GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bingildak said: merciless'da ES tanking yapıp CI almamak direk intihara meyildir. oyunu bırakırsın. Şu node çok OP ya. o kadar esnetiyo ki gearları. chaos resist ve life aramıyosun direk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Nekro said: Zaten O kadar saçma fiyatlara satılıyor ki bazı itemlar... Sırf unique diye bütün stashini veren tipler var. Marohi Erqi sattim 77 gemcutter verdi. Simdi Kaom's Heart var 200 gemcuttera gider satsam lol. ha marohi erqi 2 exalteddan fazla edicek item değil bence denedim çok kötü. Ama kaom's heart mmmmmmmmmmmm +2500 HP direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 zomg 112 sayfa nedir. o kadar iyi mi bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 reampage said: benim armor 4600 reduction %61 class ranger Çok ilginç nasıl oluyor O yahu. Zorlukla alakali birsey mi acaba.? Ben 44% u gecemedim bildiğin bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben life + es nodlarını alıyorum (gerçi es almadım daha doğru düzgün) CI hesapta çok güçlü görünüyor zaten o yüzden yanaşasım gelmedi ilerde başka bişi yaparım belki benim şu ana kadarkı buildim bu bi baksanıza nası görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ci gideceksen life nodlarini refund etmen lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 MOAR ES ve ES abi. çok iyi bir node ya chaos dmg immune olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ilik gibi kızı deşmişler atmışlar mağaraya. http://i.imgur.com/TCh1pTI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ahah karakterin tipi tam adebisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 o kalkan koruyomu lan seni hsdfthdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 rüzgarı kessin yeter hehe paslı pıçaam var benim. abi bi liran var mı diye yaklaştığım lootu atıp gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 kıza bişi yapmadin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 valla ci yapmayı düşünmüyorum yine de büyük konuşmayim. witchlerin nerdeyse hepsi ci + dual ice spear totem. aynısını yapmak istemedim foruma bakan ilk sayfadaki dual totem buildini yapıyor direkt. şu convert trap ı deniyorum bugün sonuçlar fena değil özellikle grup oynarken ayağımın dimine atıyorum trapları bana vurmaya gelen convert olup geri dönüyor. grup fightlar aşırı karambol olduğundan yanında dayak yememe rağmen kimse yardım etmiyor edemez de zaten göz gözü görmüyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 diğer skilleri değiştirebilirsin ama CI almamak hata olur maplerde chaos dmg vurduklarında anlicaksin demek istediğimi. yada itemizationda chaos resist stacklicem diye feda edicegin statlar olucak,etmicem dersen çok fazla paralar istenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Beyler 78 levelde banditlerin skillpointleri olmadan ve tüm questler tüm zorluklarda bitmis olarak kac skill pointe sahip oluyoruz? build için lazımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 +18 tüm oyundan 3 banditten geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 level 80 olup her seyi tamamlarsan 100sp oluyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 reampage said: Myshkin said: Benim hardcore ilk lvl 40 için kendi tasarladigim ranger buildi şu http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAbwOrRRSFHUZtBv6JT8l3ymlLOk1hjWSOrNHfkp9TshW-mVNZ6B0QYTZh3abjZ2qr6e0GrnNvqfAD8rTzqjSTdN-1e3dDd7G4svqYu969qP6sfzF şuan lvl 32yim ve çok rahat gidiyorum. İlerleyen lvllarda STR'nin melee bonusunu range'e de verene doğru gideceğim steelskin alican mi yuzde 30 armor bonus olan alcam tabi ki abi, seçmeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 7700 life oldu bende ama dps çok düştü, tam hardcoreluk karakter eh build hc içindi zaten off baya regret gitti üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 auralar açıkkenmiş 7700 life. ground slam dps 1677 su anda 3R2G 5L weapon mana leech vardı blood magic aldim onu added fire yapicam 2k yi gecer herhalde. biraz fazla kaçtı hp lol bi bi elime pizzayla 70 map level yapabiliyorum. 1400 life veren flask 9 saniyede dolduruyo benim Hp regen per second 420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 4Red1Green yaptim Weapon Ele Dmg + Added Fire + Physical + Slam + Faster Attacks Auralar acikken 2200 DPS oluyor slamda. Armor vermeyen bot +gloves kullanıyorum 3300 Armor var. Bu biraz az geldi bana. buildim şu şekilde. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwB5wJxBLMFLQ6tFCAUTRRSGNsZLho4G_ohYCSqJd8n7SmlMgkyiTboNuk6UjrYOuFAoEE_Q5xHfk3YTeNQR1BQUeZUSVYEVw1X4lhjWK9Z818_YEthIWFSZU1mnnKpdO108XfleA1673zZhNmE74ZgiPGMdozPkFWRzp7Nn8uiAKQZplenMKeEqWipbqvFrFmsqq6TtC-18rndu-2-isAaxtjSIdSP2WHewd-_4urjauSt51LsOO8O8B_2SPe--tL-jw== marauderin hemen sagindaki lifenodelardan 3 tanesi ve 2 tane stryi regretliyip. Lava Lash vermeyi kalan 4 ü ile , marauder startingteki 12 + 8 + 6 physical dmg nodelarini acip blooddrinkerin güneyindeki bloodless açıp 79 oldugumda hemen yanindaki 12physical dmg %6 attackspeedi acmayi düsünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Şimdi baktım linke eksik gösteriyor bazı skilleri nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sen open betada başlamadın mı yav nası coştun böle bi de herkes mace mi gidiyor nedir marauder le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 aynen open beta başladım bu ayın başında işte. Çok fazla vakit kaybettim aslında forumlarda ve $ channelda 81+ olabilirdim diye düşünüyorum. Buda iyidir ya 70 level mapleri tek elle dönüyorum Ground slam mace ile çalışıyor yada stave,stavelerde block chance var işte yaramaz. 2handed maceler güzel,dmg nodeleri hemen başlangıçta var. 80 olsam çok iyi olucak 2 skill point 2 skill pointtir vermem gereken şeyler var şu anda lifetan kısıp veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar