pazara göre verdim ben fiyat. Yurtdışından ithal edecek olan varsa ben anlamam euro sterlin dolar vs. Burda 1.700'den başlıyor mağaza fiyatları. Keza 2.el piyasasında da 1000 TL'nin altında durumu çok iyi olan davula rastlamadım. Bu davulun durumu bayaa iyi. Yani bence 1000 TL fazla değil. 6 ay satılmazsa oturur bir düşünürüm fazla mı acaba diye. Acelem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 o dambılları kick'in kenarlarına koyuyorsun demi sallanmasın diye? itiraf et aynısını ben de yapıyorum çünkü. ayrıca tekerine çomak sokmak gibi olmasın ama dtxplorer için 2. ele 1000 tl biraz fazla gibi. bende dtxpress 3 var bunun bi üst modeli, ben de satmayı düşünüyorum ve yine 1000 1500 tl arası bişey düşünüyordum. baya bi soktum çomağı yalnız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi bu işe girecek olup 1000 lira biriktiren birisi 2 çomakla vaz caycaksa hiç almasın zaten :) Yani link falan koyun bak burda şu kadar, şu eleman da şu kadara satmış deyin öyle sokun çomağınızı ki benim de işime yarasın. Ben taradım 2.el ilanlarının hepsini ona göre koydum fiyatımı. Tuzum da kuru açıkçası daha bir süre.. tuzum kuru derken değerinden üstüne satmaya çalışırım daha bir süre demiyorum, değerinin altında satmaya ihtiyacım yok diyorum aman yanlış anlaşılmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 davulcu bir arkadaşa gösterdim, bu fiyata iyi dedi. ayrıca çöp kovası da ikea malı tabure kova! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Niye hiç param yok ki bu aralar QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 goldbären said: davulcu bir arkadaşa gösterdim, bu fiyata iyi dedi. ayrıca çöp kovası da ikea malı tabure kova! 4,99 TL'ye almıştım. Baya iş görüyor... Normal davulcu taburem falan olsa mesela hediye verirdim yanında ama bu kovayı asla vermem çünkü çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Masa da ikea galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 masa da ikea evet. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 almayı düşünenler düşünmeden alabilir iyi alet gerçekten. bende vardı, sattım sonra daha iyi bir tane alabilmek için. apartmana çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 900 TL'ye indirdim fiyatı. Pati'ye özel fazladan çay ısmarlarım almaya gelecek arkadaşa. Hatta şanslı olursanız börek bile ikram edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar