Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Biliyorum daha önce açıldı da sonuçsuz kalmıştı galiba. Önerebileceğiniz bir mouse var mı ses çıkarmayan yada en azından makul düzeyde bir tık sesi çıkaran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tıksesi cıakrmıyan mosue varmı bilmiyorum ama herhangi bir mouse'u acık tık sesını cıkaran parcayı sökebilirsin. oldukca basit bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şimdi sen öyle söyleyince şöyle bir baktım mouse a da en ufak bir vida falan yok. sabah deneyim açmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd0174 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 touchpad :p apple çıkardı pc için de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 microsoft bluetooth notebook mouse 5000 http://ecx.images-amazon.com/images/I/410D5MFPwOL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 microsoft arc mouse kullaniorum onda da tik yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 teşkkür ettim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 evet çok sağol başlığı okuduğumdan beri mouseun tık sesi kulağıma batar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bu tık sesi yüzünden, bilgisayar ile aynı odada uyuyamayan arkadaşım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ben de o tık sesini çıkarmayan mouseları, yazarken tıkır tıkır ses çıkarmayan klavyeleri kullanamıyorum. Baya hoşuma gidiyor o ses =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tık sesı olmadan mnouse kullanılmaz bencede keisnlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ahaha yani basligi yillar once ben acmistim ailemin yaninda kalirkn uyanmasinlar diye :D simdi okullu olduk siniflari doldurduk secvincliyiz hepimiz yasasin ogrenci evimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tık sesi çıkarmayan mouse, mouse değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kimisi tıklayınca kart kurt sesi çıkartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 amiga mouse'ları ::o http://solidstate.110mb.com/images/mouse.jpg RÖAH link fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 çok eski bi mausum öyleydi. adını da kıtlamayan maus koymuştuk fakat o sesin çıkmaması uzun bir sürek kullandıktan sonra nasıl psikolojik bi stres yaratıyo yaşayınca görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 klavye versionuda varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 üstüne gazoz dök tık sesi gidiyor.. kendimden biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Daha önce söylenmişti ama tekrar söyleyeyim. Katlanabilir elastik klavyeler var su geçirmeyen. Onlar ses çıkarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 benm ofiste yanımdaki arkadaşın bir mouse'u var. kırasım geliyor. Böyle bir tık sesi yok. Tık değil zaten tok tok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar