GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hahaha 16/18 chaosun oldu iste dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya tek başıma da ölüyorum sdf . merciless act 3 yaramadı bana. cataboms a giriyorum kimse vurmuyor etmiyor ölüyorum 2 kere öldüm üst üste anlamaım damage reflect eden bişi mi var moblarda desync mi oluyor ben mi çok güçsüzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Gear yetmiyor olabilir, builde ayar gerekiyor olabilir. Act2 fellshrine farmla abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi tek gezmiorum ben artık ya hem bayık yavaş hemde ölüosun felan ninja felanda olmuo yani hiç denk gelmedim kendi itemini en azından alabiliosun rahat rahat en kötü kendim parti açıorum pat die doluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 pffff ya bu cataboms da güç bele piety e geldim 5 defa kesti beni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 pietyi keserim sana yarim saat sonra falan istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya hadi onu kestik sonra napıcan :( act 2 farm yapayım da düzgün bişiler düşme ihtimali varmı ki .yoksa act3 farm mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 act1 ledge act2 fellshrine act3 docks, yetebildiğini farmlıcaksın iste :) level kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tek basiniza farmlamayin zaten, 6 kişiyle efsane ex ve item düşüyor. publiclerde surekli gorusunuz zaten ledge fellshire respect loot ninja-kick şeklinde. o partyler iyi olur genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bide bug buldum cold la dondurduğun mob a convert trap atıp convert ettiğinde convert +freeze bitse de öle kıpırdamadan duruyor bu özel boslar dışında herşey kesilebilir bunla yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ahaha go go abuse piety abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 işte onlara convert yapamıyosun ama normal haritadaki herşeye convert atılıyor. quest le ilgili olanlar haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi 1 haftalık progress var herkezde o kadar değil yani ki öle hafta içi akşam oynasan haftasonuda biraz oyansan tamam levle 50 sin 1 haftada. sonrası kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 5l-6l armor yuksek allahu teala chesti ariyorum,3g 1b 2r olursa tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya şu saçma hata bıktırdı oyundan. ara ara böyle bi waypointten başka haritaya geçerken oluyor, unable to map file ık bık bi hata veriyor masa üstüne sonra. nosound deneyin falan demişler ama yaramadı bi işe o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 xp uyumluluk ile çalıştırsana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu nasıl item abi? ne işe yarar üstündeki statlar.. http://f1302.hizliresim.com/16/f/k1vu9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sırf bu item üstüne kurulu build vardı cb de, hala kullanan var mı bilmiyorum weap takmıyorsun yumruk vuruyordun hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 gleoddyn said: bu nasıl item abi? ne işe yarar üstündeki statlar.. http://f1302.hizliresim.com/16/f/k1vu9.jpg yımrıh atmaya yariyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 adamına göre satılır o item 1.5 gemcutter veren cıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 DELİQANLI ADAM YANAR DÖNER SİLAH QULLANMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 QAPIQASH MI YUMRUK ATMAK İÇİN BİCEPS Mİ TRİCEPS Mİ OMUZ MU ÇALIŞAYIM AQAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bişi soracağım: bu blood magici kullanınca manayı sıfırlayıp hpden yiyor ya peki mana leechlediğimizde hpye ekleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 saniyede 70 mana yiyor karakter, nası halletsem bilemedim bu işi ya. blood magic alıp life regen yüklenerim diyordum ya yetmiyor bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar